Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Montreal Impact – Vancouver Whitecaps op TV (zaterdag 16 april 2022)

Montreal Impact – Vancouver Whitecaps op TV (zaterdag 16 april 2022)

  Montreal Impact – Vancouver Whitecaps op TV kijken? Wil je de wedstrijd tussen Montreal Impact en Vancouver Whitecaps live op TV kijken? De wedstrijd uit de Major League Soccer wordt live uitgezonden op ESPN 3. De wedstrijd wordt gespeeld in Saputo Stadium, het stadion van Montreal Impact. De wedstrijd begint om 21:05.  
  • Wat: Wedstrijd in de Major League Soccer (Verenigde Staten)
  • Wie: Montreal Impact – Vancouver Whitecaps
  • Wanneer: zaterdag 16 april 2022
  • Tijd: 21:05 uur.
  • Waar: Saputo Stadium (Stadion van Montreal Impact)
  • Op TV: ESPN 3
  Montreal Impact - Vancouver Whitecaps op TV

  Montreal Impact – Vancouver Whitecaps op TV

  De wedstrijd Montreal Impact – Vancouver Whitecaps in de Major League Soccer wordt gespeeld op zaterdag 16 april 2022. De wedstrijd begint om 21:05 uur. Voor die tijd zal er een voorbeschouwing van de wedstrijd zijn. Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing en analyse van de wedstrijd.
  • Montreal Impact – Vancouver Whitecaps op TV
  • 21:00 uur: Voorbeschouwing
  • 21:05 uur : Montreal Impact – Vancouver Whitecaps LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Montreal Impact – Vancouver Whitecaps

  Alles over Montreal Impact – Vancouver Whitecaps:
  • Montreal Impact staat op dit moment negende in de Major League Soccer.
  • Vancouver Whitecaps staat op dit moment dertiende in de Major League Soccer.
  • De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Montreal Impact, Saputo Stadium.
  • Competitie: Major League Soccer, Verenigde Staten.

  Montreal Impact – Vancouver Whitecaps bij ESPN 3

  Montreal Impact – Vancouver Whitecaps kijk je bij ESPN 3. Je kijkt de wedstrijd hier: Bij ESPN kijk je ook naar de Amerikaanse competitie. ESPN heeft de uitzendrechten op de Amerikaans MLS. De MLS is de Major Soccer League en is de hoogste voetbalcompetitie in de VS. De wedstrijden volg je live bij ESPN. Goed nieuws voor de echte voetbalkijker, de wedstrijden zijn vaak op tijden dat er in Europa nog niet gevoetbald wordt. Zo kun je dus 24 uur per dag voetbal kijken!

  Major League Soccer op TV

  De MLS is de voetbalcompetitie in de Verenigde Staten. In de MLS vind je grote sterren die in de nadagen van hun carrière nog één keer willen schitteren. De VS heeft de laatste jaren veel geïnvesteerd in hun competitie en het niveau wordt dan ook steeds hoger. Johan Cruijff speelde er ooit al maar onlangs speelden er ook grote namen als David Beckham en Kaka.

  Montreal Impact – Vancouver Whitecaps GRATIS kijken

  Je kunt de wedstrijd soms ook gratis kijken. Zo hebben Ziggo klanten gratis ESPN 1 en Ziggo kanaal 14 in hun pakket. KPN abonnees hebben gratis ESPN 1 in hun pakket. Op deze manier kun je dus gratis naar Montreal Impact – Vancouver Whitecaps kijken.

  Voetbal op TV kijken

  Wil je weten waar je alle voetbalcompetities op TV kunt kijken? Wij hebben voor jou uitgezocht waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken. Per provider en per competitie. Bekijk het overzicht: Providers Voetbal pakketten

  Voetbal op TV vandaag (live)

  Wil je al het live voetbal van vandaag op tv kijken? Bekijk dan het overzicht van alle voetbalwedstrijden live vandaag. Daar zie je een compleet overzicht van alle wedstrijden die je vandaag live op TV kunt kijken bij alle providers.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *