Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » NEC – FC Utrecht op tv

NEC – FC Utrecht op tv

  NEC – FC Utrecht op tv kijken? Op zaterdag 23 september 2023 om 18:45 uur spelen NEC en FC Utrecht tegen elkaar in speelronde 6 van de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van NEC: het Goffertstadion. Wil je de wedstrijd NEC – FC Utrecht live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 3. Voor het oog van 12,500 toeschouwers in het Goffertstadion nemen NEC en FC Utrecht het tegen elkaar op. NEC-FC Utrecht is live op tv te zien op ESPN 3. De aftrap is om 18:45 uur. Om 18:15 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd.
  NEC - FC Utrecht op tv

  NEC – FC Utrecht op tv

   • Wat: NEC-FC Utrecht op tv
   • Datum: zaterdag 23 september 2023
   • Tijd: 18:45 uur
   • Waar: het Goffertstadion, Nijmegen
   • Zender: ESPN 3
  De Eredivisie wedstrijd tussen NEC uit Nijmegen en FC Utrecht uit Utrecht wordt in zijn geheel live uitgezonden op tv. Je kijkt NEC – FC Utrecht op het kanaal: ESPN 3. Voorafgaand aan het duel is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop volgt er een samenvatting, de nabeschouwing en een analyse op ESPN 3.

  Programma NEC – FC Utrecht op tv

   • Wedstrijd op tv: NEC-FC Utrecht LIVE.
   • Speelronde: 6 van de 34.
   • Datum: zaterdag 23 september 2023.
   • Voorbeschouwing: 18:15 uur.
   • Aftrap: 18:45 uur.
   • Nabeschouwing: 20:45 uur.
  Na afloop van de NEC-FC Utrecht live is er een uitgebreide nabeschouwing van het duel te zien. Daarin zie je onder andere de hoogtepunten, de samenvatting van NEC – FC Utrecht, analyses en interviews

  NEC – FC Utrecht kijken

  De wedstrijd tussen NEC en FC Utrecht op zaterdag 23 september 2023 is live op tv te zien. Je kijkt de Eredivisie-wedstrijd LIVE bij:
  NEC - FC Utrecht bij Canal Digitaal
  NEC - FC Utrecht Online.nl
  NEC - FC Utrecht Ziggo
  NEC - FC Utrecht KPN
  NEC - FC Utrecht Youfone
  NEC - FC Utrecht T-Mobile

  Over NEC – FC Utrecht

  • Uitslag laatste wedstrijd NEC-FC Utrecht: 2-2 (12 maart 2023) .
  De wedstrijd tussen Nijmegen Eendracht Combinatie (N.E.C.) en Football Club Utrecht is een Eredivisie-wedstrijd in speelronde 6 van de 34 in de Eredivisie. NEC – FC Utrecht op tv gaat tussen twee clubs die beiden van de eerste vijf wedstrijden slechts één keer wisten te winnen. Het belooft dus een wedstrijd te worden die alle kanten op kan. FC Utrecht wil zo snel mogelijk weg uit de onderste regionen van de Eredivisie. Ook NEC wil geen puntenverlies lijden en in hetzelfde schuitje als Utrecht terecht komen. Voor beide clubs zijn de belangen dan ook groot. Het belooft een leuke wedstrijd te worden om live te kijken. Onze voorspelling van N.E.C. – FC Utrecht: 1-2.

  Speelronde 6

  We zijn alweer aangekomen bij de zesde speelronde in de Eredivisie. De Eredivisiewedstrijden worden deze speelronde gespeeld op vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 september 2023. Er staan een aantal hele mooie wedstrijden op het programma deze speelronde. We beginnen op vrijdag met het duel tussen Go Ahead en Fortuna. Vervolgens zijn er op zaterdag vier wedstrijden. Op zondag zijn er ook vier duels in de Eredivisie. Bovendien staat zondag de enige echte Klassieker op het programma. Het wordt dus weer een prachtig voetbalweekend.

  Over NEC

   • Nijmegen Eendracht Combinatie (N.E.C.)
   • Bijnaam: “Nijmegen Eendracht Combinatie”
   • Plaats: Nijmegen
   • Clubkleuren: Rood, groen en zwart
   • Stand op de ranglijst: 13e
   • Trainer : Rogier Meijer
   • Topscorer: Magnus Mattsson (2 doelpunt(en)).
  NEC doet het dit seizoen wisselvallig. De club staat op de dertiende plek en wist uit vijf wedstrijden slechts één keer te winnen. Bovendien verloren de Nijmegenaren al drie keer. Ook de laatste wedstrijd ging verloren. Dit was weliswaar tegen het grote PSV, maar de NEC snakt wel weer eens naar drie punten. Dat moet dan in de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht gebeuren. Hoewel Utrecht in het begin van het seizoen wankelde, lijkt NEC nu toch echt aan de bak te moeten wil het Utrecht in eigen huis verslaan.

  Over FC Utrecht

   • Football Club Utrecht
   • Bijnaam: “Utreg”
   • Plaats: Utrecht
   • Clubkleuren: Wit en rood
   • Stand op de ranglijst: 15e
   • Trainer: Ron Jans
   • Topscorer Ole Romeny( 1 doelpunt(en)).
  Hoewel FC Utrecht het seizoen dramatisch begon lijkt het na de trainerswissel beter te gaan. Ron Jans werd de opvolger van de al snel in het seizoen ontslagen Silberbauer. Nadat FC Utrecht de eerste vier wedstrijden van 2023/2024 verloor, werd er afgelopen week voor het eerst gewonnen. Op bezoek bij Heracles won FC Utrecht meteen met 3-1. Het waren ook de eerste goals voor FC Utrecht in het seizoen 23/24. We kunnen dit natuurlijk het “Ron Jans” effect noemen. Om te kijken of Jans de ploeg echt op de rit heeft kijken we naar de komende wedstrijd van Utrecht, op bezoek bij NEC. Ook dat duel wil Utrecht natuurlijk graag winnen.

  NEC – FC Utrecht bij ESPN 3

  NEC-FC Utrecht is live op tv te zien op ESPN 3. ESPN 3 is de derde zender van ESPN. De zender zit niet in het basispakket, zoals ESPN 1. Je hebt dus een abonnement nodig om ESPN 3 te kijken. Om ESPN 3 te kunnen ontvangen heb je een abonnement nodig op ESPN Compleet. Je krijgt dan naast ESPN 1 (basispakket) ook ESPN 2, 3 en 4 in je pakket. Met ESPN Compleet hoef je geen wedstrijd in de Eredivisie meer te missen. Je kunt dan altijd jouw favoriete wedstrijd op tv zien. De wedstrijden dit weekend op ESPN 3 zijn: NEC-FC Utrecht en PEC Zwolle – AZ. Je kijkt Nijmegen Eendracht Combinatie (N.E.C.)-Football Club Utrecht op de ESPN 3. Je vindt ESPN 3 op de volgende kanalen bij alle providers:
  ProviderZenderLive kijken
  KPN223>>>
  Ziggo423>>>
  Odido (T-Mobile)152>>>
  Canal Digitaal403>>>
  Online.nl403>>>
  Youfone411>>>

  Livestream NEC – FC Utrecht (Online kijken)

  Wil je de wedstrijd tussen NEC en FC Utrecht via een livestream kijken? Ook online kun je natuurlijk naar de Eredivisie wedstrijd tussen NEC en FC Utrecht kijken. Wij hebben een overzicht opgesteld van de online streams van NEC – FC Utrecht op zaterdag 23 september 2023. Je kijkt de wedstrijd online via een livestream via onderstaande links:

  Samenvatting NEC – FC Utrecht

  De wedstrijd tussen NEC – FC Utrecht op tv wordt gespeeld op zaterdag 23 september 2023. De aftrap is om 18:45 uur. Het duel wordt gespeeld in het stadion: het Goffertstadion. Er is plek voor 12,500 toeschouwers. Om 18:15 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd. Rond 20:45 uur is er een nabeschouwing van de wedstrijd te zien met daarin onder andere de samenvatting. NEC – FC Utrecht is de een wedstrijd in speelronde 6 van de Nederlandse Eredivisie. Het duel wordt live uitgezonden op ESPN 3.

  Meest gestelde vragen

  Op welke zender wordt NEC – FC Utrecht uitgezonden?

  Je kijkt NEC – FC Utrecht op ESPN 3.

  Wanneer is NEC – FC Utrecht?

  NEC – FC Utrecht wordt gespeeld op zaterdag 23 september 2023.

  Hoe laat begint NEC – FC Utrecht?

  NEC – FC Utrecht begint om 18:45 uur. Om 18:15 uur begint de voorbeschouwing.

  Kun je NEC – FC Utrecht live op tv kijken?

  Ja, de wedstrijd tussen NEC – FC Utrecht wordt live uitgezonden op ESPN 3.

  Kun je NEC – FC Utrecht online kijken?

  Ja, er zijn verschillende livestreams van NEC – FC Utrecht beschikbaar. Bekijk hier de volledige lijst.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *