Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Manchester United – Tottenham Hotspur op tv | Premier League

Manchester United – Tottenham Hotspur op tv | Premier League

 • door
Manchester United – Tottenham Hotspur op tv kijken? Op zondag 14 januari 2024 om 17:30 uur spelen Manchester United en Tottenham Hotspur tegen elkaar in de Premier League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Manchester United: Old Trafford. Wil je de wedstrijd Manchester United – Tottenham Hotspur live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Viaplay. Voor het oog van 74,310 toeschouwers in het Old Trafford nemen Manchester United (Manchester) en Tottenham Hotspur (Londen) het tegen elkaar op. De aftrap is om 17:30 uur.
 • Wat: Wedstrijd in de Premier League.
 • Wie: Manchester United – Tottenham Hotspur op tv.
 • Wanneer: zondag 14 januari 2024.
 • Tijd: 17:30 uur.
 • Waar: Old Trafford, het stadion van Manchester United.
 • Uitgezonden op: Viaplay (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij Odido (T-Mobile)
Manchester United - Tottenham Hotspur op tv

Manchester United – Tottenham Hotspur op tv

Wil je Manchester United – Tottenham Hotspur op tv kijken? De wedstrijd tussen Manchester United uit Manchester en Tottenham Hotspur uit Londen wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 17:30 uur. Om 17:00 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 19:35 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
 • Manchester United – Tottenham Hotspur op TV
 • 17:00 uur, Voorbeschouwing
 • 17:30 uur : Manchester United – Tottenham Hotspur LIVE
 • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

Over Manchester United-Tottenham Hotspur op tv

Alles over de Premier League wedstrijd tussen Manchester United en Tottenham Hotspur:
 • Manchester United staat op dit moment op plaats 8e in de Premier League.
 • Tottenham Hotspur staat op dit moment op plaats 5e in de Premier League.
 • De match wordt gespeeld in het stadion van Manchester United: “Old Trafford” (74,310 toeschouwers).
 • Competitie: Premier League, Engeland
 • De aftrap is om 17:30 uur.
Manchester United neemt het in het eigen “Theater of Dreams” op tegen de Spurs uit Londen. Aan het roer van Manchester United staat nog steeds de Nederlander Erik ten Hag. De voormalig Ajax-coach heeft het nog niet helemaal op de rit bij United. Kan hij in de wedstrijd tegen de Spurs laten zien dat het de goede kant op gaat met Manchester United? Het belooft een prachtige wedstrijd te worden om live te kijken.

Manchester United – Tottenham Hotspur op Viaplay

De Premier League wedstrijd tussen Manchester United en Tottenham Hotspur is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 17:30 uur. Voor de Premier League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Viaplay naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Manchester United-Tottenham Hotspur bij Viaplay:
 • 17:00 uur, voorbeschouwing.
 • 17:30 uur, Manchester United -Tottenham Hotspur LIVE
 • 19:35 uur, nabeschouwing
Voetbal bij Viaplay: De Premier League is live te zien op Viaplay. Dit is, net als bijvoorbeeld Netflix of Disney Plus, een streamingsdienst. Dit betekent dat je alle wedstrijden tegelijkertijd kunt kijken. Je kunt eenvoudig een wedstrijd aankiezen in Viaplay. Ook het duel tussen Man U en de Spurs is live te zien op Viaplay.

Premier League op tv

De match tussen Manchester United en Tottenham Hotspur is een wedstrijd in de Premier League (De voetbalcompetitie in Engeland). De Premier League is zonder twijfel de mooiste voetbalcompetitie ter wereld. Miljoenen mensen kijken iedere week weer naar de Engelse voetbalcompetitie. Dat is natuurlijk niet voor niets. De Premier League bestaat uit veel grote clubs en spelers. Ook de wedstrijd van vandaag tussen Manchester United en Tottenham Hotspur is weer zo’n mooi affiche.

Manchester United – Tottenham Hotspur bij KPN

Heb je een abonnement bij KPN en wil je Manchester United-Tottenham Hotspur op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Manchester United – Tottenham Hotspur kijk je op Viaplay.
 • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
 • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
 • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

Manchester United – Tottenham Hotspur bij Ziggo

Wil je de voetbalwedstrijd tussen Manchester United en Tottenham Hotspur uit de Premier League (Engeland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Premier League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Engeland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
 • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
 • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
 • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

GRATIS Manchester United – Tottenham Hotspur kijken

Wil je gratis naar Manchester United tegen Tottenham Hotspur kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Manchester United-Tottenham Hotspur gratis te bekijken.

Livestream Manchester United – Tottenham Hotspur (Online kijken)

Wil je de voetbalwedstrijd tussen Manchester United en Tottenham Hotspur via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

Samenvatting Manchester United – Tottenham Hotspur kijken

De samenvatting van Manchester United – Tottenham Hotspur kijken? Wil je de wedstrijd tussen Manchester United en Tottenham Hotspur nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Premier League worden uitgezonden op Viaplay. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

Alle voetbalcompetities kijken?

Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

Voetbalwedstrijden vandaag op tv | Overzicht

Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

Meest gestelde vragen

Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Manchester United-Tottenham Hotspur:
Wanneer is Manchester United – Tottenham Hotspur op tv?

De Premier League wedstrijd tussen Manchester United en Tottenham Hotspur wordt gespeeld op zondag 14 januari 2024.

Hoe laat is Manchester United – Tottenham Hotspur op tv?

De aftrap van de wedstrijd tussen Manchester United en Tottenham Hotspur is om 17:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

Wordt Manchester United – Tottenham Hotspur live op tv uitgezonden?

Ja de wedstrijd tussen Manchester United (Manchester) en Tottenham Hotspur (Londen) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

Waar wordt Manchester United – Tottenham Hotspur uitgezonden?

De wedstrijd tussen Manchester United en Tottenham Hotspur wordt uitgezonden op Viaplay.

Op welke zender kan ik Manchester United – Tottenham Hotspur kijken?

Je kijkt Manchester United – Tottenham Hotspur op Viaplay.

Kan ik gratis naar Manchester United en Tottenham Hotspur op tv kijken?

Bij sommige providers zit Viaplay in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Manchester United – Tottenham Hotspur kunt kijken.

Kan ik Manchester United – Tottenham Hotspur ook online kijken?

Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

Naast Manchester United -Tottenham Hotspur zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *