Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Mexico – Polen op TV

Mexico – Polen op TV

Mexico – Polen WK 2022 op tv kijken? Op dinsdag 22 november 2022 om 17:00 uur spelen Mexico en Polen tegen elkaar in poule C van het WK 2022. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion: Stadium 974 in Qatar. Stadium 974 ligt in Ras Abu Aboud, 10 km ten Oosten van Doha. Wil je de wedstrijd Mexico – Polen live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op NPO 1 (Nederland 1). Het Stadium 974 heeft een capaciteit van 40000 en hier nemen Mexico en Polen het tegen elkaar op. De aftrap van deze WK Poule wedstrijd is om 17:00 uur.
 • Wat: Wedstrijd in poule C van het WK 2022.
 • Wie: Mexico – Polen op tv.
 • Wanneer: dinsdag 22 november 2022.
 • Tijd: 17:00 uur.
 • Waar: Stadium 974, Ras Abu Aboud, 10 km ten Oosten van Doha.
 • Aantal Toeschouwers: 40000
 • Uitgezonden op: NPO (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
Mexico - Polen op tv

Mexico – Polen op tv

Wil je Mexico – Polen op tv kijken? De WK wedstrijd tussen Mexico uit en Polen uit wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op de NPO en ook via livestreams. De aftrap van de wedstrijd is om 17:00 uur. Voorafgaand aan de wedstrijd is er een voorbeschouwing waarbij vanuit het stadion Stadium 974 vooruitgeblikt wordt naar de wedstrijd. Direct na afloop van de wedstrijd is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews met o.a. de bondscoaches Gerardo Martino (MEX) en Czesław Michniewicz (POL).
 • Mexico – Polen op TV
 • Half uur voor de wedstrijd start de voorbeschouwing MEX-POL
 • 17:00 uur : Mexico – Polen LIVE
 • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

Over Mexico-Polen op tv

Alles over de poule C wedstrijd op het WK 2022 tussen Mexico en Polen:
 • Poule C van het WK Qatar bestaat uit Mexico, Polen, Argentinië en Saudi-Arabië.
 • De match wordt gespeeld in het stadion Stadium 974 met 40000 toeschouwers).
 • Competitie: WK 2022, poulefase, poule C
 • De aftrap is om 17:00 uur.

Over het Elftal van Mexico

Wat meer informatie over de WK selectie van Mexico. Mexico ligt in het werelddeel Zuid-Amerika. De taal die men spreekt is Spaans en het tijdsverschil met Qatar is 8 uur (later) vs Mexico stad. Mexico staat op plaats 12e van de FIFA wereld ranglijst. Ze gaan tijdens deze wedstrijd proberen om van Polen te winnen. De binnenlandse competitie heet La Primera División en de topclub is Club America. De historische prestaties van Mexico op een WK zijn: 16 WK deelnames, 0 WK’s gewonnen en 0 WK finales gespeeld. Het beste resultaat van Mexico ooit op een WK is Kwart finales. Het elftal van Mexico heeft als bijnaam El Tri. De alltime topscorer van MEX is Javier Hernández (52). Claudio Suárez (178) is de record international met de meest gespeelde wedstrijden voor Mexico. De bondscoach van Mexico is Gerardo Martino en samen met zijn sterspeler Andrés Guardado wil hij de verwachtingen van de 128,9 miljoen fans uit Mexico overtreffen. Wij verwachten dat Mexico tijdens het WK 2022 zal stranden in de Achtste finales.

Over het Elftal van Polen

De tegenstander van vandaag is het team van Polen. Polen ligt in het continent Europa. In Polen spreekt men Pools en het tijdsverschil met Qatar is 1 uur (later). Polen staat momenteel op positie 26e van de FIFA wereld ranglijst. De belangrijkste voetbalcompetitie in Polen is Ekstraklasa en de grootste club van Polen is Lechia Gdánsk. Polen heeft 8 keer meegedaan aan het WK. 8 heeft 0 WK’s gewonnen en 0 WK finales gespeeld. Het beste resultaat van Polen op een WK voetbal is Derde plaats. Polen heeft als geuzennaam Biało-czerwoni en ze zijn erop gebrand om Mexico te verslaan. De international met de meeste goals voor POL is Robert Lewandowski (76). De speler Robert Lewandowski (134) heeft de meeste internationale wedstrijden gespeeld voor Polen. De bondscoach van Polen is Czesław Michniewicz en een van de bekendste spelers uit het elftal is Robert Lewandowski. In Polen zijn er 37,95 miljoen supporters die Polen naar de overwinning op Mexico gaan schreeuwen. De verwachtingen zijn hoog en wij denken dat Polen tijdens het WK in Qatar de Groepsfase zal bereiken.

Mexico – Polen op de NPO

De Poule C wedstrijd tussen Mexico en Polen is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op NPO 1. De aftrap van de wedstrijd is om 17:00 uur. Voor deze WK poule wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je bij de NPO naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. In deze poule nemen Mexico, Polen, Argentinië en Saudi-Arabië het tegen elkaar op. Mexico - Polen poule C

Stadion Mexico – Polen: Stadium 974

Mexico – Polen wordt gespeeld in het stadion Stadium 974. Stadium 974 heeft een capaciteit van 40000 toeschouwers. Het Stadium 974 is gelegen in Ras Abu Aboud, 10 km ten Oosten van Doha.. De bouwkosten van dit stadion zijn 177 miljoen. Stadium 974 dankt zijn naam aan het aantal zeecontainers dat is gebruikt voor de bouw van het stadion. Daarnaast is 974 de internationale toegangscode voor Qatar. Het stadion heeft al veel teweeggebracht nog voordat de eerste wedstrijd er gespeeld werd. Er is met het ontwerp rekening gehouden met de duurzaamheid en kosten efficiëntie. Na het toernooi worden de containers en bovenbouw hergebruikt. Een ontwikkeling aan het water met fantastische faciliteiten voor de lokale gemeenschap zal tot leven komen, evenals een dynamisch knooppunt voor bedrijven.

Mexico – Polen Livestream

Ben jij op zoek naar een livestream tussen Mexico en Polen? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube. Deze wedstrijd uit poule C van het WK 2022 wordt via een livestream uitgezonden. Hierdoor kan je de wedstrijd altijd onderweg of op je werk kijken.  Er zijn een aantal methodes om de livestream van MEX – POL te kijken. Bekijk hieronder een overzicht van de streams:
 • Livestream Mexico – Polen via de NOS website
 • Livestream Mexico – Polen via de KPN App
 • Livestream Mexico – Polen via de Ziggo App

Mexico – Polen bij KPN

Heb je een abonnement bij KPN en wil je Mexico-Polen op tv kijken? Dat kan! Bij de NPO heb je toegang tot alle wedstrijden van het WK in Qatar. Je hebt voor NPO 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis als je klant bent bij KPN. Je vindt de gratis WK uitzending van de NPO bij KPN op kanaal 1 of 3. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wellicht een abonnement nodig. De wedstrijd Mexico – Polen kijk je op NPO 1.
 • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
 • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
 • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

Mexico – Polen bij Ziggo

Wil je de voetbalwedstrijd tussen Mexico en Polen tijdens het WK 2022 in Qatar bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je alle wedstrijden van het WK 2022 kijken. Dit gaat gemakkelijk via de NPO zenders die in alle TV pakketten van Ziggo zitten. Daardoor kijk je dus alle wedstrijden uit poule C op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere Sportzenders zoals Ziggo Sport.
 • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
 • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
 • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

GRATIS Mexico – Polen kijken

Wil je gratis naar Mexico tegen Polen kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast zijn de meeste wedstrijden van het WK 2022 via de website van de NOS te volgen. Op de NOS website staan de gratis livestreams klaar van de voetbalwedstrijden in Qatar.  Vrijwel elke  wedstrijd van het WK 2022 is te zien op het open net. Keuze zat dus om Mexico-Polen gratis te bekijken.

Mexico – Polen op de radio luisteren

Wil jij Mexico – Polen via de radio volgen? Dat kan! Luister live naar het wedstrijdverslag van Mexico – Polen op de radio. Van de Nederlandse WK wedstrijden wordt live verslag gedaan via Radio 1. Voor de overige wedstrijden uit poule C krijg je regelmatig updates via de radio. Je kan deze radiozender vinden via de FM frequentie, DAB+ en online via de webplayer. Lees hier alles over het volgen van het WK op de radio. Het radioverslag van de Nederlands elftal wedstrijden wordt gedaan door Jan Vincent van Zuiden. De analisten op NPO radio 1 zijn Hedwiges Maduro, Andries Jonker, Sjors Ultee en Leonne Stentler. De FM frequentie waarop Mexico – Polen te volgen is verschilt. Zie hieronder het overzicht:
Mexico – Polen luisteren in: Radio Frequentie Mexico – Polen
Friesland 91.8 MHz en 95.0 MHz
Groningen 91.8 MHz
Drenthe 91.8 MHz
Overijssel 98.4 MHz
Gelderland 98.4 MHz, 98.6 MHz en 98.9 MHz
Flevoland 98.9 MHz
Utrecht 98.9 MHz
Noord-Holland 95.0 MHz en 98.9 MHz
Zuid-Holland 98.9 MHz
Zeeland 104.4 MHz
Noord-Brabant 98.9 MHz
Limburg 104.8 MHz en 105.3 MHz

Samenvatting Mexico – Polen kijken

De samenvatting van Mexico – Polen kijken? Wil je de wedstrijd tussen Mexico en Polen nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden op het WK 2022 in Qatar worden uitgezonden op de NPO. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie en WK Qatar ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

Alle voetbalcompetities kijken?

Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

Voetbalwedstrijden vandaag

Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Zeker tijdens het wereldkampioenschap voetbal in Qatar. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal gids.

Meest gestelde vragen

Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Mexico-Polen:

Hoe laat is Mexico – Polen op tv?

De aftrap van de wedstrijd tussen Mexico en Polen is om 17:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

Wordt Mexico – Polen live op tv uitgezonden?

Ja de wedstrijd tussen Mexico () en Polen () wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

Op welke zender kan ik Mexico – Polen kijken?

Je kijkt Mexico – Polen op NPO.

Kan ik Mexico – Polen ook online kijken?

Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

Naast Mexico -Polen zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

Wanneer is Mexico – Polen op tv?

De WK 2022 wedstrijd tussen Mexico en Polen wordt gespeeld op dinsdag 22 november 2022.

Waar wordt Mexico – Polen uitgezonden?

Je kijkt Mexico – Polen op NPO.

Kan ik gratis naar Mexico en Polen op tv kijken?

Bij vrijwel alle TV providers zit de NPO in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Mexico – Polen kunt kijken. Daarnaast worden veel wedstrijden tijdens het WK in Qatar aangeboden via de website van de NOS.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *