Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » NEC – Vitesse op tv

NEC – Vitesse op tv

NEC – Vitesse op tv kijken? Op zondag 1 oktober 2023 om 12:15 uur spelen NEC en Vitesse tegen elkaar in speelronde 7 van de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van NEC: het Goffertstadion. Wil je de wedstrijd NEC – Vitesse live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 2. Voor het oog van 12,500 toeschouwers in het Goffertstadion nemen NEC en Vitesse het tegen elkaar op. NEC-Vitesse is live op tv te zien op ESPN 2. De aftrap is om 12:15 uur. Om 11:45 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd.
NEC - Vitesse op tv

NEC – Vitesse op tv

  • Wat: NEC-Vitesse op tv
  • Datum: zondag 1 oktober 2023
  • Tijd: 12:15 uur
  • Waar: het Goffertstadion, Nijmegen
  • Zender: ESPN 2
De Eredivisie wedstrijd tussen NEC uit Nijmegen en Vitesse uit Arnhem wordt in zijn geheel live uitgezonden op tv. Je kijkt NEC – Vitesse op het kanaal: ESPN 2. Voorafgaand aan het duel is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop volgt er een samenvatting, de nabeschouwing en een analyse op ESPN 2.

Programma NEC – Vitesse op tv

  • Wedstrijd op tv: NEC-Vitesse LIVE.
  • Speelronde: 7 van de 34.
  • Datum: zondag 1 oktober 2023.
  • Voorbeschouwing: 11:45 uur.
  • Aftrap: 12:15 uur.
  • Nabeschouwing: 14:15 uur.
Na afloop van de NEC-Vitesse live is er een uitgebreide nabeschouwing van het duel te zien. Daarin zie je onder andere de hoogtepunten, de samenvatting van NEC – Vitesse, analyses en interviews

NEC – Vitesse kijken

De wedstrijd tussen NEC en Vitesse op zondag 1 oktober 2023 is live op tv te zien. Je kijkt de Eredivisie-wedstrijd LIVE bij:
NEC - Vitesse bij Canal Digitaal
NEC - Vitesse Online.nl
NEC - Vitesse Ziggo
NEC - Vitesse KPN
NEC - Vitesse Youfone
NEC - Vitesse T-Mobile

Over NEC – Vitesse

 • Uitslag laatste wedstrijd NEC-Vitesse: 1-4 (16 april 2023) .
De wedstrijd tussen Nijmegen Eendracht Combinatie (N.E.C.) en SBV Vitesse is een Eredivisie-wedstrijd in speelronde 7 van de 34 in de Eredivisie. N.E.C. – Vitesse op tv is één van die wedstrijden die de Eredivisie zo mooi maken. De wedstrijd tussen N.E.C. en Vitesse wordt ook wel de Gelderse Derby genoemd. In de regio is de wedstrijd minstens net zo beladen als bijvoorbeeld Ajax-Feyenoord. Je kunt NEC-Vitesse vergelijken met Cambuur Leeuwarden – sc Heerenveen. Het is dan ook een prachtige wedstrijd om live te kijken. Je kunt veel strijd en passie verwachten. In een uitverkochte Goffert zullen de supporters voor de sfeer zorgen bij de Gelderse Derby. De wedstrijd wordt live uitgezonden op ESPN 2. Onze voorspelling van N.E.C. – Vitesse: 1-2.

Speelronde 7

Speelronde 7 in de Eredivisie wordt gespeeld op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober 2023. Omdat er een midweekse speelronde was, is er geen vrijdagavondwedstrijd. Er zijn een aantal interessante wedstrijden deze speelronde. Zo is de Gelderse derby dit weekend. Daarin nemen N.E.C. en Vitesse het tegen elkaar op. Verder is de Rotterdamse stadsderby tussen Excelsior en Sparta. Twente-Heerenveen is ook een interessante wedstrijd. Het belooft dus weer een leuke speelronde te worden in de Nederlandse Eredivisie.

Over NEC

  • Nijmegen Eendracht Combinatie (N.E.C.)
  • Bijnaam: “Nijmegen Eendracht Combinatie”
  • Plaats: Nijmegen
  • Clubkleuren: Rood, groen en zwart
  • Stand op de ranglijst: 10e
  • Trainer : Rogier Meijer
  • Topscorer: Magnus Mattsson (3 doelpunt(en)).
NEC neemt het dit weekend in de Gelderse derby op tegen Vitesse. N.E.C. staat in de middenmoot van de Eredivisie en presteert vrij wisselvallig. Afgelopen weekend won N.E.C. nog met 3-0 van FC Utrecht. Nu staat de derby tegen Vitesse op het programma. Voor de fans van N.E.C. misschien wel de belangrijkste wedstrijd van het seizoen. NEC beschikt natuurlijk nog steeds over Bas Dost en Magnus Mattsson die beide veel goals kunnen maken. NEC zal dus ook vooral willen winnen in de eigen Goffert.

Over Vitesse

  • SBV Vitesse
  • Bijnaam: “Vites”
  • Plaats: Arnhem
  • Clubkleuren: Geel en zwart
  • Stand op de ranglijst: 15e
  • Trainer: Phillip Cocu
  • Topscorer Marco van Ginkel( 2 doelpunt(en)).
Hoewel Vitesse het jaar 2023/2024 begon met een overwinning, werden de laatste vijf wedstrijden allemaal verloren. Geen goed nieuws voor trainer Philip Cocu, wiens stoel begint te wankelen. Een nederlaag tegen aartsrivaal N.E.C. in de Gelderse derby kan zijn positie natuurlijk nog meer aan het wankelen brengen. Toch is er ook goed nieuws voor Vitesse. De duels werden namelijk niet met grote cijfers verloren. Het waren allemaal nipte nederlagen. Het lijkt daardoor slechts een kwestie van tijd voordat Vitesse weer wedstrijden gaat winnen. Kan Vitesse op bezoek bij N.E.C. winnen? Een goede reden om Vitesse op tv te kijken.

NEC – Vitesse bij ESPN 2

NEC-Vitesse is live op tv te zien op ESPN 2. ESPN 2 is de tweede zender van sportkanaal EPSN. Dit weekend zijn de meeste wedstrijden op ESPN 2 te zien. Maar liefst vier duels worden uitgezonden op ESPN 2. Onder andere Ajax, AZ en de Gelderse derby tussen NEC en Vitesse worden dit weekend uitgezonden op ESPN 2. Je kunt niet gratis naar ESPN 2 kijken. Om ESPN 2 te zien heb je een abonnement nodig op ESPN Compleet. Je kunt eenvoudig een abonnement afsluiten op ESPN Compleet bij alle grote providers. Je kijkt Nijmegen Eendracht Combinatie (N.E.C.)-SBV Vitesse op de ESPN 2. Je vindt ESPN 2 op de volgende kanalen bij alle providers:
ProviderZenderLive kijken
KPN222>>>
Ziggo422>>>
Odido (T-Mobile)151>>>
Canal Digitaal402>>>
Online.nl402>>>
Youfone410>>>

Livestream NEC – Vitesse (Online kijken)

Wil je de wedstrijd tussen NEC en Vitesse via een livestream kijken? Ook online kun je natuurlijk naar de Eredivisie wedstrijd tussen NEC en Vitesse kijken. Wij hebben een overzicht opgesteld van de online streams van NEC – Vitesse op zondag 1 oktober 2023. Je kijkt de wedstrijd online via een livestream via onderstaande links: De Eredivisie is de hoogste voetbalcompetitie van Nederland. Er spelen 18 clubs in de Eredivisie en ieder team speelt per seizoen 34 wedstrijden. De regerend kampioen is Feyenoord. De nummer 17 en 18 van de ranglijst degraderen naar de Keuken Kampioen Divisie. Dit jaar zijn PEC Zwolle, Heracles Almelo en Almere City gepromoveerd naar de Eredivisie. De Eredivisie is een mooie competitie om live op tv te volgen. Je ziet veel passie, strijd en er vallen bovendien veel doelpunten in de Eredivisie.

Samenvatting NEC – Vitesse

De wedstrijd tussen NEC – Vitesse op tv wordt gespeeld op zondag 1 oktober 2023. De aftrap is om 12:15 uur. Het duel wordt gespeeld in het stadion: het Goffertstadion. Er is plek voor 12,500 toeschouwers. Om 11:45 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd. Rond 14:15 uur is er een nabeschouwing van de wedstrijd te zien met daarin onder andere de samenvatting. NEC – Vitesse is de een wedstrijd in speelronde 7 van de Nederlandse Eredivisie. Het duel wordt live uitgezonden op ESPN 2.

Meest gestelde vragen

Op welke zender wordt NEC – Vitesse uitgezonden?

Je kijkt NEC – Vitesse op ESPN 2.

Wanneer is NEC – Vitesse?

NEC – Vitesse wordt gespeeld op zondag 1 oktober 2023.

Hoe laat begint NEC – Vitesse?

NEC – Vitesse begint om 12:15 uur. Om 11:45 uur begint de voorbeschouwing.

Kun je NEC – Vitesse live op tv kijken?

Ja, de wedstrijd tussen NEC – Vitesse wordt live uitgezonden op ESPN 2.

Kun je NEC – Vitesse online kijken?

Ja, er zijn verschillende livestreams van NEC – Vitesse beschikbaar. Bekijk hier de volledige lijst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *