Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » NEC – Ajax op tv | Livestream en online kijken

NEC – Ajax op tv | Livestream en online kijken

Thuis – Uit op tv kijken? Op zondag 3 december 2023 wordt de wedstrijd tussen NEC en Ajax in de Eredivisie gespeeld. NEC – Ajax is live op tv te zien. NEC–Ajax begint om 14:30 uur. Het duel wordt uitgezonden op ESPN 2. Het belooft een mooie wedstrijd te worden tussen Nijmegen Eendracht Combinatie en De Godenzonen. De wedstrijd wordt gespeeld in het Goffertstadion, het stadion van NEC.
NEC - Ajax op tv

Thuis – Uit op tv

  • Wedstrijd op tv: NEC-Ajax LIVE.
  • Locatie: het Goffertstadion (12,500 toeschouwers).
  • Speelronde: 14 van de 34.
  • Datum: zondag 3 december 2023.
  • Aftrap: 14:30 uur.
  • Uitslag laatste ontmoeting: 1-1 (8 januari 2023).
N.E.C. – Ajax op tv is een wedstrijd waar natuurlijk massaal naar gekeken gaat worden. Hoewel Ajax achtste staat en NEC veertiende, is het verschil tussen beide clubs maar drie punten. Sterker nog, bij een overwinning met drie doelpunten of meer gaat N.E.C. over Ajax heen op de ranglijst. Zo klein zijn de verschillen in de Eredivisie op dit moment dus. Dit betekent ook automatisch dat iedere wedstrijd belangrijk is. N.E.C. – Ajax begint zondagmiddag om 14:30 uur en is live te zien op ESPN 2. N.E.C. heeft al vijf wedstrijden op rij in de Eredivisie niet verloren. Daarentegen heeft N.E.C. ook al vijf duels op rij niet gewonnen. De laatste vijf wedstrijden van N.E.C. eindigden namelijk allemaal in een gelijkspel. Nu krijgt N.E.C. het “grote” Ajax op bezoek. Toch zijn er zeker kansen voor N.E.C. Eerder wist NEC het namelijk ook Sparta en FC Twente lastig te maken. Bovendien heeft Ajax een midweekse Europa League wedstrijd in de benen die de spelers nog wel zullen voelen. Na de uitschakeling van Ajax in de UEFA Europa League kan de focus nu weer volledig op de competitie. Daarin staat een lastig uitduel op het programma, tegen N.E.C. Die club wist het twee weken geleden namelijk FC Twente ook lastig te maken. Bovendien heeft Ajax het nog steeds niet dit seizoen. Hoewel het spel er iets beter op lijkt te worden, krijgen de Amsterdammers nog heel veel goals tegen. Zeker verdedigend moet er bij Ajax iets veranderen. Kan John van ’t Schip de Amsterdammers aan het voetballen krijgen? Een overwinning uit bij N.E.C. kan de club een boost geven.

Hoe laat is NEC – Ajax op tv?

Hoe laat is de wedstrijd NEC – Ajax vandaag op tv? Het Eredivisie duel tussen NEC en Ajax begint vandaag om 14:30 uur. Om 14:00 uur begint de voorbeschouwing. Tijdens de voorbeschouwing wordt de wedstrijd uitgebreid besproken. Je hoort onder andere verschillende (ex) voetballers en analisten aan het woord over NEC – Ajax. Ook voorspellen zij het verloop van de wedstrijd. Tenslotte is om 16:30 uur de nabeschouwing van NEC – Ajax. Daarin zie je de hoogtepunten, een analyse van de wedstrijd en interviews met spelers. Ook is er een samenvatting van NEC – Ajax te zien.

Waar wordt NEC – Ajax uitgezonden?

De wedstrijd NEC – Ajax wordt live uitgezonden op ESPN 2. ESPN 2 is het tweede kanaal van sportzender ESPN. In Nederland heeft ESPN de uitzendrechten voor de Eredivisie. Dit betekent dat de Eredivisiewedstrijden live te zien zijn op ESPN 1 t/m ESPN 4. Het eerste kanaal van ESPN is gratis, voor ESPN 2, 3 en 4 heb je een abonnement nodig op ESPN Compleet. Dit is eenvoudig af te sluiten bij alle grote providers. Bovendien zijn er rond deze periode veel mooie aanbiedingen op ESPN Compleet.

TV-gids: programma NEC – Ajax

De TV-gids voor NEC – Ajax op zondag 3 december 2023 ziet er als volgt uit: Het liveverslag van NEC – Ajax op tv begint om 14:30 uur. Maar er is nog meer op tv te zien rondom de wedstrijd. Hieronder zie je het volledige programma van NEC – Ajax op tv:
Tijd Wat Zender
14:00 uur Voorbeschouwing ESPN 2
14:30 uur NEC – Ajax LIVE ESPN 2
16:30uur Nabeschouwing ESPN 2
Op zaterdag: rond 23:00 uur Op zondag: rond 19:00 uur Samenvatting NEC – Ajax en andere Eredivisiewedstrijden NPO 1
Programma NEC – Ajax op tv

Op welke zender is NEC – Ajax?

De wedstrijd tussen NEC en Ajax is te zien op ESPN 2. De voorbeschouwing op ESPN 2 begint om 14:00 uur. Vervolgens is om 14:30 uur de wedstrijd NEC – Ajax LIVE te zien op ESPN 2. Vanuit het Goffertstadion wordt verslag gedaan van de wedstrijd. De nabeschouwing is ook live te zien op ESPN 2.

Op welk kanaal is THUIS – UIT live te zien?

Hieronder zie je per provider op welk kanaal NEC – Ajax uitgezonden wordt:
ProviderZenderLive kijken
KPN222>>>
Ziggo422>>>
Odido (T-Mobile)151>>>
Canal Digitaal402>>>
Online.nl402>>>
Youfone410>>>

NEC -Ajax online kijken (Livestream)

Wil je de wedstrijd tussen NEC en Ajax via een livestream kijken? Ook online kun je natuurlijk naar de Eredivisie-wedstrijd tussen NEC en Ajax kijken. Wij hebben een overzicht opgesteld van de livestreams  van NEC – Ajax op zondag 3 december 2023. Je kijkt de wedstrijd online via een livestream via onderstaande links:

NEC VS Ajax

De wedstrijd tussen NEC en Ajax is een duel in speelronde Nijmegen Eendracht Combinatie (N.E.C.) van de Eredivisie. NEC staat op dit moment 14e in de Eredivisie. Ajax staat op de 8e plek in de competitie. De clubtopscorers van NEC en Ajax zijn Magnus Mattsson met 7 goals (NEC) en Steven Bergwijn met 6 goals (Ajax). Een aantal statistieken, feiten en weetjes over NEC en Ajax:

Over NEC

  • NEC | Nijmegen Eendracht Combinatie (N.E.C.)
  • Bijnaam: “Nijmegen Eendracht Combinatie”
  • Plaats: Nijmegen
  • Clubkleuren: Rood, groen en zwart
  • Stand in de Eredivisie: 14e
  • Trainer: Rogier Meijer
  • Topscorer: Magnus Mattsson met 7 doelpunt(en)).

Over Ajax

  • Ajax | AFC Ajax
  • Bijnaam: “De Godenzonen”
  • Plaats: Amsterdam
  • Clubkleuren: Rood en wit
  • Stand in de Eredivisie: 8e
  • Trainer: John van ‘t Schip
  • Topscorer: Steven Bergwijn met 6 doelpunt(en)).

FAQ | Meest gestelde vragen

Op welke zender wordt NEC – Ajax uitgezonden?

Je kijkt NEC – Ajax op ESPN 2.

Wanneer is NEC – Ajax?

NEC – Ajax wordt gespeeld op zondag 3 december 2023.

Hoe laat begint NEC – Ajax?

NEC – Ajax begint om 14:30 uur. Om 14:00 uur begint de voorbeschouwing.

Kun je NEC – Ajax live op tv kijken?

Ja, de wedstrijd tussen NEC en Ajax wordt live uitgezonden op ESPN 2.

Kun je NEC – Ajax online kijken?

Ja, er zijn verschillende livestreams van NEC – Ajax beschikbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *