Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Marokko – Kroatië op TV

Marokko – Kroatië op TV

Marokko – Kroatië WK 2022 op tv kijken? Op woensdag 23 november 2022 om 11:00 uur spelen Marokko en Kroatië tegen elkaar in poule F van het WK 2022. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion: Al Bayt in Qatar. Al Bayt ligt in Al Khor, 35 km ten noorden van Doha. Wil je de wedstrijd Marokko – Kroatië live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op NPO 1 (Nederland 1). Het Al Bayt heeft een capaciteit van 60000 en hier nemen Marokko en Kroatië het tegen elkaar op. De aftrap van deze WK Poule wedstrijd is om 11:00 uur.
 • Wat: Wedstrijd in poule F van het WK 2022.
 • Wie: Marokko – Kroatië op tv.
 • Wanneer: woensdag 23 november 2022.
 • Tijd: 11:00 uur.
 • Waar: Al Bayt, Al Khor, 35 km ten noorden van Doha.
 • Aantal Toeschouwers: 60000
 • Uitgezonden op: NPO (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
Marokko - Kroatië op tv

Marokko – Kroatië op tv

Wil je Marokko – Kroatië op tv kijken? De WK wedstrijd tussen Marokko uit en Kroatië uit wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op de NPO en ook via livestreams. De aftrap van de wedstrijd is om 11:00 uur. Voorafgaand aan de wedstrijd is er een voorbeschouwing waarbij vanuit het stadion Al Bayt vooruitgeblikt wordt naar de wedstrijd. Direct na afloop van de wedstrijd is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews met o.a. de bondscoaches Walid Regragui (MAR) en Zlatko Dalić (KRO).
 • Marokko – Kroatië op TV
 • Half uur voor de wedstrijd start de voorbeschouwing MAR-KRO
 • 11:00 uur : Marokko – Kroatië LIVE
 • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

Over Marokko-Kroatië op tv

Alles over de poule F wedstrijd op het WK 2022 tussen Marokko en Kroatië:
 • Poule F van het WK Qatar bestaat uit Marokko, Kroatië, België en Canada.
 • De match wordt gespeeld in het stadion Al Bayt met 60000 toeschouwers).
 • Competitie: WK 2022, poulefase, poule F
 • De aftrap is om 11:00 uur.

Over het Elftal van Marokko

Wat meer informatie over de WK selectie van Marokko. Marokko ligt in het werelddeel Afrika. De taal die men spreekt is Arabisch en het tijdsverschil met Qatar is 2 uur (later). Marokko staat op plaats 22e van de FIFA wereld ranglijst. Ze gaan tijdens deze wedstrijd proberen om van Kroatië te winnen. De binnenlandse competitie heet De Botola Pro en de topclub is Wydad Casablanca (. De historische prestaties van Marokko op een WK zijn: 4 WK deelnames, 0 WK’s gewonnen en 0 WK finales gespeeld. Het beste resultaat van Marokko ooit op een WK is Achtste finales. Het elftal van Marokko heeft als bijnaam Leeuwen van de Atlas. De alltime topscorer van MAR is Ahmed Faras (36). Noureddine Naybet (115) is de record international met de meest gespeelde wedstrijden voor Marokko. De bondscoach van Marokko is Walid Regragui en samen met zijn sterspeler Hakim Ziyech wil hij de verwachtingen van de 36,91 miljoen fans uit Marokko overtreffen. Wij verwachten dat Marokko tijdens het WK 2022 zal stranden in de Achtste finales.

Over het Elftal van Kroatië

De tegenstander van vandaag is het team van Kroatië. Kroatië ligt in het continent Europa. In Kroatië spreekt men Kroatisch en het tijdsverschil met Qatar is 1 uur (later). Kroatië staat momenteel op positie 15e van de FIFA wereld ranglijst. De belangrijkste voetbalcompetitie in Kroatië is Hrvatska Nogometna Liga en de grootste club van Kroatië is GNK Dinamo Zagreb,. Kroatië heeft 5 keer meegedaan aan het WK. 5 heeft 0 WK’s gewonnen en 1 WK finales gespeeld. Het beste resultaat van Kroatië op een WK voetbal is Tweede plaats. Kroatië heeft als geuzennaam Vatreni en ze zijn erop gebrand om Marokko te verslaan. De international met de meeste goals voor KRO is Davor Šuker (45). De speler Luka Modrić (154) heeft de meeste internationale wedstrijden gespeeld voor Kroatië. De bondscoach van Kroatië is Zlatko Dalić en een van de bekendste spelers uit het elftal is Luka Modrić. In Kroatië zijn er 4,04 miljoen supporters die Kroatië naar de overwinning op Marokko gaan schreeuwen. De verwachtingen zijn hoog en wij denken dat Kroatië tijdens het WK in Qatar de Achtste finales zal bereiken.

Marokko – Kroatië op de NPO

De Poule F wedstrijd tussen Marokko en Kroatië is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op NPO 1. De aftrap van de wedstrijd is om 11:00 uur. Voor deze WK poule wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je bij de NPO naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. In deze poule nemen Marokko, Kroatië, België en Canada het tegen elkaar op. Marokko - Kroatië poule F

Stadion Marokko – Kroatië: Al Bayt

Marokko – Kroatië wordt gespeeld in het stadion Al Bayt. Al Bayt heeft een capaciteit van 60000 toeschouwers. Het Al Bayt is gelegen in Al Khor, 35 km ten noorden van Doha.. De bouwkosten van dit stadion zijn 800 miljoen. Het Al Bayt Stadion is geïnspireerd door de Bayt al Sha’ar. De prachtige tentstructuur is een verwijzing naar het nomadische volk van Qatar. Deze tenten zijn van oudsher te herkennen aan de zwart-witte strepen van buiten, dit is duidelijk te zien aan het ontwerp van dit stadion. Hoewel het stadion van binnen de traditionele uitstraling heeft is het van binnen een ultramodern stadion met alle nieuwste voorzieningen.

Marokko – Kroatië Livestream

Ben jij op zoek naar een livestream tussen Marokko en Kroatië? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube. Deze wedstrijd uit poule F van het WK 2022 wordt via een livestream uitgezonden. Hierdoor kan je de wedstrijd altijd onderweg of op je werk kijken.  Er zijn een aantal methodes om de livestream van MAR – KRO te kijken. Bekijk hieronder een overzicht van de streams:
 • Livestream Marokko – Kroatië via de NOS website
 • Livestream Marokko – Kroatië via de KPN App
 • Livestream Marokko – Kroatië via de Ziggo App

Marokko – Kroatië bij KPN

Heb je een abonnement bij KPN en wil je Marokko-Kroatië op tv kijken? Dat kan! Bij de NPO heb je toegang tot alle wedstrijden van het WK in Qatar. Je hebt voor NPO 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis als je klant bent bij KPN. Je vindt de gratis WK uitzending van de NPO bij KPN op kanaal 1 of 3. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wellicht een abonnement nodig. De wedstrijd Marokko – Kroatië kijk je op NPO 1.
 • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
 • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
 • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

Marokko – Kroatië bij Ziggo

Wil je de voetbalwedstrijd tussen Marokko en Kroatië tijdens het WK 2022 in Qatar bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je alle wedstrijden van het WK 2022 kijken. Dit gaat gemakkelijk via de NPO zenders die in alle TV pakketten van Ziggo zitten. Daardoor kijk je dus alle wedstrijden uit poule F op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere Sportzenders zoals Ziggo Sport.
 • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
 • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
 • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

GRATIS Marokko – Kroatië kijken

Wil je gratis naar Marokko tegen Kroatië kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast zijn de meeste wedstrijden van het WK 2022 via de website van de NOS te volgen. Op de NOS website staan de gratis livestreams klaar van de voetbalwedstrijden in Qatar.  Vrijwel elke  wedstrijd van het WK 2022 is te zien op het open net. Keuze zat dus om Marokko-Kroatië gratis te bekijken.

Marokko – Kroatië op de radio luisteren

Wil jij Marokko – Kroatië via de radio volgen? Dat kan! Luister live naar het wedstrijdverslag van Marokko – Kroatië op de radio. Van de Nederlandse WK wedstrijden wordt live verslag gedaan via Radio 1. Voor de overige wedstrijden uit poule F krijg je regelmatig updates via de radio. Je kan deze radiozender vinden via de FM frequentie, DAB+ en online via de webplayer. Lees hier alles over het volgen van het WK op de radio. Het radioverslag van de Nederlands elftal wedstrijden wordt gedaan door Jan Vincent van Zuiden. De analisten op NPO radio 1 zijn Hedwiges Maduro, Andries Jonker, Sjors Ultee en Leonne Stentler. De FM frequentie waarop Marokko – Kroatië te volgen is verschilt. Zie hieronder het overzicht:
Marokko – Kroatië luisteren in: Radio Frequentie Marokko – Kroatië
Friesland 91.8 MHz en 95.0 MHz
Groningen 91.8 MHz
Drenthe 91.8 MHz
Overijssel 98.4 MHz
Gelderland 98.4 MHz, 98.6 MHz en 98.9 MHz
Flevoland 98.9 MHz
Utrecht 98.9 MHz
Noord-Holland 95.0 MHz en 98.9 MHz
Zuid-Holland 98.9 MHz
Zeeland 104.4 MHz
Noord-Brabant 98.9 MHz
Limburg 104.8 MHz en 105.3 MHz

Samenvatting Marokko – Kroatië kijken

De samenvatting van Marokko – Kroatië kijken? Wil je de wedstrijd tussen Marokko en Kroatië nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden op het WK 2022 in Qatar worden uitgezonden op de NPO. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie en WK Qatar ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

Alle voetbalcompetities kijken?

Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

Voetbalwedstrijden vandaag

Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Zeker tijdens het wereldkampioenschap voetbal in Qatar. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal gids.

Meest gestelde vragen

Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Marokko-Kroatië:

Hoe laat is Marokko – Kroatië op tv?

De aftrap van de wedstrijd tussen Marokko en Kroatië is om 11:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

Wordt Marokko – Kroatië live op tv uitgezonden?

Ja de wedstrijd tussen Marokko () en Kroatië () wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

Op welke zender kan ik Marokko – Kroatië kijken?

Je kijkt Marokko – Kroatië op NPO.

Kan ik Marokko – Kroatië ook online kijken?

Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

Naast Marokko -Kroatië zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

Wanneer is Marokko – Kroatië op tv?

De WK 2022 wedstrijd tussen Marokko en Kroatië wordt gespeeld op woensdag 23 november 2022.

Waar wordt Marokko – Kroatië uitgezonden?

Je kijkt Marokko – Kroatië op NPO.

Kan ik gratis naar Marokko en Kroatië op tv kijken?

Bij vrijwel alle TV providers zit de NPO in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Marokko – Kroatië kunt kijken. Daarnaast worden veel wedstrijden tijdens het WK in Qatar aangeboden via de website van de NOS.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *