Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Napoli – Real Madrid op tv | Champions League

Napoli – Real Madrid op tv | Champions League

  Napoli – Real Madrid op tv kijken? Op dinsdag 3 oktober 2023 om 21:00 uur spelen Napoli en Real Madrid tegen elkaar in de Champions League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Napoli: Stadio Diego Armando Maradona. Wil je de wedstrijd Napoli (Italië) – Real Madrid (Spanje) live kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Golf. De wedstrijd wordt gespeeld voor 54,726 toeschouwers. In het Stadio Diego Armando Maradona nemen Napoli (Italië, Napels) en Real Madrid (Spanje, Madrid) het tegen elkaar op. Daarnaast kan je ook Napoli – Real Madrid via een livestream kijken. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Champions League.
  • Wie: Napoli – Real Madrid op tv.
  • Wanneer: dinsdag 3 oktober 2023.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Stadio Diego Armando Maradona, het stadion van Napoli.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport Golf.
  • Kijk live: bij KPN | Ziggo | Odido (T-Mobile)
  Napoli - Real Madrid op tv

  Napoli – Real Madrid op tv

  Wil je Napoli – Real Madrid op tv kijken? De wedstrijd tussen Napoli uit Italië en Real Madrid uit Spanje wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Golf. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op Ziggo Sport Golf een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • Napoli – Real Madrid op TV
  • 20:00 uur: Voorbeschouwing Napoli – Real Madrid
  • 21:00 uur : Napoli – Real Madrid LIVE
  • 23:00 uur: Nabeschouwing Napoli – Real Madrid

  Over Napoli-Real Madrid Livestream

  Alles over de Champions League wedstrijd tussen Napoli en Real Madrid:
  • Napoli staat op dit moment3e in de Serie A.
  • Real Madrid staat op dit moment 1e in de La Liga.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Napoli: “Stadio Diego Armando Maradona” (54,726 toeschouwers).
  • De thuisclub is Napoli uit Italië. Napoli komt uit Napels in Italië en speelt zijn competitiewedstrijden in de Serie A.
  • De uitclub is Real Madrid uit Spanje. Napoli komt uit Madrid in Spanje en speelt zijn competitiewedstrijden in de La Liga.
  • Competitie: Champions League
  • De aftrap is om 21:00 uur.
  Napoli – Real Madrid is natuurlijk zo’n wedstrijd waar je als voetballiefhebber van droomt. Twee topclubs met een rijke historie die het tegen elkaar opnemen. Beide clubs wonnen bovendien hun eerste wedstrijd. Nu nemen de twee grootmachten uit poule C het tegen elkaar op in een onderling duel. Bij beide clubs spelen natuurlijk veel spelers van wereldformaat. Het belooft dan ook een prachtige voetbalwedstrijd te worden. Ook voor de neutrale supporter is dit een Champions League wedstrijd die je niet mag missen. Napoli – Real Madrid is dan ook één van die wedstrijden om echt live op tv te kijken. Onze voorspelling van Napoli – Real Madrid: 2-2.

  Napoli – Real Madrid op Ziggo Sport Golf

  De Champions League wedstrijd tussen Napoli en Real Madrid is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Golf. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Champions League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Golf naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Napoli-Real Madrid bij Ziggo Sport Golf:
  • dinsdag 3 oktober 2023
  • 21:00 uur, Napoli -Real Madrid (LIVE)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij Ziggo Sport Golf. Na afloop zijn er interviews en analyses op Ziggo Sport Golf.
  Kijk Napoli – Real Madrid in de Champions League live bij: Voetbal bij Ziggo Sport Golf: Napoli – Real Madrid is live te zien op Ziggo Sport Golf. Dat is het vierde kanaal van Ziggo Sport Totaal. Op de zender Ziggo Sport Golf worden naast golf ook veel Champions League wedstrijden uitgezonden. Bovendien is er veel aandacht voor het laatste nieuws rondom de Champions League wedstrijden. Het duel tussen Napoli en Real Madrid is natuurlijk een echte topwedstrijd. We snappen dan ook dat je die wedstrijd live op tv wilt kijken. Je kijkt het duel live op Ziggo Sport Golf. Daar wordt de wedstrijd van begin tot eind live uitgezonden.

  Champions League op tv

  De match tussen Napoli en Real Madrid is een wedstrijd in de Champions League. De Champions League is aangekomen bij de tweede speelronde van in totaal zes wedstrijden. De clubs in de Champions League weten nu dus waar ze aan toe zijn en hoe het er in de poule voorstaat. Iedere club zet alles op alles om eerste of tweede in de poule te eindigen en zo door te mogen naar de knockout-fase van de Champions League. De UEFA Champions League is namelijk de mooiste voetbalcompetitie ter wereld. De beste clubs en spelers voetballen in de Champions League. Bovendien is er een hoop geld te verdienen in de Champions League. Het toernooi wordt daarom ook wel het miljoenenbal genoemd. Redenen genoeg dus om live naar de Champions League wedstrijden op tv te kijken.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Champions League wordt onder andere uitgezonden op Ziggo Sport Golf. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  CompetitieZender(s)
  Conference LeagueESPN Veronica
  Europa LeagueESPN Veronica
  Champions LeagueRTL 7 Ziggo Sport
  De Champions League wedstrijd tussen Napoli en Real Madrid is vanaf 21:00 uur live te zien op Ziggo Sport Golf.

  Napoli – Real Madrid bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Napoli-Real Madrid op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd Napoli – Real Madrid kijk je op Ziggo Sport Golf.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  Napoli – Real Madrid bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Napoli en Real Madrid uit de Champions League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Champions League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS Napoli – Real Madrid kijken

  Wil je gratis naar Napoli tegen Real Madrid kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Napoli-Real Madrid gratis te bekijken. De wedstrijd tussen Napoli en Real Madrid in de Champions League is te zien op Ziggo Sport Golf.

  Livestream Napoli – Real Madrid (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Napoli en Real Madrid via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Napoli – Real Madrid kijken

  De samenvatting van Napoli – Real Madrid kijken? Wil je de wedstrijd tussen Napoli en Real Madrid nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Champions League worden uitgezonden op Ziggo Sport Golf. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is Napoli – Real Madrid op tv?

  Op welke zender kijk je de Champions League wedstrijd tussen Napoli – Real Madrid? De wedstrijd begint om 21:00 uur en wordt uitgezonden op Ziggo Sport Golf. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is Napoli – Real Madrid op tv?
  ZenderKanaal ZiggoKanaal KPN
  NPO 111
  NPO 222
  NPO 333
  RTL 444
  RTL 555
  SBS 666
  RTL 777
  Veronica89
  FOX1116
  RTL Z1211
  Ziggo Sport401233
  Ziggo Sport Select401233
  Ziggo Sport Voetbal402234
  Ziggo Sport Golf403235
  Ziggo Sport Racing404236
  Ziggo Sport Docu405237
  Ziggo Sport Tennis406238
  Eurosport2035
  Eurosport 241136
  ESPN42114 en 221
  ESPN 2422222
  ESPN 3423223
  ESPN 4424224
  ESPN UHD425
  Viaplay154225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbal Livestreams vandaag

  Naast Napoli vs Real Madrid zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Napoli-Real Madrid:
  Wanneer is de Napoli – Real Madrid livestream?

  De Champions League wedstrijd tussen Napoli en Real Madrid wordt gespeeld op dinsdag 3 oktober 2023.

  Hoe laat is Napoli – Real Madrid op tv?

  De wedstrijd tussen Napoli en Real Madrid begint om 21:00 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Napoli – Real Madrid live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen Napoli uit Napels, Italië en Real Madrid (Madrid), Spanje wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Napoli – Real Madrid via livestream uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Napoli en Real Madrid wordt uitgezonden op Ziggo Sport Golf.

  Op welke zender kan ik Napoli – Real Madrid kijken?

  Je kijkt Napoli – Real Madrid op Ziggo Sport Golf.

  Kan ik gratis naar Napoli en Real Madrid op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport Golf in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Napoli – Real Madrid kunt kijken.

  Kan ik Napoli – Real Madrid ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Napoli -Real Madrid zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *