Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » NEC – Excelsior op tv | Eredivisie

NEC – Excelsior op tv | Eredivisie

NEC – Excelsior op tv kijken? Op zondag 13 augustus 2023 om 12:15 uur spelen NEC en Excelsior tegen elkaar in de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van NEC: Goffertstadion. Wil je de wedstrijd NEC – Excelsior live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 2. Voor het oog van 12,500 toeschouwers in het Goffertstadion nemen NEC (Nijmegen) en Excelsior (Rotterdam) het tegen elkaar op. De aftrap is om 12:15 uur.
 • Wat: Wedstrijd in de Eredivisie.
 • Wie: NEC – Excelsior op tv.
 • Wanneer: zondag 13 augustus 2023.
 • Tijd: 12:15 uur.
 • Waar: Goffertstadion, het stadion van NEC.
 • Uitgezonden op: ESPN 2 (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
NEC - Excelsior op tv

NEC – Excelsior op tv

Wil je NEC – Excelsior op tv kijken? De wedstrijd tussen NEC uit Nijmegen en Excelsior uit Rotterdam wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN 2. De aftrap van de wedstrijd is om 12:15 uur. Om 11:55 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 14:20 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
 • NEC – Excelsior op TV
 • 11:55 uur, Voorbeschouwing
 • 12:15 uur : NEC – Excelsior LIVE
 • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

Over NEC-Excelsior op tv

Alles over de Eredivisie wedstrijd tussen NEC en Excelsior:
 • NEC staat op dit moment op plaats 11e in de Eredivisie.
 • Excelsior staat op dit moment op plaats 5e in de Eredivisie.
 • De match wordt gespeeld in het stadion van NEC: “Goffertstadion” (12,500 toeschouwers).
 • Competitie: Eredivisie, Nederland
 • De aftrap is om 12:15 uur.

NEC – Excelsior op ESPN 2

De Eredivisie wedstrijd tussen NEC en Excelsior is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN 2. De aftrap van de wedstrijd is om 12:15 uur. Voor de Eredivisie wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN 2 naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma NEC-Excelsior bij ESPN 2:
 • 11:55 uur, voorbeschouwing.
 • 12:15 uur, NEC -Excelsior LIVE
 • 14:20 uur, nabeschouwing
Voetbal bij ESPN 2: ESPN heeft de tv-rechten op de Nederlands Eredivisie. Dit betekent dus dat je alle wedstrijden uit de Nederlandse competitie live op ESPN kunt kijken. ESPN heeft vier verschillende zenders. ESPN 1 t/m ESPN 4 zijn beschikbaar bij alle grote providers. Bovendien is ESPN 1 gratis te zien bij alle providers. Voor ESPN 2, ESPN 3 en ESPN 4 heb je een abonnement nodig op ESPN Compleet. Dit is eenvoudig af te sluiten bij iedere tv-aanbieder. Naast de Eredivisie kun je dan ook kijken naar de Major Soccer League, de Eredivisie voor vrouwen, de Conference League en de Europa League. Ten slotte kun je ook het KNVB-bekertoernooi live op ESPN kijken. Redenen genoeg dus om een abonnement op ESPN Compleet te nemen en zo de Eredivisie te kijken.

Eredivisie op tv

De match tussen NEC en Excelsior is een wedstrijd in de Eredivisie (De voetbalcompetitie in Nederland). De Eredivisie gaat weer van start! Speelronde 1 is aangebroken en dat betekent dat het Eredivisie-seizoen weer gaat beginnen. Feyenoord is natuurlijk de regerend kampioen. Daarnaast zijn PEC Zwolle, Heracles Almelo én Almere City gepromoveerd van de Keuken Kampioen Divisie naar de Eredivisie. Het wordt dus voor het eerst dit seizoen dat we die clubs weer op het hoogste Nederlandse niveau in actie zien komen. Ook zijn we natuurlijk benieuwd naar de klassieke top drie: Ajax, PSV en Feyenoord. Het belooft weer een prachtig Eredivisie seizoen te worden.

NEC – Excelsior bij KPN

Heb je een abonnement bij KPN en wil je NEC-Excelsior op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd NEC – Excelsior kijk je op ESPN 2.
 • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
 • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
 • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

NEC – Excelsior bij Ziggo

Wil je de voetbalwedstrijd tussen NEC en Excelsior uit de Eredivisie (Nederland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Eredivisie. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Nederland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
 • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
 • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
 • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

GRATIS NEC – Excelsior kijken

Wil je gratis naar NEC tegen Excelsior kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om NEC-Excelsior gratis te bekijken.

Livestream NEC – Excelsior (Online kijken)

Wil je de voetbalwedstrijd tussen NEC en Excelsior via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

Samenvatting NEC – Excelsior kijken

De samenvatting van NEC – Excelsior kijken? Wil je de wedstrijd tussen NEC en Excelsior nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Eredivisie worden uitgezonden op ESPN 2. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

Alle voetbalcompetities kijken?

Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

Voetbalwedstrijden vandaag op tv | Overzicht

Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

Meest gestelde vragen

Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd NEC-Excelsior:
Wanneer is NEC – Excelsior op tv?

De Eredivisie wedstrijd tussen NEC en Excelsior wordt gespeeld op zondag 13 augustus 2023.

Hoe laat is NEC – Excelsior op tv?

De aftrap van de wedstrijd tussen NEC en Excelsior is om 12:15 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

Wordt NEC – Excelsior live op tv uitgezonden?

Ja de wedstrijd tussen NEC (Nijmegen) en Excelsior (Rotterdam) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

Waar wordt NEC – Excelsior uitgezonden?

De wedstrijd tussen NEC en Excelsior wordt uitgezonden op ESPN 2.

Op welke zender kan ik NEC – Excelsior kijken?

Je kijkt NEC – Excelsior op ESPN 2.

Kan ik gratis naar NEC en Excelsior op tv kijken?

Bij sommige providers zit ESPN 2 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar NEC – Excelsior kunt kijken.

Kan ik NEC – Excelsior ook online kijken?

Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

Naast NEC -Excelsior zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *