Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » NEC – Vitesse op tv | Eredivisie

NEC – Vitesse op tv | Eredivisie

  NEC – Vitesse op tv kijken? Op zondag 16 april 2023 om 12:15 uur spelen NEC en Vitesse tegen elkaar in de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van NEC: Goffertstadion. Wil je de wedstrijd NEC – Vitesse live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 2. Voor het oog van 12,500 toeschouwers in het Goffertstadion nemen NEC (Nijmegen) en Vitesse (Arnhem) het tegen elkaar op. De aftrap is om 12:15 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Eredivisie.
  • Wie: NEC – Vitesse op tv.
  • Wanneer: zondag 16 april 2023.
  • Tijd: 12:15 uur.
  • Waar: Goffertstadion, het stadion van NEC.
  • Uitgezonden op: ESPN 2 (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  NEC - Vitesse op tv

  NEC – Vitesse op tv

  Wil je NEC – Vitesse op tv kijken? De wedstrijd tussen NEC uit Nijmegen en Vitesse uit Arnhem wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN 2. De aftrap van de wedstrijd is om 12:15 uur. Om 12:00 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 14:16 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • NEC – Vitesse op TV
  • 12:00 uur, Voorbeschouwing
  • 12:15 uur : NEC – Vitesse LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over NEC-Vitesse op tv

  Alles over de Eredivisie wedstrijd tussen NEC en Vitesse:
  • NEC staat op dit moment op plaats 10e in de Eredivisie.
  • Vitesse staat op dit moment op plaats 13e in de Eredivisie.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van NEC: “Goffertstadion” (12,500 toeschouwers).
  • Competitie: Eredivisie, Nederland
  • De aftrap is om 12:15 uur.
  NEC-Vitesse staat ook wel bekend als de “Gelderse Derby”. Het is een wedstrijd waarbij de gemoederen altijd hoog oplopen. Bovendien gebeurt het niet heel vaak dat NEC boven Vitesse op de ranglijst staat. De club uit Arnhem kent een slecht seizoen. Om de supporters toch iets moois te geven dit jaar wil “Vites” dan ook de derby tegen NEC winnen. Natuurlijk wil NEC daarentegen de Gelderse Derby winnen juist nu Vitesse zwak is. Eerder dit jaar eindigde de Gelderse Derby in het Gelredome in een 0-0. Komen er nu wel doelpunten?

  NEC – Vitesse op ESPN 2

  De Eredivisie wedstrijd tussen NEC en Vitesse is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN 2. De aftrap van de wedstrijd is om 12:15 uur. Voor de Eredivisie wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN 2 naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma NEC-Vitesse bij ESPN 2:
  • 12:00 uur, voorbeschouwing.
  • 12:15 uur, NEC -Vitesse LIVE
  • 14:16 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij ESPN 2: Op één van de kanalen van ESPN kijk je naar de Eredivisie. De Nederlandse competitie wordt prachtig in beeld gebracht door ESPN. Op één van de vier zenders van ESPN kijk je de Eredivisie live. Bovendien is er voor de wedstrijd een uitgebreide voorbeschouwing. Tijdens deze voorbeschouwing worden de kansen en ontwikkelingen van de clubs besproken. Na afloop van het duel zie je op ESPN interviews, analyses en een nabeschouwing. Tenslotte volg je ook het laatste nieuws rondom de Eredivisie op ESPN.

  Eredivisie op tv

  De match tussen NEC en Vitesse is een wedstrijd in de Eredivisie (De voetbalcompetitie in Nederland). De Eredivisie is spannender dan ooit tevoren. Zowel boven- als onderin de competitie is het razend spannend en dat zie je ook terug in de wedstrijden. Om iedere bal wordt gestreden, ieder duel wordt uitgevochten en de wedstrijden zijn daarom spectaculair om te volgen. Bovendien zijn er nog een heleboel clubs in de race voor het kampioenschap. De Eredivisie is al jaren dé voetbalcompetitie die door veel Nederlandse voetbalfans op de voet gevolgd wordt. Zeker het kijken waard dus!

  NEC – Vitesse bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je NEC-Vitesse op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd NEC – Vitesse kijk je op ESPN 2.

  NEC – Vitesse bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen NEC en Vitesse uit de Eredivisie (Nederland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Eredivisie. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Nederland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS NEC – Vitesse kijken

  Wil je gratis naar NEC tegen Vitesse kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om NEC-Vitesse gratis te bekijken.

  Livestream NEC – Vitesse (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen NEC en Vitesse via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting NEC – Vitesse kijken

  De samenvatting van NEC – Vitesse kijken? Wil je de wedstrijd tussen NEC en Vitesse nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Eredivisie worden uitgezonden op ESPN 2. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd NEC-Vitesse:
  Wanneer is NEC – Vitesse op tv?

  De Eredivisie wedstrijd tussen NEC en Vitesse wordt gespeeld op zondag 16 april 2023.

  Hoe laat is NEC – Vitesse op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen NEC en Vitesse is om 12:15 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt NEC – Vitesse live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen NEC (Nijmegen) en Vitesse (Arnhem) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt NEC – Vitesse uitgezonden?

  De wedstrijd tussen NEC en Vitesse wordt uitgezonden op ESPN 2.

  Op welke zender kan ik NEC – Vitesse kijken?

  Je kijkt NEC – Vitesse op ESPN 2.

  Kan ik gratis naar NEC en Vitesse op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN 2 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar NEC – Vitesse kunt kijken.

  Kan ik NEC – Vitesse ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast NEC -Vitesse zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *