Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » NEC – Almere City op tv

NEC – Almere City op tv

  NEC – Almere City op tv kijken? Op zaterdag 21 oktober 2023 om 20:00 uur spelen NEC en Almere City tegen elkaar in speelronde 9 van de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van NEC: het Goffertstadion. Wil je de wedstrijd NEC – Almere City live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 3. Voor het oog van 12,500 toeschouwers in het Goffertstadion nemen NEC en Almere City het tegen elkaar op. NEC-Almere City is live op tv te zien op ESPN 3. De aftrap is om 20:00 uur. Om 19:30 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd.
  NEC - Almere City op tv

  NEC – Almere City op tv

   • Wat: NEC-Almere City op tv
   • Datum: zaterdag 21 oktober 2023
   • Tijd: 20:00 uur
   • Waar: het Goffertstadion, Nijmegen
   • Zender: ESPN 3
  De Eredivisie wedstrijd tussen NEC uit Nijmegen en Almere City uit Almere wordt in zijn geheel live uitgezonden op tv. Je kijkt NEC – Almere City op het kanaal: ESPN 3. Voorafgaand aan het duel is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop volgt er een samenvatting, de nabeschouwing en een analyse op ESPN 3.

  Programma NEC – Almere City op tv

   • Wedstrijd op tv: NEC-Almere City LIVE.
   • Speelronde: 9 van de 34.
   • Datum: zaterdag 21 oktober 2023.
   • Voorbeschouwing: 19:30 uur.
   • Aftrap: 20:00 uur.
   • Nabeschouwing: 22:00 uur.
  Na afloop van de NEC-Almere City live is er een uitgebreide nabeschouwing van het duel te zien. Daarin zie je onder andere de hoogtepunten, de samenvatting van NEC – Almere City, analyses en interviews

  NEC – Almere City kijken

  De wedstrijd tussen NEC en Almere City op zaterdag 21 oktober 2023 is live op tv te zien. Je kijkt de Eredivisie-wedstrijd LIVE bij:

  Over NEC – Almere City

  • Uitslag laatste wedstrijd NEC-Almere City: 0-1 (20-09-2020) .
  De wedstrijd tussen Nijmegen Eendracht Combinatie (N.E.C.) en Almere City FC is een Eredivisie-wedstrijd in speelronde 9 van de 34 in de Eredivisie. N.E.C. – Almere City op tv kan wel eens een hele interessante wedstrijd worden. Hoewel N.E.C. in eigen huis natuurlijk favoriet is, is Almere City de ploeg in vorm. N.E.C. won namelijk al twee wedstrijden op rij niet, terwijl Almere City al twee wedstrijden op rij won. Het kan maar zo eens een wedstrijd worden tussen twee clubs die aan elkaar gewaagd zijn. Wij voorspellen bij NEC-Almere City een kleine overwinning voor N.E.C.: 2-1.

  Speelronde 9

  Speelronde 9 van de Eredivisie is aangebroken. Ook in de negende speelronde zijn er weer een hoop mooie wedstrijden. De wedstrijden in speelronde negen worden gespeeld op zaterdag 21 en zondag 22 oktober 2023. Er is dus geen vrijdagavond wedstrijd dit weekend. Er staan dit weekend een hoop mooie en beladen wedstrijden op het programma. Zo speelt AZ thuis tegen Heerenveen, moet Ajax op bezoek bij FC Utrecht en gaat Feyenoord op bezoek bij Vitesse. Bovendien wordt dit weekend de Twentse derby tussen Heracles Almelo en FC Twente gespeeld. Het belooft dus weer een prachtig Eredivisieweekend te worden met een hoop spektakel.

  Over NEC

   • Nijmegen Eendracht Combinatie (N.E.C.)
   • Bijnaam: “Nijmegen Eendracht Combinatie”
   • Plaats: Nijmegen
   • Clubkleuren: Rood, groen en zwart
   • Stand op de ranglijst: 10e
   • Trainer : Rogier Meijer
   • Topscorer: Magnus Mattsson (4 doelpunt(en)).
  NEC speelde in de laatste wedstrijd gelijk tegen sc Heerenveen. Tussendoor heeft NEC nog een oefenwedstrijd gespeeld tegen FC Utrecht. Dat duel werd met 2-1 verloren. NEC speelt dit seizoen wisselvallig. Van de acht wedstrijden werden er 2 gewonnen, 2 gelijkgespeeld en 4 verloren. N.E.C. wil dus graag wat vaker de volle drie punten pakken. Tegen promovendus Almere City moet dat mogelijk zijn. In het eigen Goffertstadion gaat NEC in ieder geval vol voor de overwinning spelen.

  Over Almere City

   • Almere City FC
   • Bijnaam: “De Zwarte Schapen”
   • Plaats: Almere
   • Clubkleuren: Zwart en rood
   • Stand op de ranglijst: 14e
   • Trainer: Alex Pastoor
   • Topscorer Thomas Robinet( 3 doelpunt(en)).
  Almere City heeft al twee wedstrijden op rij gewonnen. Na een stroeve stad in het eerste Eredivisieseizoen ooit, lijkt Almere City zijn draai nu gevonden te hebben. In de laatste wedstrijd werd gewonnen van RKC en daarvoor was Almere met 2-0 te sterk op bezoek bij Utrecht. Nu reist Almere af naar NEC. Ze willen die goede lijn natuurlijk doorzetten. Kan Almere weer winnen?

  NEC – Almere City bij ESPN 3

  NEC-Almere City is live op tv te zien op ESPN 3. Het derde kanaal van ESPN is ESPN 3. Ook op ESPN 3 kijk je live naar Eredivisie wedstrijden. Helaas is ESPN niet gratis te zien, je hebt een abonnement nodig. Het abonnement dat je nodig hebt om ESPN 3 te kunnen ontvangen is ESPN Compleet. Dit kun je eenvoudig afsluiten bij alle grote providers. Je kijkt dan naar alle Eredivisiewedstrijden op ESPN 1 t/m 4. Dit weekend zijn er ook weer een aantal wedstrijden op ESPN 3 te zien. Je kijkt naar NEC-Almere City en naar Excelsior – PEC Zwolle op ESPN 3. Je kijkt Nijmegen Eendracht Combinatie (N.E.C.)-Almere City FC op de ESPN 3. Je vindt ESPN 3 op de volgende kanalen bij alle providers:
  Eredivisie bij KPNvoetbal
  ProviderZenderLive kijken
  KPN223>>>
  Ziggo423>>>
  Odido (T-Mobile)152>>>
  Canal Digitaal403>>>
  Online.nl403>>>
  Youfone411>>>

  Livestream NEC – Almere City (Online kijken)

  Wil je de wedstrijd tussen NEC en Almere City via een livestream kijken? Ook online kun je natuurlijk naar de Eredivisie wedstrijd tussen NEC en Almere City kijken. Wij hebben een overzicht opgesteld van de online streams van NEC – Almere City op zaterdag 21 oktober 2023. Je kijkt de wedstrijd online via een livestream via onderstaande links: De Eredivisie is de hoogste voetbalcompetitie in Nederland. In de Eredivisie zitten 18 clubs en iedere club wil natuurlijk landskampioen worden. Ajax is tot nu toe het vaakst landskampioen geworden. Ook degraderen er twee clubs rechtstreeks uit de Eredivisie. Niemand wil dus op plek 17 of 18 eindigen aan het einde van het seizoen. Het seizoen 2023/2024 belooft weer een prachtig voetbaljaar te worden in de Eredivisie.

  Samenvatting NEC – Almere City

  De wedstrijd tussen NEC – Almere City op tv wordt gespeeld op zaterdag 21 oktober 2023. De aftrap is om 20:00 uur. Het duel wordt gespeeld in het stadion: het Goffertstadion. Er is plek voor 12,500 toeschouwers. Om 19:30 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd. Rond 22:00 uur is er een nabeschouwing van de wedstrijd te zien met daarin onder andere de samenvatting. NEC – Almere City is de een wedstrijd in speelronde 9 van de Nederlandse Eredivisie. Het duel wordt live uitgezonden op ESPN 3.

  Meest gestelde vragen

  Op welke zender wordt NEC – Almere City uitgezonden?

  Je kijkt NEC – Almere City op ESPN 3.

  Wanneer is NEC – Almere City?

  NEC – Almere City wordt gespeeld op zaterdag 21 oktober 2023.

  Hoe laat begint NEC – Almere City?

  NEC – Almere City begint om 20:00 uur. Om 19:30 uur begint de voorbeschouwing.

  Kun je NEC – Almere City live op tv kijken?

  Ja, de wedstrijd tussen NEC – Almere City wordt live uitgezonden op ESPN 3.

  Kun je NEC – Almere City online kijken?

  Ja, er zijn verschillende livestreams van NEC – Almere City beschikbaar. Bekijk hier de volledige lijst.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *