Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Newcastle United – Arsenal op tv | Premier League

Newcastle United – Arsenal op tv | Premier League

Newcastle United – Arsenal op tv kijken? Op zaterdag 4 november 2023 om 18:30 uur spelen Newcastle United en Arsenal tegen elkaar in de Premier League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Newcastle United: St. James’ Park. Wil je de wedstrijd Newcastle United – Arsenal live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Viaplay. Voor het oog van 52,000 toeschouwers in het St. James’ Park nemen Newcastle United (Newcastle) en Arsenal (Londen) het tegen elkaar op. De aftrap is om 18:30 uur.
 • Wat: Wedstrijd in de Premier League.
 • Wie: Newcastle United – Arsenal op tv.
 • Wanneer: zaterdag 4 november 2023.
 • Tijd: 18:30 uur.
 • Waar: St. James’ Park, het stadion van Newcastle United.
 • Uitgezonden op: Viaplay (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij Odido (T-Mobile)
Newcastle United - Arsenal op tv

Newcastle United – Arsenal op tv

Wil je Newcastle United – Arsenal op tv kijken? De wedstrijd tussen Newcastle United uit Newcastle en Arsenal uit Londen wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 18:30 uur. Om 18:10 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 20:35 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
 • Newcastle United – Arsenal op TV
 • 18:10 uur, Voorbeschouwing
 • 18:30 uur : Newcastle United – Arsenal LIVE
 • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

Over Newcastle United-Arsenal op tv

Alles over de Premier League wedstrijd tussen Newcastle United en Arsenal:
 • Newcastle United staat op dit moment op plaats 6e in de Premier League.
 • Arsenal staat op dit moment op plaats 2e in de Premier League.
 • De match wordt gespeeld in het stadion van Newcastle United: “St. James’ Park” (52,000 toeschouwers).
 • Competitie: Premier League, Engeland
 • De aftrap is om 18:30 uur.
Newcastle United krijgt dit weekend Arsenal op bezoek. Het belooft een leuke wedstrijd te worden tussen de nummer 6 (Newcastle) en 2 (Arsenal) van de Premier League. Het wordt dus een duel van hoog niveau. Bovendien gaan we mogelijk een aantal bekende spelers in actie zien. Jurriën Timber speelt bij Arsenal, maar heeft lang niet altijd een basisplek. Ook voormalig Heerenveen speler Odegaard speelt bij Arsenal, hij speelt vermoedelijk wel. Bij Newcastle gaan we Sven Botman mogelijk in actie zien. Ook Alexander Isak krijgt misschien wel minuten. Newcastle-Arsenal op tv is een echte aanrader om live te kijken.

Newcastle United – Arsenal op Viaplay

De Premier League wedstrijd tussen Newcastle United en Arsenal is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 18:30 uur. Voor de Premier League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Viaplay naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Newcastle United-Arsenal bij Viaplay:
 • 18:10 uur, voorbeschouwing.
 • 18:30 uur, Newcastle United -Arsenal LIVE
 • 20:35 uur, nabeschouwing
Voetbal bij Viaplay: Viaplay heeft de uitzendrechten op de Engelse Premier League. Dat betekent dat je alle wedstrijden uit de hoogste Engelse voetbalcompetitie live bij Viaplay kunt kijken. Viaplay werkt net als een streamingsdienst (zoals bijvoorbeeld Netflix, Videoland of Disney+). Je kiest de wedstrijd van jouw keuze en begint met direct met kijken. Daardoor kun je ieder Premier League duel helemaal live kijken. Ook kun je makkelijk wisselen tussen wedstrijden.

Premier League op tv

De match tussen Newcastle United en Arsenal is een wedstrijd in de Premier League (De voetbalcompetitie in Engeland). De Engelse Premier League wordt gezien als de mooiste en beste voetbalcompetitie ter wereld. Er zijn geen kleine clubs in de Premier League. Bovendien zitten de stadions tot de nok toe gevuld, wat altijd voor een prachtige sfeer zorgt. Wereldwijd kijken miljoenen mensen ieder weekend naar de Premier League wedstrijden op tv of online via een livestream. Dat is natuurlijk niet voor niets. De wedstrijden hebben een hoog tempo en zitten vol met actie.

Newcastle United – Arsenal bij KPN

Heb je een abonnement bij KPN en wil je Newcastle United-Arsenal op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Newcastle United – Arsenal kijk je op Viaplay.
 • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
 • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
 • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

Newcastle United – Arsenal bij Ziggo

Wil je de voetbalwedstrijd tussen Newcastle United en Arsenal uit de Premier League (Engeland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Premier League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Engeland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
 • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
 • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
 • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

GRATIS Newcastle United – Arsenal kijken

Wil je gratis naar Newcastle United tegen Arsenal kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Newcastle United-Arsenal gratis te bekijken.

Livestream Newcastle United – Arsenal (Online kijken)

Wil je de voetbalwedstrijd tussen Newcastle United en Arsenal via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

Samenvatting Newcastle United – Arsenal kijken

De samenvatting van Newcastle United – Arsenal kijken? Wil je de wedstrijd tussen Newcastle United en Arsenal nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Premier League worden uitgezonden op Viaplay. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

Alle voetbalcompetities kijken?

Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

Voetbalwedstrijden vandaag op tv | Overzicht

Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

Meest gestelde vragen

Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Newcastle United-Arsenal:
Wanneer is Newcastle United – Arsenal op tv?

De Premier League wedstrijd tussen Newcastle United en Arsenal wordt gespeeld op zaterdag 4 november 2023.

Hoe laat is Newcastle United – Arsenal op tv?

De aftrap van de wedstrijd tussen Newcastle United en Arsenal is om 18:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

Wordt Newcastle United – Arsenal live op tv uitgezonden?

Ja de wedstrijd tussen Newcastle United (Newcastle) en Arsenal (Londen) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

Waar wordt Newcastle United – Arsenal uitgezonden?

De wedstrijd tussen Newcastle United en Arsenal wordt uitgezonden op Viaplay.

Op welke zender kan ik Newcastle United – Arsenal kijken?

Je kijkt Newcastle United – Arsenal op Viaplay.

Kan ik gratis naar Newcastle United en Arsenal op tv kijken?

Bij sommige providers zit Viaplay in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Newcastle United – Arsenal kunt kijken.

Kan ik Newcastle United – Arsenal ook online kijken?

Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

Naast Newcastle United -Arsenal zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *