Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » NEC – Heracles op tv

NEC – Heracles op tv

NEC – Heracles op tv kijken? Op vrijdag 18 augustus 2023 om 20:00 uur spelen NEC en Heracles tegen elkaar in speelronde 2 van de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van NEC: Goffertstadion. Wil je de wedstrijd NEC – Heracles live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 2. Voor het oog van 12,500 toeschouwers in Goffertstadion nemen NEC en Heracles het tegen elkaar op. NEC-Heracles is live op tv te zien op ESPN 2. De aftrap is om 20:00 uur. Om 19:40 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd.
NEC - Heracles op tv

NEC – Heracles op tv

  • Wat: NEC-Heracles op tv
  • Datum: vrijdag 18 augustus 2023
  • Tijd: 20:00 uur
  • Waar:Goffertstadion, Nijmegen
  • Zender: ESPN 2
De Eredivisie wedstrijd tussen NEC uit Nijmegen en Heracles uit Almelo wordt in zijn geheel live uitgezonden op tv. Je kijkt NEC – Heracles op het kanaal: ESPN 2. Voorafgaand aan het duel is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop volgt er een samenvatting, de nabeschouwing en een analyse op ESPN 2.

Programma NEC – Heracles op tv

  • Wedstrijd op tv: NEC-Heracles LIVE
  • Speelronde: 2
  • Datum: vrijdag 18 augustus 2023
  • Voorbeschouwing: 19:40 uur.
  • Aftrap: 20:00 uur.
  • Nabeschouwing: 22:05 uur.
Na afloop van de NEC-Heracles live is er een uitgebreide nabeschouwing van het duel te zien. Daarin zie je onder andere de hoogtepunten, de samenvatting van NEC – Heracles, analyses en interviews.

NEC – Heracles kijken

De wedstrijd tussen NEC en Heracles op vrijdag 18 augustus 2023 is live op tv te zien. Je kijkt de Eredivisie-wedstrijd LIVE bij:
NEC - Heracles bij Canal Digitaal
NEC - Heracles Online.nl
NEC - Heracles Ziggo
NEC - Heracles KPN
NEC - Heracles Youfone
NEC - Heracles T-Mobile

Over NEC – Heracles

Uitslag laatste wedstrijd NEC-Heracles: 0-0 (15 januari 2022) . NEC – Heracles belooft een leuke wedstrijd te worden. Het duel gaat tussen twee clubs die aan elkaar gewaagd zijn. Heracles werd afgelopen seizoen kampioen van de Eerste Divisie. NEC eindigde afgelopen seizoen op de twaalfde plek in de Eredivisie. Dit seizoen zullen beide clubs in eerste instantie willen handhaven in de Eredivisie. Toch verloren zowel NEC als Heracles hun eerste wedstrijd. Beide elftallen zullen er dus op gebrand zijn om de eerste punten van het seizoen te pakken. NEC – Heracles op tv belooft een leuke wedstrijd te worden om live te kijken op de vrijdagavond De wedstrijd tussen NEC Nijmegen en Heracles Almelo is een Eredivisie-wedstrijd in speelronde 2 van de 34 in de Eredivisie. De tweede speelronde van de Eredivisie is aangebroken. Nadat vorige week het seizoen officieel van start ging barst het voetbalgeweld nu echt los. Clubs hebben er een wedstrijd opzitten en weten nu hoe ze ervoor staan. In de tweede speelronde van de Eredivisie zijn er weer negen wedstrijden. In totaal heeft de Eredivisie 34 speelrondes.

Over NEC

  • NEC Nijmegen
  • Bijnaam: “Nijmegen Eendracht Combinatie”
  • Plaats: Nijmegen
  • Clubkleuren: Rood, groen en zwart
  • Stand op de ranglijst: 11e
  • Trainer : Rogier Meijer
  • Topscorer: Koki Ogawa (1 doelpunt(en)).
NEC is het seizoen vorige week begonnen met een nederlaag. In een doelpuntrijk duel verloor NEC diep in de blessuretijd in eigen huis van Excelsior met 3-4. Tegen promovendus zal NEC zich willen herpakken en de eerste punten van het seizoen 23/24 willen binnenslepen. NEC heeft een hoop spelers aangetrokken en hoopt daarmee een uitstekend seizoen in de Eredivisie te draaien.

Over Heracles

  • Heracles Almelo
  • Bijnaam: “De Heraclieden”
  • Plaats: Almelo
  • Clubkleuren: Zwart en wit
  • Stand op de ranglijst: 17e
  • Trainer: John Lammers
  • Topscorer Mario Engels( 1 doelpunt(en)).
Heracles promoveerde dit seizoen na afwezigheid van een jaar weer naar de Eredivisie. De club uit Almelo werd afgelopen seizoen kampioen in de Keuken Kampioen Divisie en wil zich dit jaar handhaven in de Eredivisie. Afgelopen week speelde Heracles in de eerste speelronde van de Eredivisie tegen Ajax. De Amsterdammers waren met 4-1 te sterk voor Heracles, maar de club uit Almelo hield lang stand. Op bezoek bij NEC zal Heracles op jacht gaan naar de eerste punten in het seizoen 2023/2024.

NEC – Heracles bij ESPN 2

NEC-Heracles is live op tv te zien op ESPN 2. ESPN 2 is het tweede kanaal van ESPN. De uitzendrechten voor de Nederlandse Eredivisie zijn in handen van ESPN. Dit betekent dat je de wedstrijden uit de Eredivisie live kijkt op één van de vier kanalen van ESPN. Het eerste kanaal is ESPN 1. Dit kanaal is gratis te zien voor iedereen. ESPN 2, ESPN 3 en ESPN 4 kun je alleen kijken als je een abonnement hebt op ESPN Compleet. Op ESPN kijk je naast het live-verslag van de Eredivisie wedstrijden ook naar interessante documentaires, voetbalpraat programma’s en veel andere competities. Je kijkt NEC Nijmegen-Heracles Almelo op de ESPN 2. Je vindt ESPN 2 op de volgende kanalen bij alle providers:
ProviderZenderLive kijken
KPN14 en 221>>>
Ziggo18 en 421>>>
Odido (T-Mobile)150>>>
Canal Digitaal401>>>
Online.nl21>>>
Youfone401>>>

Livestream NEC – Heracles (Online kijken)

Wil je de wedstrijd tussen NEC en Heracles via een livestream kijken? Ook online kun je natuurlijk naar de Eredivisie wedstrijd tussen NEC en Heracles kijken. Wij hebben een overzicht opgesteld van de online streams van NEC – Heracles op vrijdag 18 augustus 2023. Je kijkt de wedstrijd online via een livestream via onderstaande links:

Samenvatting NEC – Heracles

De wedstrijd tussen NEC – Heracles op tv wordt gespeeld op vrijdag 18 augustus 2023. De aftrap is om 20:00 uur. Het duel wordt gespeeld in het stadion: Goffertstadion. Er is plek voor 12,500 toeschouwers. Om 19:40 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd. Rond 22:05 uur is er een nabeschouwing van de wedstrijd te zien met daarin onder andere de samenvatting. NEC – Heracles is de een wedstrijd in speelronde 2 van de Nederlandse Eredivisie. Het duel wordt live uitgezonden op ESPN 2.

Meest gestelde vragen

Op welke zender wordt NEC – Heracles uitgezonden?

Je kijkt NEC – Heracles op ESPN 2.

Wanneer is NEC – Heracles?

NEC – Heracles wordt gespeeld op vrijdag 18 augustus 2023.

Hoe laat begint NEC – Heracles?

NEC – Heracles begint om 20:00 uur. Om 19:40 uur begint de voorbeschouwing.

Kun je NEC – Heracles live op tv kijken?

Ja, de wedstrijd tussen NEC – Heracles wordt live uitgezonden op ESPN 2.

Kun je NEC – Heracles online kijken?

Ja, er zijn verschillende livestreams van NEC – Heracles beschikbaar. Bekijk hier de volledige lijst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *