Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Nederland – Zweden op tv | EK 2022 Vrouwen | zaterdag 9 juli 2022

Nederland – Zweden op tv | EK 2022 Vrouwen | zaterdag 9 juli 2022

  Nederland – Zweden op tv kijken? Wil je de wedstrijd tussen Nederland (v) – Zweden (v) live op tv kijken? De wedstrijd op het EK 2022 voor vrouwen wordt live uitgezonden op NPO 1. Op NPO 1 (Nederland 1) kijk je de wedstrijd in de groepsfase van het EK voor vrouwen 2022 (EURO 2021) live. Bovendien is er een uitgebreide voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kun je kijken naar een uitgebreide analyse. De wedstrijd tussen de vrouwen van Nederland en Zweden begint om 21:00 uur (Nederlandse tijd). De wedstrijd in de groepsfase van het EK 2022 wordt gespeeld in het Bramall Lane in Sheffield. De scheidsrechter is Cheryl Foster (Wales).

  • Wat: Poulefase EK 2022 (EURO 2021)
  • Wie: Nederland (v) – Zweden (v)
  • Wanneer: zaterdag 9 juli 2022
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Bramall Lane in Sheffield (32,050 toeschouwers)
  • Uitgezonden op: NPO 1 (Nederland 1)
  Nederland - Zweden op TV

  Nederland – Zweden op TV

  De wedstrijd Nederland – Zweden in de groepsfase van het EK 2022 voor vrouwen wordt gespeeld op zaterdag 9 juli 2022. De wedstrijd begint om 21:00 uur. Voor die tijd zal er een voorbeschouwing van de wedstrijd zijn. Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing en analyse van de wedstrijd.

  • Poulefase EK 2022 (EURO 2021)
  • Nederland – Zweden op TV
  • 20:00 uur: Voorbeschouwing
  • 21:00 uur : Nederland – Zweden LIVE
  • 22:50 uur: Nabeschouwing en analyse

   

  Over Nederland – Zweden

  Alles over Nederland – Zweden:

  • Nederland staat op dit moment 4e op de FIFA World Ranking voor vrouwen.
  • Zweden staat op dit moment 2e op de FIFA World Ranking voor vrouwen.
  • De wedstrijd wordt gespeeld in het Bramall Lane in Sheffield. Er kunnen in totaal 32,050 toeschouwers bij de wedstrijd aanwezig zijn. Het Bramall Lane is één van de 9 stadions tijdens dit EK voor vrouwen.
  • De wedstrijd Nederland-Zweden kijk je dit EK live op tv.
  • Onze voorspelling van Nederland – Zweden: 2-1.

  De Oranje Leeuwinnen komen voor het eerst in actie vandaag tijdens EURO 2021 (EK 2022). En het is meteen een belangrijke wedstrijd: tegen Zweden. Zowel Nederland als de dames van Zweden zijn namelijk potentiële kanshebbers voor het Europees Kampioenschap. Er wordt dan ook vanuit gegaan dat zowel de Leeuwinnen als Zweden de poulefase gaan overleven. De vraag is alleen wie de poule gaat winnen. Bovendien is het natuurlijk belangrijk om meteen met 3 punten te beginnen. Een belangrijke wedstrijd voor “onze” Oranje Leeuwinnen dus.

  Poule C EK 2022 | Poulefase EK 2022 (EURO 2021)

  De wedstrijd tussen Nederland en Zweden is een EK-wedstrijd in Poule C. In Poule C zitten:

  1. Nederland
  2. Zweden
  3. Portugal
  4. Zwitserland

  In iedere poule zitten vier landen. De nummer één en twee in iedere poule gaan door naar de kwartfinales van het EK 2022. De kwartfinales volgen direct op de groepsfase.

   

  Nederland – Zweden bij NPO 1 (Nederland 1)

  Nederland – Zweden kijk je bij NPO 1 (Nederland 1). Je kijkt de wedstrijd hier:

  Wil je weten wanneer de Oranje Leeuwinnen in actie komen tijdens dit EK? Bekijk dan het speelschema van de Oranje Leeuwinnen. Ook kun je de poule van de Oranje Leeuwinnen bekijken. Op zoek naar de poule en speelschema van België? Bekijk dan de poule en speelschema van de Red Flames.

  EK vrouwen op TV

  Er doen in totaal 16 landen mee aan het EK vrouwenvoetbal 2022. Nederland en Zweden zitten in Poule C tijdens het EK 2022. De overige twee landen zijn Portugal en Zwitserland. In iedere poule gaan de nummers één en twee door naar de knock-outfase van het EK. De andere twee teams liggen eruit en keren huiswaarts. Na de poulefase gaat het EK 2022 verder met de kwartfinale. Wil je geen wedstrijd missen dit EK? Bekijk dan onze pagina EK vrouwen 2022 op tv. Daar lees je onder meer hoe je de wedstrijd Nederland vrouwen – Zweden vrouwen kunt kijken:

  • Op tv
  • Online
  • Livestream
  • Vanuit het buitenland
  • Op je mobiel of tablet
  • Met een app

  Bovendien vind je allerlei informatie over uitzendingen rondom het EK 2022 voor vrouwen. Zo kun je bijvoorbeeld kijken naar NOS Sport Studio Engeland.

  Samenvatting Nederland – Zweden | EK 2022 vrouwen in Engeland

  Wil je de wedstrijd tussen Nederland en Zweden in Poule C van het EK 2022 in Engeland terugkijken? Bekijk dan snel hoe je elke samenvatting van het EK 2022 in Engeland kunt kijken. Vlak na afloop van de wedstrijd komt de samenvatting van Nederland – Zweden online te staan. Dit zal ongeveer rond 22:50 uur zijn op zaterdag 9 juli 2022.

  Nederland-Zweden | Poulefase EK 2022 (EURO 2021)

  De wedstrijd tussen Nederland en Zweden wordt uitgezonden op NPO 1. Bij de meeste providers vind je die zender gewoon op de zender Nederland 1. Omdat de wedstrijd in de groepsfase van het EK 2022 gewoon op het open net te zien is, kijk je de wedstrijd dus helemaal gratis. Meer over de wedstrijd:

  Over de Oranje Leeuwinnen op het EK 2022:

  De Oranje Leeuwinnen zijn natuurlijk de regerend Europees Kampioen. Een titel die ze graag willen prolongeren. Bovendien haalden ze op het WK in 2019 de finale. Maar er is wel een hoop veranderd sinds het vorige EK in 2017 en die WK finale. Allereerst is natuurlijk bondscoach Sarina Wiegman vertrokken. Zij is vervangen door de Amerikaan Mark Parsons. Onder Parsons spelen de Oranje Leeuwinnen iets aanvallender. Bovendien moet er snel druk gezet worden. Kunnen de Oranje Leeuwinnen dit EK weer stunten en de titel grijpen? Aan de hand van Vivianne Miedema, Jacky Groenen en Lieke Martens is er een hoop mogelijk. Wij hebben er in ieder geval veel vertrouwen in!

  Over Zweden op het EK 2022:

  Zweden beschikt over een heel groot aantal goede speelsters. Zoveel dat er soms zelfs grote talenten buiten de Zweedse selectie vallen. Naast de getalenteerde spelersgroep hebben de Zweden nog een kracht. Ze kunnen namelijk in veel verschillende opstellingen spelen. Hierdoor kunnen ze de tegenstander verrassen. Een speelster om goed in de gaten te houden bij Zweden is Stina Blackstenius.

  EK vrouwen op TV kijken

  Wil je weten welke wedstrijden er vandaag gespeeld worden op het EK voor vrouwen? Bekijk dan het volledige speelschema EK vrouwen 2022. Ook kun je onze pagina voetbal vandaag bekijken. Daar zie je precies welke voetbalwedstrijden er vandaag op welke zender uitgezonden worden. Daarnaast vertellen we je alles over waar je het EK vrouwenvoetbal op tv kunt kijken.

  EK vrouwenvoetbal in Engeland

  Het EK vrouwenvoetbal van 2022 duurt van 6 juli 2022 t/m 31 juli 2022. Op 31 juli wordt de finale van het EK 2022 gespeeld. Er doen in totaal 16 landen mee aan het EK 2022. De wedstrijd van tussen Nederland en  Zweden is een wedstrijd in Poule C. In totaal zijn er vier poules:

  De meeste tickets voor het EK in Engeland zijn al verkocht, maar er zijn nog wat kaarten beschikbaar. Wil je het EK 2022 in Engeland bezoeken? Bekijk dan alle tickets voor het EK 2022 (EURO 2021).

  Al het voetbal op tv

  Wil je daarnaast weten waar je alle voetbalcompetities op TV kunt kijken? Wij hebben voor jou uitgezocht waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken. Per provider en per competitie. Bekijk het overzicht:

  Providers

  Voetbal pakketten

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *