Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » NEC Nijmegen – Fortuna Sittard op TV (zondag 15 mei 2022)

NEC Nijmegen – Fortuna Sittard op TV (zondag 15 mei 2022)

  NEC Nijmegen – Fortuna Sittard op TV kijken? Wil je de wedstrijd tussen NEC Nijmegen en Fortuna Sittard live op TV kijken? De wedstrijd uit de Eredivisie wordt live uitgezonden op ESPN Extra. De Eredivisie wedstrijd wordt gespeeld in De Goffert, het stadion van NEC Nijmegen. De wedstrijd begint om 14:30 uur.  
  • Wat: Wedstrijd in de Eredivisie (Nederland)
  • Wie: NEC Nijmegen – Fortuna Sittard
  • Wanneer: zondag 15 mei 2022
  • Tijd: 14:30 uur.
  • Waar: De Goffert (Stadion van NEC Nijmegen)
  • Op TV: ESPN Extra
  NEC Nijmegen - Fortuna Sittard op TV

  NEC Nijmegen – Fortuna Sittard op TV

  De wedstrijd NEC Nijmegen – Fortuna Sittard in de Eredivisie wordt gespeeld op zondag 15 mei 2022. De wedstrijd begint om 14:30 uur. Voor die tijd zal er een voorbeschouwing van de wedstrijd zijn. Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing en analyse van de wedstrijd.
  • NEC Nijmegen – Fortuna Sittard op TV
  • 13:30: Voorbeschouwing
  • 14:30 uur : NEC Nijmegen – Fortuna Sittard LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over NEC Nijmegen – Fortuna Sittard

  Alles over NEC Nijmegen – Fortuna Sittard:
  • NEC Nijmegen staat op dit moment achtste in de Eredivisie.
  • Fortuna Sittard staat op dit moment zestiende in de Eredivisie.
  • De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van NEC Nijmegen, De Goffert.
  • Competitie: Eredivisie, Nederland.
  De wedstrijd NEC – Fortuna is er één om goed in de gaten te houden. NEC Nijmegen staat nu op de achtste plek, deze plek geeft recht op play-offs voor Europees voetbal. Er zijn echter meer kapers op de kust. De nummers 9 t/m 13 kunnen allemaal op papier nog de achtste plek veroveren. Fortuna Sittard heeft andere zorgen. De club staat nu op de zestiende plek en die plek zorgt ervoor dat je play-offs voor degradatie moet gaan spelen. Fortuna zal er dus alles aan doen om de drie punten in de wacht te slepen en degradatie te ontlopen. Een belangrijke wedstrijd dus!

  NEC Nijmegen – Fortuna Sittard bij ESPN Extra

  NEC Nijmegen – Fortuna Sittard kijk je bij ESPN Extra. Je kijkt de wedstrijd hier:

  Eredivisie op TV

  Op de laatste speeldag in de Nederlandse Eredivisie wordt beslist welke teams Europees voetbal gaan spelen en welke niet. Bovendien wordt uitgemaakt welke clubs volgend jaar in de tweede divisie (de KKD) moeten beginnen. De strijd om degradatie en de play-offs voor Europees voetbal is nog in volle gang. Een goede reden dus om naar de Nederlandse Eredivisie op TV te kijken. De laatste speelronde van de Eredivisie belooft in ieder geval een reuze spannende te worden.

  NEC Nijmegen – Fortuna Sittard GRATIS kijken

  Je kunt de wedstrijd soms ook gratis kijken. Zo hebben Ziggo klanten gratis ESPN 1 en Ziggo kanaal 14 in hun pakket. KPN abonnees hebben gratis ESPN 1 in hun pakket. Op deze manier kun je dus gratis naar NEC Nijmegen – Fortuna Sittard kijken.

  Voetbal op TV kijken

  Wil je weten waar je alle voetbalcompetities op TV kunt kijken? Wij hebben voor jou uitgezocht waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken. Per provider en per competitie. Bekijk het overzicht: Providers Voetbal pakketten

  Samenvatting NEC Nijmegen – Fortuna Sittard

  Samenvatting NEC Nijmegen-Fortuna Sittard kijken? Wil je de wedstrijd NEC Nijmegen – Fortuna Sittard van zondag 15 mei 2022 nog eens rustig op je gemak terugkijken? De samenvattingen van de Eredivisie zijn te zien bij ESPN Extra. In de samenvatting van NEC Nijmegen tegen Fortuna Sittard zie je alle hoogtepunten, doelpunten en andere mooie momenten uit de wedstrijd. Bovendien zie je na afloop soms interviews met de spelers.

  Samenvattingen Eredivisie

  Daarnaast worden samenvattingen ook vaak uitgezonden op de NPO (Nederland 1, 2 of 3). Zo kijk je bij NOS Studio Sport Eredivisie alle wedstrijden uit de Eredivisie. Dit is natuurlijk iedere zondag om 19:00 uur. Bij doordeweekse wedstrijden is er ‘s avonds laat ook een NOS Studio Eredivisie.

  Voetbalwedstrijden vandaag

  We hebben vandaag weer een boordevol voetbalprogramma voor je in de aanbieding. Allereerst is het natuurlijk de laatste speeldag van de Eredivisie. Je wilt de ontknoping van de belangrijkste Nederlandse voetbalcompetitie natuurlijk niet missen. Bovendien kunnen er in het buitenland een aantal clubs kampioen worden. In Italië en Engeland kan het kampioenschap beslist worden. Als kers op de taart wordt ook nog de FA-cup finale voor vrouwen gespeeld. Een mooie dag voor de voetballiefhebber dus. Bekijk het volledige programma voetbalwedstrijden vandaag. Overzicht voetbal vandaag op tv:

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *