Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Nederlands elftal op TV (Nederland – Duitsland 29 maart 2022)

Nederlands elftal op TV (Nederland – Duitsland 29 maart 2022)

  Nederlands Elftal op TV kijken? Vanavond is de oefenwedstrijd Nederland – Duitsland op TV. Oranje speelt tegen Duitsland in de Johan Cruijff ArenA. De wedstrijd in de tweede oefenwedstrijd van dit jaar. Zaterdag 26 maart 2022 oefende Oranje tegen Denemarken. Nederland won toen met 4-2. Hopelijk weet Oranje de goede reeks door te zetten tegen Duitsland. De oefenwedstrijden zijn voor bondscoach Louis van Gaal een goede generale repetitie voor het WK 2022 in Qatar dat op 21 november van start gaat. De wedstrijd Nederland – Duitsland wordt live uitgezonden op Nederland 3. Ook kun je de wedstrijd online via een livestream kijken.

  • Oefenwedstrijd Nederland – Duitsland
  • Wanneer: Dinsdag 29 maart 2022
  • Tijd: 20:45 uur
  • Waar: Johan Cruijff ArenA
  • Aantal toeschouwers: 55.500
  • Zender: NPO 3 (Nederland 3)
  Nederland - Denemarken op TV

  Nederland – Duitsland op TV kijken (oefenwedstrijd)

  Vanavond stat de eerste echte serieuze test voor Oranje op het programma. Het Nederlands Elftal speelt tegen Duitsland. De mannen van Louis van Gaal zullen aan de bak moeten, want Duitsland is één van de grootste voetballanden ter wereld. Bovendien heeft Nederland een grote rivaliteit met Duitsland. Daarnaast geldt Duitsland altijd als één van de kanshebbers op grote toernooien. De wedstrijd wordt gespeeld in de Johan Cruijff ArenA. Laten we hopen dat het Nederlands Elftal met de steun van het Oranje Legioen ook Duitslands weet te verslaan in de aanloop naar het WK 2022 in Qatar.

  Oefenwedstrijd Nederlands Elftal op TV kijken

  De oefenwedstrijd Nederland – Duitsland op TV kijken? De oefenwedstrijd van Oranje wordt uitgezonden bij de NPO. Op NPO 3 (Nederland 3) kun je de wedstrijd van Oranje live kijken. De wedstrijd wordt helemaal live uitgezonden. De oefenwedstrijd begint om 20:45 uur. Daarvoor kun je kijken naar een voorbeschouwing op Nederland 3. Na de wedstrijd zal NPO 3 ook de nabeschouwing verzorgen. Daarin wordt de wedstrijd geanalyseerd en zullen de hoogtepunten besproken worden.

  Programma Nederland – Duitsland op TV

  De wedstrijd Nederland – Duitsland kijk op Nederland 3 (NPO 3). Dit is het volledige programma van Nederland – Duitsland op TV:

  • 20:22 uur – Voorbeschouwing
  • 20:45 uur – Nederland – Duitsland LIVE
  • 22:40 uur – Nabeschouwing

  De uitzending wordt verzorgd door NOS Voetbal.

  Nederland – Duitsland livestream

  Wil je de oefeninterland tussen Oranje en Duitsland liever via een livestream bekijken? Via NPOstart kun je de wedstrijd van het Nederlands Elftal online kijken. Ook daar zal de voor- en nabeschouwing van Oranje te zien zijn.

  Livestream Nederland – Duitsland

  Statistieken Nederland – Duitsland

  In totaal werd de wedstrijd Nederland – Duitsland of Duitsland – Nederland al 44 keer gespeeld. Duitsland heeft iets vaker gewonnen, maar het ontloopt elkaar niet veel. Nederland won 12 keer, Duitsland won 16 keer en 16 keer werd er gelijk gespeeld. Hieronder zie je de statistieken van het Nederlands Elftal – Duitsland aller tijden:

  GespeeldWinst NederlandWinst DuitslandGelijk
  44121616
  Nederland – Duitsland | Statistieken aller tijden

  Nederlands Elftal vandaag op TV

  Wil je alle wedstrijden van Oranje live op TV kijken? Op onze pagina voetbal vandaag houden we precies bij welke wedstrijden er vandaag live op tv te zien zijn. Daar zullen we dus ook alle wedstrijden van het Nederlands Elftal aan toevoegen. Bovendien vertellen we precies welke wedstrijden er in de Eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie zijn. Maar we hebben natuurlijk ook aandacht voor de buitenlandse competities. Je ziet het programma van vandaag van onder andere:

  Bekijk het overzicht van live voetbal vandaag.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *