Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Manchester United – West Ham United op tv | zondag 30 oktober 2022

Manchester United – West Ham United op tv | zondag 30 oktober 2022

  Manchester United – West Ham United op tv kijken? Op zondag 30 oktober 2022 om [$]17:15 uur spelen Manchester United en West Ham United tegen elkaar in de Premier League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Manchester United: Old Trafford. Wil je de wedstrijd Manchester United – West Ham United live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op VIAPLAY. Voor het oog van 74,879 toeschouwers in het Old Trafford nemen Manchester United (Manchester) en West Ham United (Londen) het tegen elkaar op. De aftrap is om [$]17:15 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Premier League.
  • Wie: Manchester United – West Ham United op tv.
  • Wanneer: zondag 30 oktober 2022.
  • Tijd: [$]17:15 uur.
  • Waar: Old Trafford, het stadion van Manchester United.
  • Uitgezonden op: VIAPLAY (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  Manchester United - West Ham United op tv

  Manchester United – West Ham United op tv

  Wil je Manchester United – West Ham United op tv kijken? De wedstrijd tussen Manchester United uit Manchester en West Ham United uit Londen wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op VIAPLAY. De aftrap van de wedstrijd is om [$]17:15 uur. Om 17:00 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 19:05 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Manchester United – West Ham United op TV
  • 17:00 uur, Voorbeschouwing
  • [$]17:15 uur : Manchester United – West Ham United LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Manchester United-West Ham United op tv

  Alles over de Premier League wedstrijd tussen Manchester United en West Ham United:
  • Manchester United staat op dit moment op plaats 6 in de Premier League.
  • West Ham United staat op dit moment op plaats 10 in de Premier League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Manchester United: “Old Trafford” (74,879 toeschouwers).
  • Competitie: Premier League, Engeland
  • De aftrap is om [$]17:15 uur.

  Manchester United – West Ham United op VIAPLAY

  De Premier League wedstrijd tussen Manchester United en West Ham United is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op VIAPLAY. De aftrap van de wedstrijd is om [$]17:15 uur. Voor de Premier League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op VIAPLAY naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Manchester United-West Ham United bij VIAPLAY:
  • 17:00 uur, voorbeschouwing.
  • [$]17:15 uur, Manchester United -West Ham United LIVE
  • 19:05 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij VIAPLAY: Viaplay is een relatief nieuwe aabieder van voetbal. Wellicht dat je ze al kent van de Formule 1, waar ze ook de uitzendrechten op hebben. Viaplay heeft ook de rechten op de Duitse voetbalcompetitie. Je ziet daar dus de mooiste Bundesliga wedstrijden. Rondom de wedstrijden is een uitgebreide voor- en nabeschouwing te zien op Viaplay. Naast de Bundesliga kun je bij Viaplay ook terecht voor de Engelse competitie, de Premier League. Viaplay heeft dus een uitgebreid aanbod aan wedstrijden.

  Premier League op tv

  De match tussen Manchester United en West Ham United is een wedstrijd in de Premier League (De voetbalcompetitie in Engeland). De Engelse Premierleague heeft het drukste programma in jaren. Doordat het WK in de winter is moeten er veel wedstrijden afgewerkt worden voor November. Door het overlijden van de koningin van Engeland is er reeds 1 volledige speelronde afgelast. Daarnaast worden er door een gebrek aan politie agenten nog meer wedstrijden uitgesteld. De hoogste Engelse voetbalcompetitie is de Premier League. Deze competitie wordt ook wel gezien als de mooiste en beste voetbalcompetitie ter wereld. Het is dan ook niet voor niets de best bekeken voetbalcompetitie op tv. In de Engelse Premier League zijn eigenlijk geen kleine clubs. Alle clubs beschikken over een groot stadion en een groot transferbudget. Daardoor zijn er heel veel topspelers te zien in de Premier League. Bovendien zijn de clubs die kans maken op het landskampioenschap niet op één hand te tellen. Redenen te meer om de Premier League op tv te kijken.

  Manchester United – West Ham United bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Manchester United-West Ham United op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Manchester United – West Ham United kijk je op VIAPLAY.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Manchester United – West Ham United bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Manchester United en West Ham United uit de Premier League (Engeland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Premier League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Engeland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Manchester United – West Ham United kijken

  Wil je gratis naar Manchester United tegen West Ham United kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Manchester United-West Ham United gratis te bekijken.

  Livestream Manchester United – West Ham United (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Manchester United en West Ham United via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Manchester United – West Ham United kijken

  De samenvatting van Manchester United – West Ham United kijken? Wil je de wedstrijd tussen Manchester United en West Ham United nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Premier League worden uitgezonden op VIAPLAY. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Manchester United-West Ham United:
  Wanneer is Manchester United – West Ham United op tv?

  De Premier League wedstrijd tussen Manchester United en West Ham United wordt gespeeld op zondag 30 oktober 2022.

  Hoe laat is Manchester United – West Ham United op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Manchester United en West Ham United is om [$]17:15 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Manchester United – West Ham United live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Manchester United (Manchester) en West Ham United (Londen) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Manchester United – West Ham United uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Manchester United en West Ham United wordt uitgezonden op VIAPLAY.

  Op welke zender kan ik Manchester United – West Ham United kijken?

  Je kijkt Manchester United – West Ham United op VIAPLAY.

  Kan ik gratis naar Manchester United en West Ham United op tv kijken?

  Bij sommige providers zit VIAPLAY in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Manchester United – West Ham United kunt kijken.

  Kan ik Manchester United – West Ham United ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Manchester United -West Ham United zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *