Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Napoli – Ajax op tv | Champions League

Napoli – Ajax op tv | Champions League

  Napoli – Ajax op tv kijken? Op woensdag 12 oktober 2022 om 18:45 uur spelen Napoli en Ajax tegen elkaar in de Champions League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Napoli: Stadio Diego Armando Maradona. Wil je de wedstrijd Napoli (Italië) – Ajax (Nederland) live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op RTL 7. De wedstrijd wordt gespeeld voor 54,726 toeschouwers. In het Stadio Diego Armando Maradona nemen Napoli (Italië, Napels) en Ajax (Nederland, Amsterdam) het tegen elkaar op. De aftrap is om 18:45 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Champions League.
  • Wie: Napoli – Ajax op tv.
  • Wanneer: woensdag 12 oktober 2022.
  • Tijd: 18:45 uur.
  • Waar: Stadio Diego Armando Maradona, het stadion van Napoli.
  • Uitgezonden op: RTL 7.
  Napoli - Ajax op tv

  Napoli – Ajax op tv

  Wil je Napoli – Ajax op tv kijken? De wedstrijd tussen Napoli uit Italië en Ajax uit Nederland wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op RTL 7. De aftrap van de wedstrijd is om 18:45 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op RTL 7 een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • Napoli – Ajax op TV
  • Voor de wedstrijd: Voorbeschouwing Napoli – Ajax
  • 18:45 uur : Napoli – Ajax LIVE
  • Na afloop: Nabeschouwing Napoli – Ajax

  Over Napoli-Ajax op tv

  Alles over de Champions League wedstrijd tussen Napoli en Ajax:
  • Napoli staat op dit momenteerste in de Serie A.
  • Ajax staat op dit moment tweede in de Eredivisie.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Napoli: “Stadio Diego Armando Maradona” (54,726 toeschouwers).
  • De thuisclub is Napoli uit Italië. Napoli komt uit Napels in Italië en speelt zijn competitiewedstrijden in de Serie A.
  • De uitclub is Ajax uit Nederland. Napoli komt uit Amsterdam in Nederland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Eredivisie.
  • Competitie: Champions League
  • De aftrap is om 18:45 uur.
  Ajax moet op bezoek bij Napoli. Na de afstraffing van vorige week willen de Amsterdammers revanche. Kan Alfred Schreuder nu wel met een gedegen wedstrijdplan komen om Napoli af te stoppen? Na de 1-6 afstraffing in de eigen Johan Cruijff ArenA moet Ajax nu echt aan de bak om een blamage in Europa te voorkomen. Kunnen de mannen van Schreuder zich herpakken? Of wordt het net als vorige week een fiasco.

  Napoli – Ajax op RTL 7

  De Champions League wedstrijd tussen Napoli en Ajax is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op RTL 7. De aftrap van de wedstrijd is om 18:45 uur. Voor de Champions League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op RTL 7 naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Napoli-Ajax bij RTL 7:
  • woensdag 12 oktober 2022
  • 18:45 uur, Napoli -Ajax (LIVE-VERSLAG)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij RTL 7. Na afloop zijn er interviews en analyses op RTL 7.
  Voetbal bij RTL 7: RTL 7 heeft, samen met Ziggo Sport, de uitzendrechten voor de Champions League. Daardoor mag RTL 7 één Champions League wedstrijd per dag uitzenden. Natuurlijk wordt er dan gekozen voor de Nederlandse club (Ajax). Wanneer er geen Nederlandse club in de Champions League in actie komt, wordt er gekozen voor een topwedstrijd. Op RTL 7 kijk je bovendien naar een uitgebreide voorbeschouwing. Tenslotte is er na de Champions League wedstrijden ruimte voor interviews en een nabeschouwing. Ook kijk je de Champions League samenvattingen bij RTL 7.

  Champions League op tv

  De match tussen Napoli en Ajax is een wedstrijd in de Champions League. De UEFA Champions League wordt ook wel “het miljoenenbal” genoemd. Dat is natuurlijk niet voor niets. Het is de mooiste en meest spraakmakende voetbalcompetitie ter wereld. Je ziet de beste clubs, grootste talenten en spelers van wereldklasse in actie. Iedere speler en club droomt ervan om de Champions League te winnen. Daarom worden wedstrijden in de Champions League altijd op het scherpst van de snede gespeeld. Het is dan ook niet voor niets dat we massaal aan de buis gekluisterd zijn tijdens Champions League avonden.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Champions League wordt onder andere uitgezonden op RTL 7. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN Veronica
  Europa League ESPN Veronica
  Champions League RTL 7 Ziggo Sport
  De Champions League wedstrijd tussen Napoli en Ajax is vanaf 18:45 uur live te zien op RTL 7.

  Napoli – Ajax bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Napoli-Ajax op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd Napoli – Ajax kijk je op RTL 7.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  Napoli – Ajax bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Napoli en Ajax uit de Champions League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Champions League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS Napoli – Ajax kijken

  Wil je gratis naar Napoli tegen Ajax kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Napoli-Ajax gratis te bekijken. De wedstrijd tussen Napoli en Ajax in de Champions League is te zien op RTL 7.

  Livestream Napoli – Ajax (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Napoli en Ajax via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Napoli – Ajax kijken

  De samenvatting van Napoli – Ajax kijken? Wil je de wedstrijd tussen Napoli en Ajax nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Champions League worden uitgezonden op RTL 7. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is Napoli – Ajax op tv?

  Op welke zender kijk je de Champions League wedstrijd tussen Napoli – Ajax? De wedstrijd begint om 18:45 uur en wordt uitgezonden op RTL 7. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is Napoli – Ajax op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Naast Napoli vs Ajax zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Napoli-Ajax:
  Wanneer is Napoli – Ajax op tv?

  De Champions League wedstrijd tussen Napoli en Ajax wordt gespeeld op woensdag 12 oktober 2022.

  Hoe laat is Napoli – Ajax op tv?

  De wedstrijd tussen Napoli en Ajax begint om 18:45 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Napoli – Ajax live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen Napoli uit Napels, Italië en Ajax (Amsterdam), Nederland wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Napoli – Ajax uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Napoli en Ajax wordt uitgezonden op RTL 7.

  Op welke zender kan ik Napoli – Ajax kijken?

  Je kijkt Napoli – Ajax op RTL 7.

  Kan ik gratis naar Napoli en Ajax op tv kijken?

  Bij sommige providers zit RTL 7 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Napoli – Ajax kunt kijken.

  Kan ik Napoli – Ajax ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Napoli -Ajax zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *