Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » NAC – MVV op tv | Keuken Kampioen Divisie

NAC – MVV op tv | Keuken Kampioen Divisie

  NAC – MVV op tv kijken? Op vrijdag 10 maart 2023 om 20:00 uur spelen NAC en MVV tegen elkaar in de Keuken Kampioen Divisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van NAC: Rat Verlegh Stadion. Wil je de wedstrijd NAC – MVV live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 4. Voor het oog van 19,000 toeschouwers in het Rat Verlegh Stadion nemen NAC (Breda) en MVV (Maastricht) het tegen elkaar op. De aftrap is om 20:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie.
  • Wie: NAC – MVV op tv.
  • Wanneer: vrijdag 10 maart 2023.
  • Tijd: 20:00 uur.
  • Waar: Rat Verlegh Stadion, het stadion van NAC.
  • Uitgezonden op: ESPN 4 (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  NAC - MVV op tv

  NAC – MVV op tv

  Wil je NAC – MVV op tv kijken? De wedstrijd tussen NAC uit Breda en MVV uit Maastricht wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN 4. De aftrap van de wedstrijd is om 20:00 uur. Om 19:40 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 22:05 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • NAC – MVV op TV
  • 19:40 uur, Voorbeschouwing
  • 20:00 uur : NAC – MVV LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over NAC-MVV op tv

  Alles over de Keuken Kampioen Divisie wedstrijd tussen NAC en MVV:
  • NAC staat op dit moment op plaats negende in de Keuken Kampioen Divisie.
  • MVV staat op dit moment op plaats zevende in de Keuken Kampioen Divisie.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van NAC: “Rat Verlegh Stadion” (19,000 toeschouwers).
  • Competitie: Keuken Kampioen Divisie, Nederland
  • De aftrap is om 20:00 uur.
  NAC-MVV op tv is weer eens een ouderwets “avondje-NAC”. Op de vrijdagavond naar het Rat Verlegh Stadion is iets wat in Breda en omstreken een begrip is. Toch wil de club niets liever dan terugkeren naar de Eredivisie. Dat is iets wat dit seizoen nog wel eens een moeilijk verhaal kan worden. Toch kan NAC het tij nog keren als ze in de laatste fase van de Keuken Kampioen Divisie veel punten weten te halen. Dan kan de club de play-offs bereiken. De wedstrijd tegen MVV is meteen een hele belangrijke. Het gat tussen beide clubs is nu vier punten in het voordeel van MVV. Als NAC Breda wint kan het dus hele goede zaken doen. NAC-MVV op tv belooft dus een zwaarbevochten duel te worden.

  NAC – MVV op ESPN 4

  De Keuken Kampioen Divisie wedstrijd tussen NAC en MVV is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN 4. De aftrap van de wedstrijd is om 20:00 uur. Voor de Keuken Kampioen Divisie wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN 4 naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma NAC-MVV bij ESPN 4:
  • 19:40 uur, voorbeschouwing.
  • 20:00 uur, NAC -MVV LIVE
  • 22:05 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij ESPN 4: Op ESPN kijk je de wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie live op tv. Naast de Eredivisie heeft ESPN ook veel aandacht voor de Keuken Kampioen Divisie (KKD). Het is natuurlijk het op één na hoogste niveau van het voetbal in Nederland. Daarom houdt ESPN nauwlettend de ontwikkelingen in de KKD in de gaten. Welke clubs gaan promoveren? Waar spelen de talenten? Op ESPN volg je de Keuken Kampioen Divisie op de voet. Naast het live-verslag van de wedstrijden zie je op ESPN ook analyses, interviews, samenvattingen en hoogtepunten van de KKD.

  Keuken Kampioen Divisie op tv

  De match tussen NAC en MVV is een wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie (De voetbalcompetitie in Nederland). De Keuken Kampioen Divisie is aangekomen bij speelronde 28. De ontknoping van de Keuken Kampioen Divisie belooft heel spannend te worden. PEC Zwolle en Heracles Almelo gaan strijden om het kampioenschap. Ook daaronder is het heel spannend. Welke clubs halen de play-offs om te kunnen promoveren naar de Eredivisie? Er zijn nog veel clubs in de race. Natuurlijk wil iedere ploeg promoveren om zo volgend seizoen op het hoogste niveau te kunnen spelen. Het belooft alleen maar spannender te worden in de Keuken Kampioen Divisie.

  NAC – MVV bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je NAC-MVV op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd NAC – MVV kijk je op ESPN 4.

  NAC – MVV bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen NAC en MVV uit de Keuken Kampioen Divisie (Nederland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Keuken Kampioen Divisie. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Nederland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS NAC – MVV kijken

  Wil je gratis naar NAC tegen MVV kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om NAC-MVV gratis te bekijken.

  Livestream NAC – MVV (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen NAC en MVV via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting NAC – MVV kijken

  De samenvatting van NAC – MVV kijken? Wil je de wedstrijd tussen NAC en MVV nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Keuken Kampioen Divisie worden uitgezonden op ESPN 4. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd NAC-MVV:
  Wanneer is NAC – MVV op tv?

  De Keuken Kampioen Divisie wedstrijd tussen NAC en MVV wordt gespeeld op vrijdag 10 maart 2023.

  Hoe laat is NAC – MVV op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen NAC en MVV is om 20:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt NAC – MVV live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen NAC (Breda) en MVV (Maastricht) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt NAC – MVV uitgezonden?

  De wedstrijd tussen NAC en MVV wordt uitgezonden op ESPN 4.

  Op welke zender kan ik NAC – MVV kijken?

  Je kijkt NAC – MVV op ESPN 4.

  Kan ik gratis naar NAC en MVV op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN 4 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar NAC – MVV kunt kijken.

  Kan ik NAC – MVV ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast NAC -MVV zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *