Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Marokko – Portugal WK 2022

Marokko – Portugal WK 2022

  Marokko – Portugal kwartfinale WK 2022 op tv kijken? Op 10 December 2022 om 16:00 uur spelen Marokko en Portugal de kwartfinale van het WK 2022 in Qatar. Ze zijn in deze kwartfinale terecht te komen door te eindigen op de eerste of tweede plaats in de poulefase van het WK 2022. Dit is wedstrijdnummer en deze wedstrijd wordt gespeeld in het stadion: Al Thumama in Qatar. Al Thumama ligt in AL Thumama, 12 km ten Zuiden van Doha. Wil je de wedstrijd Marokko – Portugal live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op NPO 1 (Nederland 1). Het Al Thumama heeft een capaciteit van 40000 en hier nemen Marokko en Portugal het tegen elkaar op. De aftrap van deze WK knock-out fase wedstrijd is om 16:00 uur.

  • Wat: Wedstrijd in knock-out fase van het WK 2022.
  • Wie: Marokko – Portugal op tv.
  • Wanneer: 10 December 2022.
  • Tijd: 16:00 uur.
  • Waar: Al Thumama, AL Thumama, 12 km ten Zuiden van Doha.
  • Aantal Toeschouwers: 40000
  • Uitgezonden op: NPO (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  Marokko - Portugal op tv

  Marokko – Portugal op tv

  Wil je Marokko – Portugal op tv kijken? De WK wedstrijd tussen Marokko uit en Portugal uit wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op de NPO en ook via livestreams. De aftrap van de wedstrijd is om 16:00 uur. Voorafgaand aan de wedstrijd is er een voorbeschouwing waarbij vanuit het stadion Al Thumama vooruitgeblikt wordt naar de wedstrijd. Direct na afloop van de wedstrijd is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews met o.a. de bondscoaches Walid Regragui (MAR) en Fernando Santos (POR).

  • Marokko – Portugal op TV
  • Half uur voor de wedstrijd start de voorbeschouwing MAR-POR
  • 16:00 uur : Marokko – Portugal LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Kwart Finale Marokko – Portugal

  Alles over de kwartfinale op het WK 2022 tussen Marokko en Portugal: Marokko heeft een waanzinnige stunt uitgehaald door in de achtste finale Spanje uit te schakelen. Van Antwerpen tot Ankara was het groot feest voor de liefhebbers van dit elftal. In de kwartfinale neemt Hakim Ziyech het op tegen het sterke Portugal. Portugal heeft laten zien een echt team te zijn dat voor elkaar door het vuur gaat. Een prachtig affiche. Het is de vraag of de bondscoach Cristiano Ronaldo nog steeds op de bank houdt. Dit zorgde in de achtste finale voor een grote verrassing, maar zijn vervanger scoorde spontaan drie goals.

  • De match wordt gespeeld in het stadion Al Thumama met 40000 toeschouwers).
  • Competitie: WK 2022, kwartfinale, wedstrijd tussen Leeuwen van de Atlas en A Seleção
  • De aftrap is om 16:00 uur.

  Selectie Marokko

  WK selectie van Marokko. Marokko ligt in het continent Afrika. De taal die gesproken wordt is Arabisch en door de tijdszone is het tijdverschil met Qatar 2 uur (later). Marokko staat momenteel op plaats 22e van de FIFA wereld ranglijst. De resultaten op het WK dragen bij aan de toekomstige positie. Marokko  gaat tijdens de kwartfinale proberen van Portugal te winnen en daarmee de kwartifnale te bereiken. In de poulefase heeft Marokko al gespeeld tegen Kroatië, België en Canada.  De binnenlandse competitie heet De Botola Pro en de topclub is Wydad Casablanca (. De historische prestaties van op een WK zijn: 4 WK deelnames, 0 WK’s gewonnen en 0 WK finales gespeeld. Het beste resultaat van Marokko ooit op een WK is Achtste finales. Het elftal van Marokko heeft als bijnaam Leeuwen van de Atlas. De alltime topscorer van MAR is Ahmed Faras (36). Noureddine Naybet (115) is de record international met de meest gespeelde wedstrijden voor Marokko. De bondscoach van Marokko is Walid Regragui en samen met zijn sterspeler Hakim Ziyech wil hij de verwachtingen van de 36,91 miljoen fans uit Marokko overtreffen. Voor dat het WK begon verwachtten wij dat Marokko tijdens het WK 2022 zal stranden in de Achtste finales.

  Over het Elftal van Portugal

  De kwartfinale gaat tegen Portugal. Lees hier meer informatie over het team van Portugal. Portugal ligt in het werelddeel Europa. In Portugal spreekt men Portugees en het tijdsverschil met Qatar is 1 uur (later). Portugal staat momenteel op positie 9e van de FIFA wereld ranglijst. De belangrijkste voetbalcompetitie in Portugal is Liga Portugal Bwin en de grootste club van Portugal is Benfica. Portugal heeft 7 keer meegedaan aan het WK. 7 heeft 0 WK’s gewonnen en 0 WK finales gespeeld. Het beste resultaat van Portugal op een WK voetbal is Derde plaats. Portugal heeft als geuzennaam A Seleção en ze zijn erop gebrand om Marokko te verslaan. De international met de meeste goals voor POR is Cristiano Ronaldo (117). De speler Cristiano Ronaldo (191) heeft de meeste internationale wedstrijden gespeeld voor Portugal. De bondscoach van Portugal is Fernando Santos en een van de bekendste spelers uit het elftal is Cristiano Ronaldo. In Portugal zijn er 10,31 miljoen supporters die Portugal naar de overwinning op Marokko gaan schreeuwen. De verwachtingen zijn hoog en wij denken dat Portugal tijdens het WK in Qatar de Kwartfinale zal bereiken.

  Marokko – Portugal op de NPO

  De kwartfinale tussen Marokko en Portugal is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op NPO 1. De aftrap van de wedstrijd is om 16:00 uur. Voor deze WK kwartfinale wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je bij de NPO naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing.  

  Stadion Marokko – Portugal: Al Thumama


  Marokko – Portugal wordt gespeeld in het stadion Al Thumama. Al Thumama heeft een capaciteit van 40000 toeschouwers. Het Al Thumama is gelegen in AL Thumama, 12 km ten Zuiden van Doha.. De bouwkosten van dit stadion zijn 300 miljoen. Het Al Thumama stadion heeft een kenmerkende ringvormige vormgeving. Deze ronde vorm is een verwijzing naar het hoofddeksel dat veel (traditioneel) geklede mannen in het Midden-Oosten dragen. Deze specifieke locatie heeft ook een betekenis die dicht bij de harten van de lokale bevolking ligt en is in harmonie met de hele regio.

  Marokko – Portugal Livestream

  Ben jij op zoek naar een livestream tussen Marokko en Portugal? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube. Deze wedstrijd uit de knock-out fase van het WK 2022 wordt via een livestream uitgezonden. Hierdoor kan je de wedstrijd altijd onderweg of op je werk kijken.  Er zijn een aantal methodes om de livestream van MAR – POR te kijken. Bekijk hieronder een overzicht van de streams:

  • Livestream Marokko – Portugal via de NOS website
  • Livestream Marokko – Portugal via de KPN App
  • Livestream Marokko – Portugal via de Ziggo App

  Marokko – Portugal bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Marokko-Portugal op tv kijken? Dat kan! Bij de NPO heb je toegang tot alle wedstrijden van het WK in Qatar. Je hebt voor NPO 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis als je klant bent bij KPN. Je vindt de gratis WK uitzending van de NPO bij KPN op kanaal 1 of 3. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wellicht een abonnement nodig.

  De wedstrijd Marokko – Portugal kijk je op NPO 1.

  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Marokko – Portugal bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Marokko en Portugal tijdens het WK 2022 in Qatar bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je alle wedstrijden van het WK 2022 kijken. Dit gaat gemakkelijk via de NPO zenders die in alle TV pakketten van Ziggo zitten. Daardoor kijk je dus alle wedstrijden uit de knock-out fase op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere Sportzenders zoals Ziggo Sport.

  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Marokko – Portugal kijken

  Wil je gratis naar Marokko tegen Portugal kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast zijn de meeste wedstrijden van het WK 2022 via de website van de NOS te volgen. Op de NOS website staan de gratis livestreams klaar van de voetbalwedstrijden in Qatar.  Vrijwel elke  wedstrijd van het WK 2022 is te zien op het open net. Keuze zat dus om Marokko-Portugal gratis te bekijken.

  Marokko – Portugal op de radio luisteren  Wil jij de kwartfinale Marokko – Portugal via de radio volgen? Dat kan! Luister live naar het wedstrijdverslag van Marokko – Portugal op de radio. Van de Nederlandse WK wedstrijden wordt live verslag gedaan via Radio 1. Voor de overige wedstrijden uit de knock-out fase krijg je regelmatig updates via de radio. Je kan deze radiozender vinden via de FM frequentie, DAB+ en online via de webplayer. Lees hier alles over het volgen van het WK op de radio. Het radioverslag van de Nederlands elftal wedstrijden wordt gedaan door Jan Vincent van Zuiden. De analisten op NPO radio 1 zijn Hedwiges Maduro, Andries Jonker, Sjors Ultee en Leonne Stentler. De FM frequentie waarop Marokko – Portugal te volgen is verschilt. Zie hieronder het overzicht:

  Marokko – Portugal luisteren in:Radio Frequentie Marokko – Portugal
  Friesland91.8 MHz en 95.0 MHz
  Groningen91.8 MHz
  Drenthe91.8 MHz
  Overijssel98.4 MHz
  Gelderland98.4 MHz, 98.6 MHz en 98.9 MHz
  Flevoland98.9 MHz
  Utrecht98.9 MHz
  Noord-Holland95.0 MHz en 98.9 MHz
  Zuid-Holland98.9 MHz
  Zeeland104.4 MHz
  Noord-Brabant98.9 MHz
  Limburg104.8 MHz en 105.3 MHz


  Samenvatting Marokko – Portugal kijken

  De samenvatting van Marokko – Portugal kijken? Wil je de wedstrijd tussen Marokko en Portugal nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden op het WK 2022 in Qatar worden uitgezonden op de NPO. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden.

  NOS Studio Sport: Eredivisie en WK Qatar
  ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder:

  Providers:

  Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Zeker tijdens het wereldkampioenschap voetbal in Qatar. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Marokko-Portugal:

  Hoe laat is Marokko – Portugal op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Marokko en Portugal is om 16:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Marokko – Portugal live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Marokko () en Portugal () wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Op welke zender kan ik Marokko – Portugal kijken?

  Je kijkt Marokko – Portugal op NPO.

  Kan ik Marokko – Portugal ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Marokko -Portugal zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Wanneer is Marokko – Portugal op tv?

  De WK 2022 wedstrijd tussen Marokko en Portugal wordt gespeeld op 10 December 2022.

  Waar wordt Marokko – Portugal uitgezonden?

  Je kijkt Marokko – Portugal op NPO.

  Kan ik gratis naar Marokko en Portugal op tv kijken?

  Bij vrijwel alle TV providers zit de NPO in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Marokko – Portugal kunt kijken. Daarnaast worden veel wedstrijden tijdens het WK in Qatar aangeboden via de website van de NOS.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *