Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » N.E.C. Nijmegen – FC Twente op TV (zondag 7 augustus 2022)

N.E.C. Nijmegen – FC Twente op TV (zondag 7 augustus 2022)

  N.E.C. Nijmegen – FC Twente op TV kijken? Wil je de wedstrijd tussen N.E.C. Nijmegen en FC Twente live op TV kijken? De wedstrijd uit de Eredivisie wordt live uitgezonden op ESPN 1. De Eredivisie wedstrijd wordt gespeeld in De Goffert, het stadion van N.E.C. Nijmegen. De wedstrijd begint om 14:30 uur.  
  • Wat: Wedstrijd in de Eredivisie ()
  • Wie: N.E.C. Nijmegen – FC Twente
  • Wanneer: zondag 7 augustus 2022
  • Tijd: 14:30 uur.
  • Waar: De Goffert (Stadion van N.E.C. Nijmegen)
  • Op TV: ESPN 1
  N.E.C. Nijmegen - FC Twente op TV

  N.E.C. Nijmegen – FC Twente op TV

  De wedstrijd N.E.C. Nijmegen – FC Twente in de Eredivisie wordt gespeeld op zondag 7 augustus 2022. De wedstrijd begint om 14:30 uur. Voor die tijd zal er een voorbeschouwing van de wedstrijd zijn. Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing en analyse van de wedstrijd.
  • N.E.C. Nijmegen – FC Twente op TV
  • 14:00: Voorbeschouwing
  • 14:30 uur : N.E.C. Nijmegen – FC Twente LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over N.E.C. Nijmegen – FC Twente

  Alles over N.E.C. Nijmegen – FC Twente:
  • N.E.C. Nijmegen staat op dit moment gedeeld eerste in de Eredivisie.
  • FC Twente staat op dit moment gedeeld eerste in de Eredivisie.
  • De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van N.E.C. Nijmegen, De Goffert.
  • Competitie: Eredivisie, .
  Met het geld van Boekhoorn heeft NEC diverse leuke spelers aangetrokken. Jasper Cillisen zal nog niet onder de lat staan tegen FC Twente.

  N.E.C. Nijmegen – FC Twente bij ESPN 1

  N.E.C. Nijmegen – FC Twente kijk je bij ESPN 1. Je kijkt de wedstrijd hier:

  Eredivisie op TV

  Ook in het seizoen 22/23 kan je terecht bij ESPN voor alle wedstrijden van de Eredivisie. De clubs hebben deze zomer niet stilgezeten en er zijn veel versterkingen in de Eredivisie. Ajax heeft alle records gebroken met haar transfers maar ook PSV heeft zich niet ingehouden. Geniet van het beste voetbal van Nederland bij ESPN.

  N.E.C. Nijmegen – FC Twente GRATIS kijken

  Je kunt de wedstrijd soms ook gratis kijken. Zo hebben Ziggo klanten gratis ESPN 1 en Ziggo kanaal 14 in hun pakket. KPN abonnees hebben gratis ESPN 1 in hun pakket. Op deze manier kun je dus gratis naar N.E.C. Nijmegen – FC Twente kijken.

  Voetbal op TV kijken

  Wil je weten waar je alle voetbalcompetities op TV kunt kijken? Wij hebben voor jou uitgezocht waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken. Per provider en per competitie. Bekijk het overzicht: Providers Voetbal pakketten

  Samenvatting N.E.C. Nijmegen – FC Twente

  Samenvatting N.E.C. Nijmegen-FC Twente kijken? Wil je de wedstrijd N.E.C. Nijmegen – FC Twente van zondag 7 augustus 2022 nog eens rustig op je gemak terugkijken? De samenvattingen van de Eredivisie zijn te zien bij ESPN 1. In de samenvatting van N.E.C. Nijmegen tegen FC Twente zie je alle hoogtepunten, doelpunten en andere mooie momenten uit de wedstrijd. Bovendien zie je na afloop soms interviews met de spelers.

  Samenvattingen Eredivisie

  Daarnaast worden samenvattingen ook vaak uitgezonden op de NPO (Nederland 1, 2 of 3). Zo kijk je bij NOS Studio Sport Eredivisie alle wedstrijden uit de Eredivisie. Dit is natuurlijk iedere zondag om 19:00 uur. Bij doordeweekse wedstrijden is er ‘s avonds laat ook een NOS Studio Eredivisie.

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er wordt vandaag gevoetbald in de Bundesliga, Premier League, Liga BBVA, de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie. De openingswedstrijden van het seizoen staan op het programma. Deze wedstrijden zijn de start voor elke ploeg en naast N.E.C. Nijmegen en FC Twente willen ook alle andere ploegen uit de Eredivisie een goede start maken.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *