Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » MVV – PEC Zwolle op tv | Keuken Kampioen Divisie

MVV – PEC Zwolle op tv | Keuken Kampioen Divisie

  MVV – PEC Zwolle op tv kijken? Op maandag 27 februari 2023 om 20:00 uur spelen MVV en PEC Zwolle tegen elkaar in de Keuken Kampioen Divisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van MVV: De Geusselt. Wil je de wedstrijd MVV – PEC Zwolle live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN. Voor het oog van 18.000  toeschouwers in het De Geusselt nemen MVV (Maastricht) en PEC Zwolle (Zwolle) het tegen elkaar op. De aftrap is om 20:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie.
  • Wie: MVV – PEC Zwolle op tv.
  • Wanneer: maandag 27 februari 2023.
  • Tijd: 20:00 uur.
  • Waar: De Geusselt, het stadion van MVV.
  • Uitgezonden op: ESPN (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  MVV - PEC Zwolle op tv

  MVV – PEC Zwolle op tv

  Wil je MVV – PEC Zwolle op tv kijken? De wedstrijd tussen MVV uit Maastricht en PEC Zwolle uit Zwolle wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 20:00 uur. Om 19:50 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 21:59 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • MVV – PEC Zwolle op TV
  • 19:50 uur, Voorbeschouwing
  • 20:00 uur : MVV – PEC Zwolle LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over MVV-PEC Zwolle op tv

  Alles over de Keuken Kampioen Divisie wedstrijd tussen MVV en PEC Zwolle:
  • MVV staat op dit moment op plaats 8e in de Keuken Kampioen Divisie.
  • PEC Zwolle staat op dit moment op plaats 1e in de Keuken Kampioen Divisie.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van MVV: “De Geusselt” (18.000  toeschouwers).
  • Competitie: Keuken Kampioen Divisie, Nederland
  • De aftrap is om 20:00 uur.

  MVV – PEC Zwolle op ESPN

  De Keuken Kampioen Divisie wedstrijd tussen MVV en PEC Zwolle is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 20:00 uur. Voor de Keuken Kampioen Divisie wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma MVV-PEC Zwolle bij ESPN:
  • 19:50 uur, voorbeschouwing.
  • 20:00 uur, MVV -PEC Zwolle LIVE
  • 21:59 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij ESPN: De Keuken Kampioen Divisie, oftewel de KKD, is live te zien op ESPN. Het kanaal ESPN heeft vier verschillende zenders waardoor er ook ruimte is om wedstrijden uit de Keuken Kampioen Divisie op tv te laten zien. Natuurlijk krijgt ook de KKD veel aandacht bij ESPN. Met name de strijd om promotie vanuit de KKD naar de Eredivisie wordt nauwlettend in de gaten gehouden.

  Keuken Kampioen Divisie op tv

  De match tussen MVV en PEC Zwolle is een wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie (De voetbalcompetitie in Nederland). De Keuken Kampioen Divisie is de eerste divisie. Het is de op één na hoogste divisie in het Nederlandse voetbal. De competitie is ontstaan in 1956. FC Volendam won de Eerste divisie het vaakst. Vorig seizoen werd FC Emmen kampioen. Er zitten 20 clubs in de KKD. De kampioen promoveert rechtstreeks naar de Eredivisie. Ook de nummer twee van de KKD promoveert rechtstreeks naar de Eredivisie. De Keuken Kampioen Divisie is dus zeker de moeite waard om live op tv te kijken.

  MVV – PEC Zwolle bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je MVV-PEC Zwolle op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd MVV – PEC Zwolle kijk je op ESPN.

  MVV – PEC Zwolle bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen MVV en PEC Zwolle uit de Keuken Kampioen Divisie (Nederland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Keuken Kampioen Divisie. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Nederland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS MVV – PEC Zwolle kijken

  Wil je gratis naar MVV tegen PEC Zwolle kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om MVV-PEC Zwolle gratis te bekijken.

  Livestream MVV – PEC Zwolle (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen MVV en PEC Zwolle via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting MVV – PEC Zwolle kijken

  De samenvatting van MVV – PEC Zwolle kijken? Wil je de wedstrijd tussen MVV en PEC Zwolle nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Keuken Kampioen Divisie worden uitgezonden op ESPN. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd MVV-PEC Zwolle:
  Wanneer is MVV – PEC Zwolle op tv?

  De Keuken Kampioen Divisie wedstrijd tussen MVV en PEC Zwolle wordt gespeeld op maandag 27 februari 2023.

  Hoe laat is MVV – PEC Zwolle op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen MVV en PEC Zwolle is om 20:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt MVV – PEC Zwolle live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen MVV (Maastricht) en PEC Zwolle (Zwolle) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt MVV – PEC Zwolle uitgezonden?

  De wedstrijd tussen MVV en PEC Zwolle wordt uitgezonden op ESPN.

  Op welke zender kan ik MVV – PEC Zwolle kijken?

  Je kijkt MVV – PEC Zwolle op ESPN.

  Kan ik gratis naar MVV en PEC Zwolle op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar MVV – PEC Zwolle kunt kijken.

  Kan ik MVV – PEC Zwolle ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast MVV -PEC Zwolle zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *