Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Napoli – SS Lazio op tv | Serie A

Napoli – SS Lazio op tv | Serie A

  Napoli – SS Lazio op tv kijken? Op vrijdag 3 maart 2023 om 20:45 uur spelen Napoli en SS Lazio tegen elkaar in de Serie A. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Napoli: Stadio Diego Armando Maradona. Wil je de wedstrijd Napoli – SS Lazio live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Voetbal. Voor het oog van 54,726 toeschouwers in het Stadio Diego Armando Maradona nemen Napoli (Napels) en SS Lazio (Rome) het tegen elkaar op. De aftrap is om 20:45 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Serie A.
  • Wie: Napoli – SS Lazio op tv.
  • Wanneer: vrijdag 3 maart 2023.
  • Tijd: 20:45 uur.
  • Waar: Stadio Diego Armando Maradona, het stadion van Napoli.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport Voetbal (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  Napoli - SS Lazio op tv

  Napoli – SS Lazio op tv

  Wil je Napoli – SS Lazio op tv kijken? De wedstrijd tussen Napoli uit Napels en SS Lazio uit Rome wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om 20:45 uur. Om 20:28 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 22:47 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Napoli – SS Lazio op TV
  • 20:28 uur, Voorbeschouwing
  • 20:45 uur : Napoli – SS Lazio LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Napoli-SS Lazio op tv

  Alles over de Serie A wedstrijd tussen Napoli en SS Lazio:
  • Napoli staat op dit moment op plaats 1e in de Serie A.
  • SS Lazio staat op dit moment op plaats 4e in de Serie A.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Napoli: “Stadio Diego Armando Maradona” (54,726 toeschouwers).
  • Competitie: Serie A, Italië
  • De aftrap is om 20:45 uur.
  Napoli – Lazio Roma op tv kijken? De koploper van de Serie A krijgt deze week Lazio op bezoek. Ook die club doet het dit seizoen goed en staat op een nette vierde plek. Bovendien won Lazio zijn laatste twee duels. Napoli daarentegen staat op eenzame hoogte bovenaan. Het verschil met nummer twee Inter Milaan is inmiddels opgelopen tot 18 punten. Het kampioensfeest in Napels kan dus al wel vast beginnen. Napoli verloor dit seizoen pas één keer. Bovendien krijgen ze zeer weinig goals tegen. Napoli is dus de grote favoriet in de Serie A.

  Napoli – SS Lazio op Ziggo Sport Voetbal

  De Serie A wedstrijd tussen Napoli en SS Lazio is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om 20:45 uur. Voor de Serie A wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Voetbal naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Napoli-SS Lazio bij Ziggo Sport Voetbal:
  • 20:28 uur, voorbeschouwing.
  • 20:45 uur, Napoli -SS Lazio LIVE
  • 22:47 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Ziggo Sport Voetbal: Ziggo Sport heeft de tv-rechten op het Italiaanse voetbal. Dit betekent dat je op één van de zes kanalen van Ziggo Sport regelmatig wedstrijden uit de Italiaanse competitie voorbij zult zien komen. Daardoor kun jij als voetbalfan de Serie A op de voet volgen. Natuurlijk besteedt Ziggo Sport extra aandacht aan de Nederlandse spelers in de Italiaanse voetbalcompetitie. Daarnaast worden ook de topclubs uitvoerig besproken. Een extra reden dus om een abonnement op Ziggo Sport Totaal te nemen.

  Serie A op tv

  De match tussen Napoli en SS Lazio is een wedstrijd in de Serie A (De voetbalcompetitie in Italië). De Italiaanse voetbalcompetitie heet de Serie A. Het is de hoogste divisie van Italië. In de Serie A spelen veel clubs die door de jaren heen veel internationale bekendheid hebben verworven. Juventus en AC Milan zijn al jaren twee van de bekendste clubs van de wereld. Ook nu is de Serie A weer aan een enorme opmars bezig. Naast de traditionele topclubs zijn er veel toppers bijgekomen. Denk aan Napoli, AS Roma en Atalanta. Dit maakt de Serie A nóg aantrekkelijker om op tv te kijken. Bovendien spelen er momenteel veel Nederlanders in de Italiaanse competitie. Een extra bonus dus.

  Napoli – SS Lazio bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Napoli-SS Lazio op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Napoli – SS Lazio kijk je op Ziggo Sport Voetbal.

  Napoli – SS Lazio bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Napoli en SS Lazio uit de Serie A (Italië) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Serie A. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Italië op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Napoli – SS Lazio kijken

  Wil je gratis naar Napoli tegen SS Lazio kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Napoli-SS Lazio gratis te bekijken.

  Livestream Napoli – SS Lazio (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Napoli en SS Lazio via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Napoli – SS Lazio kijken

  De samenvatting van Napoli – SS Lazio kijken? Wil je de wedstrijd tussen Napoli en SS Lazio nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Serie A worden uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Napoli-SS Lazio:
  Wanneer is Napoli – SS Lazio op tv?

  De Serie A wedstrijd tussen Napoli en SS Lazio wordt gespeeld op vrijdag 3 maart 2023.

  Hoe laat is Napoli – SS Lazio op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Napoli en SS Lazio is om 20:45 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Napoli – SS Lazio live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Napoli (Napels) en SS Lazio (Rome) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Napoli – SS Lazio uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Napoli en SS Lazio wordt uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal.

  Op welke zender kan ik Napoli – SS Lazio kijken?

  Je kijkt Napoli – SS Lazio op Ziggo Sport Voetbal.

  Kan ik gratis naar Napoli en SS Lazio op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport Voetbal in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Napoli – SS Lazio kunt kijken.

  Kan ik Napoli – SS Lazio ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Napoli -SS Lazio zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *