Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » NEC Nijmegen – FC Groningen op tv | vrijdag 26 augustus 2022

NEC Nijmegen – FC Groningen op tv | vrijdag 26 augustus 2022

  NEC Nijmegen – FC Groningen op tv kijken? Op vrijdag 26 augustus 2022 om 20:00 uur spelen NEC Nijmegen en FC Groningen tegen elkaar in de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van NEC Nijmegen: De Goffert. Wil je de wedstrijd NEC Nijmegen – FC Groningen live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 2. Voor het oog van 12,500 toeschouwers in het De Goffert nemen NEC Nijmegen (Nijmegen) en FC Groningen (Groningen) het tegen elkaar op. De aftrap is om 20:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Eredivisie.
  • Wie: NEC Nijmegen – FC Groningen op tv.
  • Wanneer: vrijdag 26 augustus 2022.
  • Tijd: 20:00 uur.
  • Waar: De Goffert, het stadion van NEC Nijmegen.
  • Uitgezonden op: ESPN 2 (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  NEC Nijmegen - FC Groningen op tv

  NEC Nijmegen – FC Groningen op tv

  Wil je NEC Nijmegen – FC Groningen op tv kijken? De wedstrijd tussen NEC Nijmegen uit Nijmegen en FC Groningen uit Groningen wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN 2. De aftrap van de wedstrijd is om 20:00 uur. Om 19:45 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 21:50 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • NEC Nijmegen – FC Groningen op TV
  • 19:45 uur, Voorbeschouwing
  • 20:00 uur : NEC Nijmegen – FC Groningen LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over NEC Nijmegen-FC Groningen op tv

  Alles over de Eredivisie wedstrijd tussen NEC Nijmegen en FC Groningen:
  • NEC Nijmegen staat op dit momentelfde in de Eredivisie.
  • FC Groningen staat op dit moment tiende in de Eredivisie.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van NEC Nijmegen: “De Goffert” (12,500 toeschouwers).
  • Competitie: Eredivisie, Nederland
  • De aftrap is om 20:00 uur.
  NEC – Groningen op tv kijken? De wedstrijd tussen de NEC uit Nijmegen en Groningen belooft een spannende wedstrijd te worden. De twee clubs zijn namelijk behoorlijk aan elkaar gewaagd. NEC heeft een week extra rust gekregen terwijl Groningen het vertrouwen geboost heeft door van Go Ahead Eagles te winnen.

  NEC Nijmegen – FC Groningen op ESPN 2

  De Eredivisie wedstrijd tussen NEC Nijmegen en FC Groningen is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN 2. De aftrap van de wedstrijd is om 20:00 uur. Voor de Eredivisie wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN 2 naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma NEC Nijmegen-FC Groningen bij ESPN 2:
  • 19:45 uur, voorbeschouwing.
  • 20:00 uur, NEC Nijmegen -FC Groningen LIVE
  • 21:50 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij ESPN 2: ESPN is al jaren de vaste zender om onder andere het Eredivisie voetbal op tv te kijken. Daarnaast kijk je bij ESPN ook naar onder andere de Keuken Kampioen Divisie en de Major Soccer League (MLS). Bovendien staat ESPN de hele dag in het teken van voetbal. Met veel verschillende praatprogramma’s rondom voetbal waarin alle wedstrijden uitvoerig worden besproken. Maar ook met documentaires over voetbal. Tenslotte zie je natuurlijk alle samenvattingen van de wedstrijden bij ESPN. ESPN heeft maar liefst vier verschillende kanalen waardoor je geen wedstrijd hoeft te missen. Daarnaast is ESPN 1 bij veel providers gratis te bekijken.

  Eredivisie op tv

  De match tussen NEC Nijmegen en FC Groningen is een wedstrijd in de Eredivisie (De voetbalcompetitie in Nederland).

  NEC Nijmegen – FC Groningen bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je NEC Nijmegen-FC Groningen op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd NEC Nijmegen – FC Groningen kijk je op ESPN 2.

  NEC Nijmegen – FC Groningen bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen NEC Nijmegen en FC Groningen uit de Eredivisie (Nederland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Eredivisie. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Nederland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS NEC Nijmegen – FC Groningen kijken

  Wil je gratis naar NEC Nijmegen tegen FC Groningen kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om NEC Nijmegen-FC Groningen gratis te bekijken.

  Livestream NEC Nijmegen – FC Groningen (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen NEC Nijmegen en FC Groningen via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting NEC Nijmegen – FC Groningen kijken

  De samenvatting van NEC Nijmegen – FC Groningen kijken? Wil je de wedstrijd tussen NEC Nijmegen en FC Groningen nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Eredivisie worden uitgezonden op ESPN 2. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd NEC Nijmegen-FC Groningen:
  Wanneer is NEC Nijmegen – FC Groningen op tv?

  De Eredivisie wedstrijd tussen NEC Nijmegen en FC Groningen wordt gespeeld op vrijdag 26 augustus 2022.

  Hoe laat is NEC Nijmegen – FC Groningen op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen NEC Nijmegen en FC Groningen is om 20:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt NEC Nijmegen – FC Groningen live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen NEC Nijmegen (Nijmegen) en FC Groningen (Groningen) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt NEC Nijmegen – FC Groningen uitgezonden?

  De wedstrijd tussen NEC Nijmegen en FC Groningen wordt uitgezonden op ESPN 2.

  Op welke zender kan ik NEC Nijmegen – FC Groningen kijken?

  Je kijkt NEC Nijmegen – FC Groningen op ESPN 2.

  Kan ik gratis naar NEC Nijmegen en FC Groningen op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN 2 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar NEC Nijmegen – FC Groningen kunt kijken.

  Kan ik NEC Nijmegen – FC Groningen ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast NEC Nijmegen -FC Groningen zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *