Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Napoli – Eintracht Frankfurt op tv | Champions League

Napoli – Eintracht Frankfurt op tv | Champions League

  Napoli – Eintracht Frankfurt op tv kijken? Op woensdag 15 maart 2023 om 21:00 uur spelen Napoli en Eintracht Frankfurt tegen elkaar in de Champions League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Napoli: Stadio Diego Armando Maradona. Wil je de wedstrijd Napoli (Italië) – Eintracht Frankfurt (Duitsland) live kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport. De wedstrijd wordt gespeeld voor 54,726 toeschouwers. In het Stadio Diego Armando Maradona nemen Napoli (Italië, Napels) en Eintracht Frankfurt (Duitsland, Frankfurt) het tegen elkaar op. Daarnaast kan je ook Napoli – Eintracht Frankfurt via een livestream kijken. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Champions League.
  • Wie: Napoli – Eintracht Frankfurt op tv.
  • Wanneer: woensdag 15 maart 2023.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Stadio Diego Armando Maradona, het stadion van Napoli.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport.
  • Kijk live: bij KPN | Ziggo | T-Mobile
  Napoli - Eintracht Frankfurt op tv

  Napoli – Eintracht Frankfurt op tv

  Wil je Napoli – Eintracht Frankfurt op tv kijken? De wedstrijd tussen Napoli uit Italië en Eintracht Frankfurt uit Duitsland wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op Ziggo Sport een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • Napoli – Eintracht Frankfurt op TV
  • 20:40 uur: Voorbeschouwing Napoli – Eintracht Frankfurt
  • 21:00 uur : Napoli – Eintracht Frankfurt LIVE
  • 23:05 uur: Nabeschouwing Napoli – Eintracht Frankfurt

  Over Napoli-Eintracht Frankfurt Livestream

  Alles over de Champions League wedstrijd tussen Napoli en Eintracht Frankfurt:
  • Napoli staat op dit moment1e in de Serie A.
  • Eintracht Frankfurt staat op dit moment 6e in de Bundesliga.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Napoli: “Stadio Diego Armando Maradona” (54,726 toeschouwers).
  • De thuisclub is Napoli uit Italië. Napoli komt uit Napels in Italië en speelt zijn competitiewedstrijden in de Serie A.
  • De uitclub is Eintracht Frankfurt uit Duitsland. Napoli komt uit Frankfurt in Duitsland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Bundesliga.
  • Competitie: Champions League
  • De aftrap is om 21:00 uur.
  Napoli neemt het in de achtste finales van de Champions League op tegen Eintracht Frankfurt. Vorige week was Napoli op bezoek in Frankfurt met 2-0 te sterk voor Eintracht. Nu zal Eintracht Frankfurt dus alles op alles moeten zetten om kans te maken om door te gaan naar de kwartfinale van de UEFA Champions League. Dat wordt overigens geen makkelijk karwei. Napoli is namelijk met grote afstand de nummer één in de Italiaanse Serie A dit seizoen. De club kan zich dus volledig richten op het Champions League duel tegen Eintracht. Napoli-Eintracht op tv is de return tussen beide clubs in de achtste finale van de Champions League. De winnaar (over twee wedstrijden) gaat door naar de kwartfinale.

  Napoli – Eintracht Frankfurt op Ziggo Sport

  De Champions League wedstrijd tussen Napoli en Eintracht Frankfurt is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Champions League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Napoli-Eintracht Frankfurt bij Ziggo Sport:
  • woensdag 15 maart 2023
  • 21:00 uur, Napoli -Eintracht Frankfurt (LIVE)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij Ziggo Sport. Na afloop zijn er interviews en analyses op Ziggo Sport.
  Voetbal bij Ziggo Sport: Ziggo Sport heeft naast RTL 7 de uitzendrechten op de UEFA Champions League. De wedstrijden die niet op RTL 7 worden uitgezonden, kun je dus kijken op Ziggo Sport. Deze week kun je exclusief op Ziggo Sport terecht voor Manchester City vs RB Leipzig en Napoli vs Eintracht Frankfurt. Daarnaast kun je zowel op RTL 7 als op Ziggo Sport de CL-Wedstrijden Porto-Inter én Real Madrid-Liverpool live op tv kijken. Voor Champions League voetbal ben je op Ziggo Sport dus aan het juiste adres.

  Champions League op tv

  De match tussen Napoli en Eintracht Frankfurt is een wedstrijd in de Champions League. De UEFA Champions League is aangekomen bij de returns in de achtste finales. Dit betekent dat er nog 16 clubs in de Champions League zitten. Over twee wedstrijden wordt er beslist welke club er doorgaat naar de kwartfinales. Er zitten geen Nederlandse clubs meer in de UEFA Champions League. Hoewel dit natuurlijk onwijs jammer is, zijn er nog genoeg mooie clubs om te volgen. De wedstrijden in de Champions League worden natuurlijk steeds belangrijker en de belangen steeds groter. Bovendien droomt iedere speler en club ervan om “de Cup met de grote oren” te winnen. Dit maakt de Champions League op tv steeds leuker om live te kijken.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Champions League wordt onder andere uitgezonden op Ziggo Sport. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN Veronica
  Europa League ESPN Veronica
  Champions League RTL 7 Ziggo Sport
  De Champions League wedstrijd tussen Napoli en Eintracht Frankfurt is vanaf 21:00 uur live te zien op Ziggo Sport.

  Napoli – Eintracht Frankfurt bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Napoli-Eintracht Frankfurt op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd Napoli – Eintracht Frankfurt kijk je op Ziggo Sport.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  Napoli – Eintracht Frankfurt bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Napoli en Eintracht Frankfurt uit de Champions League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Champions League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS Napoli – Eintracht Frankfurt kijken

  Wil je gratis naar Napoli tegen Eintracht Frankfurt kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Napoli-Eintracht Frankfurt gratis te bekijken. De wedstrijd tussen Napoli en Eintracht Frankfurt in de Champions League is te zien op Ziggo Sport.

  Livestream Napoli – Eintracht Frankfurt (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Napoli en Eintracht Frankfurt via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Napoli – Eintracht Frankfurt kijken

  De samenvatting van Napoli – Eintracht Frankfurt kijken? Wil je de wedstrijd tussen Napoli en Eintracht Frankfurt nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Champions League worden uitgezonden op Ziggo Sport. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is Napoli – Eintracht Frankfurt op tv?

  Op welke zender kijk je de Champions League wedstrijd tussen Napoli – Eintracht Frankfurt? De wedstrijd begint om 21:00 uur en wordt uitgezonden op Ziggo Sport. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is Napoli – Eintracht Frankfurt op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbal Livestreams vandaag

  Naast Napoli vs Eintracht Frankfurt zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Napoli-Eintracht Frankfurt:
  Wanneer is de Napoli – Eintracht Frankfurt livestream?

  De Champions League wedstrijd tussen Napoli en Eintracht Frankfurt wordt gespeeld op woensdag 15 maart 2023.

  Hoe laat is Napoli – Eintracht Frankfurt op tv?

  De wedstrijd tussen Napoli en Eintracht Frankfurt begint om 21:00 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Napoli – Eintracht Frankfurt live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen Napoli uit Napels, Italië en Eintracht Frankfurt (Frankfurt), Duitsland wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Napoli – Eintracht Frankfurt via livestream uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Napoli en Eintracht Frankfurt wordt uitgezonden op Ziggo Sport.

  Op welke zender kan ik Napoli – Eintracht Frankfurt kijken?

  Je kijkt Napoli – Eintracht Frankfurt op Ziggo Sport.

  Kan ik gratis naar Napoli en Eintracht Frankfurt op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Napoli – Eintracht Frankfurt kunt kijken.

  Kan ik Napoli – Eintracht Frankfurt ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Napoli -Eintracht Frankfurt zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *