Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Nederland – Portugal op tv | EK 2022 Vrouwen | woensdag 13 juli 2022

Nederland – Portugal op tv | EK 2022 Vrouwen | woensdag 13 juli 2022

  Nederland – Portugal op tv kijken? Wil je de wedstrijd tussen Nederland (v) – Portugal (v) live op tv kijken? De wedstrijd op het EK 2022 voor vrouwen wordt live uitgezonden op NPO 1. Op NPO 1 (Nederland 1) kijk je de wedstrijd in de poulefase EK 2022 van het EK voor vrouwen 2022 (EURO 2021) live. Bovendien is er een uitgebreide voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kun je kijken naar een uitgebreide analyse. De wedstrijd tussen de vrouwen van Nederland en Portugal begint om 21:00 uur (Nederlandse tijd). De wedstrijd in de poulefase EK 2022 van het EK 2022 wordt gespeeld in het Leigh Sports Village in Leigh. De scheidsrechter is Ivana Martincic (Kroatië).
  • Wat:
  • Wie: Nederland (v) – Portugal (v)
  • Wanneer: woensdag 13 juli 2022
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Leigh Sports Village in Leigh (12,000 toeschouwers)
  • Uitgezonden op: NPO 1 (Nederland 1)
  Nederland - Portugal op TV

  Nederland – Portugal op TV

  De wedstrijd Nederland – Portugal in de poulefase EK 2022 van het EK 2022 voor vrouwen wordt gespeeld op woensdag 13 juli 2022. De wedstrijd begint om 21:00 uur. Voor die tijd zal er een voorbeschouwing van de wedstrijd zijn. Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing en analyse van de wedstrijd.
  • Nederland – Portugal op TV
  • 20:00 uur: Voorbeschouwing
  • 21:00 uur : Nederland – Portugal LIVE
  • 21:52 uur: Nabeschouwing en analyse

  Over Nederland – Portugal

  Alles over Nederland – Portugal:
  • Nederland staat op dit moment 4e op de FIFA World Ranking voor vrouwen.
  • Portugal staat op dit moment 30e op de FIFA World Ranking voor vrouwen.
  • De wedstrijd wordt gespeeld in het Leigh Sports Village in Leigh. Er kunnen in totaal 12,000 toeschouwers bij de wedstrijd aanwezig zijn. Het Leigh Sports Village is één van de 9 stadions tijdens dit EK voor vrouwen.
  • De wedstrijd Nederland-Portugal kijk je dit EK live op tv.
  • Onze voorspelling van Nederland – Portugal: 2-2.
  Nederland- Portugal is een hele belangrijke wedstrijd voor de Oranje Leeuwinnen. Het is nu erop of eronder. Om uitzicht te houden op de kwartfinale zou het fijn zijn als het Nederlands vrouwenelftal vanavond weet te winnen van Portugal. Op papier moet dit ook mogelijk zijn, maar de Oranje Leeuwinnen hebben in korte tijd een grote ziekenboeg opgebouwd. Het is dus maar de vraag of er andere speelsters op weten te staan vanavond. Het belooft in ieder geval een interessante wedstrijd te worden!

  Poule C EK 2022 |

  De wedstrijd tussen Nederland en Portugal is een EK-wedstrijd in Poule C. In Poule C zitten:
  1. Nederland
  2. Portugal
  3. Zweden
  4. Portugal
  In iedere poule zitten vier landen. De nummer één en twee in iedere poule gaan door naar de kwartfinales van het EK 2022. De kwartfinales volgen direct op de groepsfase.  

  Nederland – Portugal bij NPO 1 (Nederland 1)

  Nederland – Portugal kijk je bij NPO 1 (Nederland 1). Je kijkt de wedstrijd hier: Wil je weten wanneer de Oranje Leeuwinnen in actie komen tijdens dit EK? Bekijk dan het speelschema van de Oranje Leeuwinnen. Ook kun je de poule van de Oranje Leeuwinnen bekijken. Op zoek naar de poule en speelschema van België? Bekijk dan de poule en speelschema van de Red Flames.

  EK vrouwen op TV

  Er doen in totaal 16 landen mee aan het EK vrouwenvoetbal 2022. Nederland en Portugal zitten in Poule C tijdens het EK 2022. De overige twee landen zijn Zweden en Portugal. In iedere poule gaan de nummers één en twee door naar de knock-outfase van het EK. De andere twee teams liggen eruit en keren huiswaarts. Na de poulefase gaat het EK 2022 verder met de kwartfinale. Wil je geen wedstrijd missen dit EK? Bekijk dan onze pagina EK vrouwen 2022 op tv. Daar lees je onder meer hoe je de wedstrijd Nederland vrouwen – Portugal vrouwen kunt kijken:
  • Op tv
  • Online
  • Livestream
  • Vanuit het buitenland
  • Op je mobiel of tablet
  • Met een app
  Bovendien vind je allerlei informatie over uitzendingen rondom het EK 2022 voor vrouwen. Zo kun je bijvoorbeeld kijken naar NOS Sport Studio Engeland.

  Samenvatting Nederland – Portugal | EK 2022 vrouwen in Engeland

  Wil je de wedstrijd tussen Nederland en Portugal in Poule C van het EK 2022 in Engeland terugkijken? Bekijk dan snel hoe je elke samenvatting van het EK 2022 in Engeland kunt kijken. Vlak na afloop van de wedstrijd komt de samenvatting van Nederland – Portugal online te staan. Dit zal ongeveer rond 21:52 uur zijn op woensdag 13 juli 2022.

  Nederland-Portugal |

  De wedstrijd tussen Nederland en Portugal wordt uitgezonden op NPO 1. Bij de meeste providers vind je die zender gewoon op de zender Nederland 1. Omdat de wedstrijd in de poulefase EK 2022 van het EK 2022 gewoon op het open net te zien is, kijk je de wedstrijd dus helemaal gratis. Meer over de wedstrijd:

  Over Nederland op het EK 2022:

  De Oranje Leeuwinnen spelen vanavond hun tweede groepswedstrijd. De eerste wedstrijd tegen titelfavoriet Zweden werd knap gelijkgespeeld. Nu moet er echter gewonnen worden om een goede uitgangspositie de hebben in aanloop naar de kwartfinale. Toch is er ook slecht nieuws voor de Leeuwinnen. Het coronavirus trekt door de selectie waardoor sterspeelsters Miedema en Groenen al uitgevallen zijn. Daarnaast is keepster en vaste waarde Sari van Veenendaal geblesseerd. Bondscoach Mark Parson zal dus flink moeten puzzelen voor de wedstrijd van het Nederlands vrouwenelftal vandaag.

  Over Portugal op het EK 2022:

  Portugal heeft in de eerste wedstrijd laten zien dat ze over behoorlijk wat veerkracht beschikken. Na 5 minuten stonden ze tegen Zwitserland namelijk al met 2-0 achter. Na de rust wisten ze dit echter knap om te buigen in een 2-2 gelijkspel. De vrouwen van Portugal moet je dus nooit afschrijven. Bovendien willen de Portugese dames profiteren van alle zieken en geblesseerden in de selectie van de Oranje Leeuwinnen. Ze weten dat als er een moment is om de Leeuwinnen te verslaan, dat nu is.

  EK vrouwen op TV kijken

  Wil je weten welke wedstrijden er vandaag gespeeld worden op het EK voor vrouwen? Bekijk dan het volledige speelschema EK vrouwen 2022. Ook kun je onze pagina voetbal vandaag bekijken. Daar zie je precies welke voetbalwedstrijden er vandaag op welke zender uitgezonden worden. Daarnaast vertellen we je alles over waar je het EK vrouwenvoetbal op tv kunt kijken.

  EK vrouwenvoetbal in Engeland

  Het EK vrouwenvoetbal van 2022 duurt van 6 juli 2022 t/m 31 juli 2022. Op 31 juli wordt de finale van het EK 2022 gespeeld. Er doen in totaal 16 landen mee aan het EK 2022. De wedstrijd van tussen Nederland en  Portugal is een wedstrijd in Poule C. In totaal zijn er vier poules: De meeste tickets voor het EK in Engeland zijn al verkocht, maar er zijn nog wat kaarten beschikbaar. Wil je het EK 2022 in Engeland bezoeken? Bekijk dan alle tickets voor het EK 2022 (EURO 2021).

  Al het voetbal op tv

  Wil je daarnaast weten waar je alle voetbalcompetities op TV kunt kijken? Wij hebben voor jou uitgezocht waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken. Per provider en per competitie. Bekijk het overzicht: Providers Voetbal pakketten

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *