Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » NEC – FC Volendam op tv | Livestream en online kijken

NEC – FC Volendam op tv | Livestream en online kijken

  Thuis – Uit op tv kijken? Op zondag 5 november 2023 wordt de wedstrijd tussen NEC en FC Volendam in de Eredivisie gespeeld. NEC – FC Volendam is live op tv te zien. NEC–FC Volendam begint om 14:30 uur. Het duel wordt uitgezonden op ESPN 1. Het belooft een mooie wedstrijd te worden tussen Nijmegen Eendracht Combinatie en De Palingboeren. De wedstrijd wordt gespeeld in het Goffertstadion, het stadion van NEC.
  NEC - FC Volendam op tv

  Thuis – Uit op tv

   • Wedstrijd op tv: NEC-FC Volendam LIVE.
   • Locatie: het Goffertstadion (12,500 toeschouwers).
   • Speelronde: 11 van de 34.
   • Datum: zondag 5 november 2023.
   • Aftrap: 14:30 uur.
   • Uitslag laatste ontmoeting: 3-0 (25 februari 2023).
  NEC – Volendam gaat tussen de nummer 12 en 17 van de Eredivisie. Toch is het een heel belangrijk duel voor beide ploegen. Het verschil in punten tussen beide teams is namelijk maar twee. Dat betekent dat de winnaar de aansluiting bij de middenmoot van de Eredivisie pakt. Beide clubs zullen dan ook vol voor de overwinning spelen. Dat kan wel eens een leuke wedstrijd om naar te kijken opleveren. NEC speelde afgelopen week in de beker een sensationele wedstrijd. In de eigen Goffert won het met maar liefst 5-3 van Roda JC. In de competitie gaat het wat minder met N.E.C. Van de laatste vijf wedstrijden werd er maar één keer gewonnen. De laatste twee duels eindigden bovendien in een gelijkspel. Nu wil NEC wel weer eens drie punten binnenslepen. De thuiswedstrijd tegen Volendam lijkt daar ideaal voor. FC Volendam verloor afgelopen donderdag in het inhaalwedstrijd met 2-0 van Ajax. De wedstrijd ervoor was FC Volendam nog met 3-1 te sterk voor Excelsior. Volendam lijkt het in eigen huis dit seizoen veel beter te doen dan in uitwedstrijden. Slecht nieuws voor Volendam: ze moeten nu op bezoek bij NEC. Kan Volendam laten zien dat ze ook in uitwedstrijden kunnen presteren?

  Hoe laat is NEC – FC Volendam op tv?

  Hoe laat is de wedstrijd NEC – FC Volendam vandaag op tv? Het Eredivisie duel tussen NEC en FC Volendam begint vandaag om 14:30 uur. Om 14:00 uur begint de voorbeschouwing. Tijdens de voorbeschouwing wordt de wedstrijd uitgebreid besproken. Je hoort onder andere verschillende (ex) voetballers en analisten aan het woord over NEC – FC Volendam. Ook voorspellen zij het verloop van de wedstrijd. Tenslotte is om 16:30 uur de nabeschouwing van NEC – FC Volendam. Daarin zie je de hoogtepunten, een analyse van de wedstrijd en interviews met spelers. Ook is er een samenvatting van NEC – FC Volendam te zien.

  Waar wordt NEC – FC Volendam uitgezonden?

  De wedstrijd NEC – FC Volendam wordt live uitgezonden op ESPN 1. ESPN 1 is de gratis zender van ESPN. De wedstrijden die live op ESPN 1 uitgezonden worden, kun je dus gratis op tv kijken. Dit weekend zijn er veel wedstrijden gratis te zien op ESPN 1. Je kijkt gratis naar RKC – Feyenoord, Go Ahead – Vitesse, N.E.C. – FC Volendam en Ajax – Heerenveen. Om die wedstrijden op tv te zien heb je dus geen abonnement nodig.

  TV-gids: programma NEC – FC Volendam

  De TV-gids voor NEC – FC Volendam op zondag 5 november 2023 ziet er als volgt uit: Het liveverslag van NEC – FC Volendam op tv begint om 14:30 uur. Maar er is nog meer op tv te zien rondom de wedstrijd. Hieronder zie je het volledige programma van NEC – FC Volendam op tv:
  TijdWatZender
  14:00 uurVoorbeschouwingESPN 1
  14:30 uurNEC – FC Volendam LIVEESPN 1
  16:30uurNabeschouwingESPN 1
  Op zaterdag: rond 23:00 uur Op zondag: rond 19:00 uurSamenvatting NEC – FC Volendam en andere EredivisiewedstrijdenNPO 1
  Programma NEC – FC Volendam op tv

  Op welke zender is NEC – FC Volendam?

  De wedstrijd tussen NEC en FC Volendam is te zien op ESPN 1. De voorbeschouwing op ESPN 1 begint om 14:00 uur. Vervolgens is om 14:30 uur de wedstrijd NEC – FC Volendam LIVE te zien op ESPN 1. Vanuit het Goffertstadion wordt verslag gedaan van de wedstrijd. De nabeschouwing is ook live te zien op ESPN 1.

  Op welk kanaal is THUIS – UIT live te zien?

  Hieronder zie je per provider op welk kanaal NEC – FC Volendam uitgezonden wordt:
  ProviderZenderLive kijken
  KPN14 en 221>>>
  Ziggo18 en 421>>>
  Odido (T-Mobile)150>>>
  Canal Digitaal401>>>
  Online.nl21>>>
  Youfone401>>>

  NEC -FC Volendam online kijken (Livestream)

  Wil je de wedstrijd tussen NEC en FC Volendam via een livestream kijken? Ook online kun je natuurlijk naar de Eredivisie-wedstrijd tussen NEC en FC Volendam kijken. Wij hebben een overzicht opgesteld van de livestreams  van NEC – FC Volendam op zondag 5 november 2023. Je kijkt de wedstrijd online via een livestream via onderstaande links:

  NEC VS FC Volendam

  De wedstrijd tussen NEC en FC Volendam is een duel in speelronde Nijmegen Eendracht Combinatie (N.E.C.) van de Eredivisie. NEC staat op dit moment 12e in de Eredivisie. FC Volendam staat op de 17e plek in de competitie. De clubtopscorers van NEC en FC Volendam zijn Magnus Mattsson met 6 goals (NEC) en Robert Mühren met 4 goals (FC Volendam). Een aantal statistieken, feiten en weetjes over NEC en FC Volendam:

  Over NEC

   • NEC | Nijmegen Eendracht Combinatie (N.E.C.)
   • Bijnaam: “Nijmegen Eendracht Combinatie”
   • Plaats: Nijmegen
   • Clubkleuren: Rood, groen en zwart
   • Stand in de Eredivisie: 12e
   • Trainer: Rogier Meijer
   • Topscorer: Magnus Mattsson met 6 doelpunt(en)).

  Over FC Volendam

   • FC Volendam | Football Club Volendam
   • Bijnaam: “De Palingboeren”
   • Plaats: Volendam
   • Clubkleuren: Oranje en zwart
   • Stand in de Eredivisie: 17e
   • Trainer: Matthias Kohler
   • Topscorer: Robert Mühren met 4 doelpunt(en)).

  FAQ | Meest gestelde vragen

  Op welke zender wordt NEC – FC Volendam uitgezonden?

  Je kijkt NEC – FC Volendam op ESPN 1.

  Wanneer is NEC – FC Volendam?

  NEC – FC Volendam wordt gespeeld op zondag 5 november 2023.

  Hoe laat begint NEC – FC Volendam?

  NEC – FC Volendam begint om 14:30 uur. Om 14:00 uur begint de voorbeschouwing.

  Kun je NEC – FC Volendam live op tv kijken?

  Ja, de wedstrijd tussen NEC en FC Volendam wordt live uitgezonden op ESPN 1.

  Kun je NEC – FC Volendam online kijken?

  Ja, er zijn verschillende livestreams van NEC – FC Volendam beschikbaar.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *