Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Montpellier – Paris Saint-Germain F.C.

Montpellier – Paris Saint-Germain F.C.

  Montpellier – Paris Saint-Germain F.C. op tv kijken? Op woensdag 1 februari 2023 om 21:00 uur spelen Montpellier en Paris Saint-Germain F.C. tegen elkaar in de Ligue 1. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Montpellier: Stade de la Mosson. Wil je de wedstrijd Montpellier – Paris Saint-Germain F.C. live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Racing. Voor het oog van 32,900 toeschouwers in het Stade de la Mosson nemen Montpellier (Montpellier) en Paris Saint-Germain F.C. (Parijs) het tegen elkaar op. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Ligue 1.
  • Wie: Montpellier – Paris Saint-Germain F.C. op tv.
  • Wanneer: woensdag 1 februari 2023.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Stade de la Mosson, het stadion van Montpellier.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport Racing (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  Montpellier - Paris Saint-Germain F.C. op tv

  Montpellier – Paris Saint-Germain F.C. op tv

  Wil je Montpellier – Paris Saint-Germain F.C. op tv kijken? De wedstrijd tussen Montpellier uit Montpellier en Paris Saint-Germain F.C. uit Parijs wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Racing. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Om 20:45 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 23:00 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Montpellier – Paris Saint-Germain F.C. op TV
  • 20:45 uur, Voorbeschouwing
  • 21:00 uur : Montpellier – Paris Saint-Germain F.C. LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Montpellier-Paris Saint-Germain F.C. op tv

  Alles over de Ligue 1 wedstrijd tussen Montpellier en Paris Saint-Germain F.C.:
  • Montpellier staat op dit moment op plaats 14e in de Ligue 1.
  • Paris Saint-Germain F.C. staat op dit moment op plaats 1e in de Ligue 1.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Montpellier: “Stade de la Mosson” (32,900 toeschouwers).
  • Competitie: Ligue 1, Frankrijk
  • De aftrap is om 21:00 uur.
  De sterren van PSG gaan vandaag op bezoek bij Montpellier. Hoewel PSG de laatste wedstrijden een beetje uit zijn doen lijkt de wedstrijd tegen Montpellier de ideale gelegenheid om de vorm weer te herpakken. Gaat de droom-aanval van PSG met Mbappé, Messi en Neymar er een spektakelstuk van maken tegen Montpellier? Wij gaan in ieder geval zitten voor PSG vandaag op tv.

  Montpellier – Paris Saint-Germain F.C. op Ziggo Sport Racing

  De Ligue 1 wedstrijd tussen Montpellier en Paris Saint-Germain F.C. is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Racing. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Ligue 1 wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Racing naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Montpellier-Paris Saint-Germain F.C. bij Ziggo Sport Racing:
  • 20:45 uur, voorbeschouwing.
  • 21:00 uur, Montpellier -Paris Saint-Germain F.C. LIVE
  • 23:00 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Ziggo Sport Racing: De Franse competitie kijk je live op Ziggo Sport. Ziggo Sport heeft zes kanalen en daardoor hoef je nooit een topwedstrijd in de Ligue 1 te missen. Ook PSG kijk je live op Ziggo Sport. Mbappé, Messi, Neymar en nog vele andere grote sterren van PSG kijk je live op tv bij Ziggo Sport. Een goede reden dus om het Franse voetbal op Ziggo Sport te volgen.

  Ligue 1 op tv

  De match tussen Montpellier en Paris Saint-Germain F.C. is een wedstrijd in de Ligue 1 (De voetbalcompetitie in Frankrijk). De Ligue 1 is de naam voor de hoogste Franse voetbalcompetitie. De competitie is een mooie competitie om op tv te kijken. Natuurlijk heb je het dreamteam van PSG, maar ook teams als Olympique Lyon, Marseille en Monaco zijn de moeite waard om naar te kijken. Bovendien spelen er aardig wat Nederlanders in de Franse Ligue 1.

  Montpellier – Paris Saint-Germain F.C. bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Montpellier-Paris Saint-Germain F.C. op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Montpellier – Paris Saint-Germain F.C. kijk je op Ziggo Sport Racing.

  Montpellier – Paris Saint-Germain F.C. bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Montpellier en Paris Saint-Germain F.C. uit de Ligue 1 (Frankrijk) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Ligue 1. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Frankrijk op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Montpellier – Paris Saint-Germain F.C. kijken

  Wil je gratis naar Montpellier tegen Paris Saint-Germain F.C. kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Montpellier-Paris Saint-Germain F.C. gratis te bekijken.

  Livestream Montpellier – Paris Saint-Germain F.C. (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Montpellier en Paris Saint-Germain F.C. via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Montpellier – Paris Saint-Germain F.C. kijken

  De samenvatting van Montpellier – Paris Saint-Germain F.C. kijken? Wil je de wedstrijd tussen Montpellier en Paris Saint-Germain F.C. nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Ligue 1 worden uitgezonden op Ziggo Sport Racing. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Montpellier-Paris Saint-Germain F.C.:
  Wanneer is Montpellier – Paris Saint-Germain F.C. op tv?

  De Ligue 1 wedstrijd tussen Montpellier en Paris Saint-Germain F.C. wordt gespeeld op woensdag 1 februari 2023.

  Hoe laat is Montpellier – Paris Saint-Germain F.C. op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Montpellier en Paris Saint-Germain F.C. is om 21:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Montpellier – Paris Saint-Germain F.C. live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Montpellier (Montpellier) en Paris Saint-Germain F.C. (Parijs) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Montpellier – Paris Saint-Germain F.C. uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Montpellier en Paris Saint-Germain F.C. wordt uitgezonden op Ziggo Sport Racing.

  Op welke zender kan ik Montpellier – Paris Saint-Germain F.C. kijken?

  Je kijkt Montpellier – Paris Saint-Germain F.C. op Ziggo Sport Racing.

  Kan ik gratis naar Montpellier en Paris Saint-Germain F.C. op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport Racing in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Montpellier – Paris Saint-Germain F.C. kunt kijken.

  Kan ik Montpellier – Paris Saint-Germain F.C. ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Montpellier -Paris Saint-Germain F.C. zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *