Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Napoli – Liverpool op tv | Champions League

Napoli – Liverpool op tv | Champions League

  Napoli – Liverpool op tv kijken? Op woensdag 7 september 2022 om 21:00 uur spelen Napoli en Liverpool tegen elkaar in de Champions League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Napoli: Stadio San Paulo. Wil je de wedstrijd Napoli (Italië) – Liverpool (Engeland) live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Voetbal. De wedstrijd wordt gespeeld voor 54,726 toeschouwers. In het Stadio San Paulo nemen Napoli (Italië, Napels) en Liverpool (Engeland, Liverpool) het tegen elkaar op. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Champions League.
  • Wie: Napoli – Liverpool op tv.
  • Wanneer: woensdag 7 september 2022.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Stadio San Paulo, het stadion van Napoli.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport Voetbal.
  Napoli - Liverpool op tv

  Napoli – Liverpool op tv

  Wil je Napoli – Liverpool op tv kijken? De wedstrijd tussen Napoli uit Italië en Liverpool uit Engeland wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op Ziggo Sport Voetbal een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • Napoli – Liverpool op TV
  • Voor de wedstrijd: Voorbeschouwing Napoli – Liverpool
  • 21:00 uur : Napoli – Liverpool LIVE
  • Na afloop: Nabeschouwing Napoli – Liverpool

  Over Napoli-Liverpool op tv

  Alles over de Champions League wedstrijd tussen Napoli en Liverpool:
  • Napoli staat op dit momenttweede in de Serie A.
  • Liverpool staat op dit moment zevende in de Premier League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Napoli: “Stadio San Paulo” (54,726 toeschouwers).
  • De thuisclub is Napoli uit Italië. Napoli komt uit Napels in Italië en speelt zijn competitiewedstrijden in de Serie A.
  • De uitclub is Liverpool uit Engeland. Napoli komt uit Liverpool in Engeland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Premier League.
  • Competitie: Champions League
  • De aftrap is om 21:00 uur.
  Napoli – Liverpool is misschien wel het mooiste affiche van deze speelronde in de groepsfase van de CL. Ondanks dat Napoli een grote club is, wist het nooit eerder de UEFA Champions League te winnen. Liverpool daarentegen doet het de laatste jaren heel goed in de Champions League. in 18/19 werd de cup met de grote oren nog gewonnen. Het belooft dan ook een spannende wedstrijd in de CL te worden.

  Napoli – Liverpool op Ziggo Sport Voetbal

  De Champions League wedstrijd tussen Napoli en Liverpool is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Champions League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Voetbal naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Napoli-Liverpool bij Ziggo Sport Voetbal:
  • woensdag 7 september 2022
  • 21:00 uur, Napoli -Liverpool (LIVE-VERSLAG)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij Ziggo Sport Voetbal. Na afloop zijn er interviews en analyses op Ziggo Sport Voetbal.
  Voetbal bij Ziggo Sport Voetbal: Bij Ziggo Sport kijk je alle wedstrijden uit de UEFA Champions League live op tv. Omdat Ziggo Sport meerdere kanalen heeft kunnen ze ook meerdere wedstrijden tegelijk uitzenden. Zo hoef je bij Ziggo Sport dus geen wedstrijd te missen in de CL. Bovendien kijk je bij Ziggo Sport naar uitgebreide voor- en nabeschouwingen, haarscherpe analyses en samenvattingen van de Champions League.

  Champions League op tv

  De match tussen Napoli en Liverpool is een wedstrijd in de Champions League. De Champions League is natuurlijk met stip de mooiste competitie ter wereld. Iedere speler droomt ervan om de cup met de grote oren te winnen. Je ziet daardoor in de Champions League de grootste clubs, de beste spelers en het mooiste voetbal. De Champions League wordt ook wel het miljoenenbal genoemd omdat er zoveel geld te winnen is.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Champions League wordt onder andere uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN RTL
  Europa League ESPN RTL
  Champions League RTL Ziggo
  De Champions League wedstrijd tussen Napoli en Liverpool is vanaf 21:00 uur live te zien op Ziggo Sport Voetbal.

  Napoli – Liverpool bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Napoli-Liverpool op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd Napoli – Liverpool kijk je op Ziggo Sport Voetbal.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  Napoli – Liverpool bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Napoli en Liverpool uit de Champions League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Champions League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS Napoli – Liverpool kijken

  Wil je gratis naar Napoli tegen Liverpool kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Napoli-Liverpool gratis te bekijken. De wedstrijd tussen Napoli en Liverpool in de Champions League is te zien op Ziggo Sport Voetbal.

  Livestream Napoli – Liverpool (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Napoli en Liverpool via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Napoli – Liverpool kijken

  De samenvatting van Napoli – Liverpool kijken? Wil je de wedstrijd tussen Napoli en Liverpool nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Champions League worden uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is Napoli – Liverpool op tv?

  Op welke zender kijk je de Champions League wedstrijd tussen Napoli – Liverpool? De wedstrijd begint om 21:00 uur en wordt uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is Napoli – Liverpool op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Naast Napoli vs Liverpool zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Napoli-Liverpool:
  Wanneer is Napoli – Liverpool op tv?

  De Champions League wedstrijd tussen Napoli en Liverpool wordt gespeeld op woensdag 7 september 2022.

  Hoe laat is Napoli – Liverpool op tv?

  De wedstrijd tussen Napoli en Liverpool begint om 21:00 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Napoli – Liverpool live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen Napoli uit Napels, Italië en Liverpool (Liverpool), Engeland wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Napoli – Liverpool uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Napoli en Liverpool wordt uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal.

  Op welke zender kan ik Napoli – Liverpool kijken?

  Je kijkt Napoli – Liverpool op Ziggo Sport Voetbal.

  Kan ik gratis naar Napoli en Liverpool op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport Voetbal in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Napoli – Liverpool kunt kijken.

  Kan ik Napoli – Liverpool ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Napoli -Liverpool zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *