Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Nederland – Frankrijk op tv | vrijdag 13 oktober 2023

Nederland – Frankrijk op tv | vrijdag 13 oktober 2023

  Nederland – Frankrijk op tv kijken? Wil je de EK Kwalificatie wedstrijd tussen Nederland – Frankrijk live op tv kijken? De wedstrijd in de EK-kwalificatie wordt live uitgezonden op televisie. De interland wedstrijd in de EK Kwalificatie wordt live uitgezonden op NPO 1. Op NPO 1 kijk je de wedstrijd in B van poule B van de EK Kwalifactie voor het EK van 2024 live. Daarnaast kijk je naar een voorbeschouwing van het duel op NPO 1. Ook kun je na afloop van de kwalificatiewedstrijd kijken naar een uitgebreide nabeschouwing en een analyse van de wedstrijd. De wedstrijd tussen Nederland en Frankrijk begint om 20:45 uur. De wedstrijd in de Kwalificatie voor het EK 2024 wordt gespeeld in het stadion: Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. Normaal wordt dit stadion gebruikt door Ajax.
  Nederland - Frankrijk op tv
       

  Nederland – Frankrijk op TV

  De wedstrijd Nederland – Frankrijk in de EK kwalificatiestrijd in groep B wordt gespeeld op vrijdag 13 oktober 2023. De wedstrijd begint om 20:45 uur. Vanaf 20:29 kun je kijken naar een voorbeschouwing van de wedstrijd. Om ongeveer 22:39 is de wedstrijd afgelopen. Dan volgt er een nabeschouwing en wordt de wedstrijd geanalyseerd.
  • Soort wedstrijd: Interland
  • Toernooi: EK Kwalifcatie (EURO 2024).
  • Nederland – Frankrijk op TV
  • 20:29 uur: Voorbeschouwing
  • 20:45 uur : Nederland – Frankrijk LIVE
  • 22:39 uur: Nabeschouwing en analyse

  Over Nederland – Frankrijk

  Alles over Nederland – Frankrijk:
  • Nederland staat op dit moment in de EK Kwalificatiegroep B.
  • Frankrijk staat op dit moment in de EK Kwalificatiegroep B.
  • De wedstrijd wordt gespeeld in het Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. Er kunnen in totaal toeschouwers bij de wedstrijd aanwezig zijn. Het stadion is naast de interlands van Nederland ook het stadion van Ajax.

  EK Kwalificatie 2024 Duitsland

  De wedstrijd tussen Nederland en Frankrijk is een wedstrijd in de kwalificatie voor het EK 2024 in Duitsland. Tijdens de kwalificatie voor EURO 2024 in Duitsland kunnen landen zich kwalificeren voor het eindtoernooi. De nummers 1 & 2 uit iedere poule kwalificeren zich automatisch voor het EK. Daarnaast worden er nog drie EK tickets vergeven via play-offs. De match tussen Nederland en Frankrijk is een wedstrijd in groepB. Groep B van de EK kwalificatie is de groep van het Nederlands Elftal. Naast Oranje zitten ook Frankrijk, Griekenland, Ierland en Gibraltar in poule B. De nummers één en twee uit de poule plaatsen zich rechtstreeks voor EURO 2024 in Duitsland. In totaal speelt ieder land acht wedstrijden. De stand in de poule van Nederland in de EK Kwalificatie is als volgt 1. Frankrijk (5 gespeeld, 15 punten), 2. Nederland (4 gespeeld, 9 punten), 3. Griekenland (5 gespeeld, 9 punten), 4. Ierland (5 gespeeld, 3 punten), 5. Gibraltar (5 gespeeld, 0 punten).

    Nederland:
  • Nederland staat op dit moment 1e in groep B.
  • Op de FIFA world ranking for men staat Nederland op de 7e plek.
  Frankrijk:
  • Frankrijk staat op dit moment 2e in groep B.
  • Op de FIFA world ranking for men staat Frankrijk op de 1e plek.

  Voorspelling Nederland – Frankrijk

  Voorspelling Nederlands Elftal – Frankrijk: Oranje tegen Frankrijk is natuurlijk een prachtige wedstrijd. Toch kan het maar zo eens een bittere pil worden voor het Nederlands Elftal. De Fransen zijn namelijk met een waanzinnige kwalificatiereeks bezig. Alle vijf de wedstrijden werden niet alleen gewonnen, Frankrijk kreeg ook nog eens geen enkel tegendoelpunt tegen. Een voorspelling van Nederland-Frankrijk valt dan ook uit in het voordeel van de Fransen. Onze voorspelling van het Nederlands Elftal tegen Frankrijk: 1-3.

  Nederland – Frankrijk bij NPO 1

  Nederland – Frankrijk kijk je bij NPO 1. Je kijkt de wedstrijd hier:

  Nederland-Frankrijk livestream

  Wil je de EK kwalificatiewedstrijd tussen Nederland en Frankrijk online kijken? Dan kun je de wedstrijd streamen. Je kunt ervoor kiezen om de EK kwalificatiewedstrijd tussen Nederland en Frankrijk te streamen bij onder andere Ziggo, KPN, T-Mobile, Canal Digitaal, Online.nl of Youfone. Bekijk de mogelijkheden voor het stream van de wedstrijd hieronder. Overzicht livestreams Nederland-Frankrijk:  

  Overige wedstrijden vandaag op tv

  Wil je weten welke voetbalwedstrijden er vandaag nog meer op tv zijn? Bekijk dan ons overzicht voetbal vandaag. Daar zie je precies welke voetbalwedstrijden er op welke zender uitgezonden worden. Bovendien vind je daar allerlei informatie over welke zenders er zijn, welke providers voetbalwedstrijden uitzenden en welke voetbalpakketten er beschikbaar zijn.  

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *