Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Manchester United – Southampton F.C. op tv | Premier League

Manchester United – Southampton F.C. op tv | Premier League

  Manchester United – Southampton F.C. op tv kijken? Op zondag 12 maart 2023 om 15:00 uur spelen Manchester United en Southampton F.C. tegen elkaar in de Premier League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Manchester United: Old Trafford. Wil je de wedstrijd Manchester United – Southampton F.C. live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Viaplay. Voor het oog van 76,312 toeschouwers in het Old Trafford nemen Manchester United (Manchester) en Southampton F.C. (Southampton) het tegen elkaar op. De aftrap is om 15:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Premier League.
  • Wie: Manchester United – Southampton F.C. op tv.
  • Wanneer: zondag 12 maart 2023.
  • Tijd: 15:00 uur.
  • Waar: Old Trafford, het stadion van Manchester United.
  • Uitgezonden op: Viaplay (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  Manchester United - Southampton F.C. op tv

  Manchester United – Southampton F.C. op tv

  Wil je Manchester United – Southampton F.C. op tv kijken? De wedstrijd tussen Manchester United uit Manchester en Southampton F.C. uit Southampton wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 15:00 uur. Om 14:40 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 17:02 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Manchester United – Southampton F.C. op TV
  • 14:40 uur, Voorbeschouwing
  • 15:00 uur : Manchester United – Southampton F.C. LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Manchester United-Southampton F.C. op tv

  Alles over de Premier League wedstrijd tussen Manchester United en Southampton F.C.:
  • Manchester United staat op dit moment op plaats 3e in de Premier League.
  • Southampton F.C. staat op dit moment op plaats 20e in de Premier League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Manchester United: “Old Trafford” (76,312 toeschouwers).
  • Competitie: Premier League, Engeland
  • De aftrap is om 15:00 uur.

  Manchester United – Southampton F.C. op Viaplay

  De Premier League wedstrijd tussen Manchester United en Southampton F.C. is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 15:00 uur. Voor de Premier League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Viaplay naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Manchester United-Southampton F.C. bij Viaplay:
  • 14:40 uur, voorbeschouwing.
  • 15:00 uur, Manchester United -Southampton F.C. LIVE
  • 17:02 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Viaplay: De Premier League kijk je live op Viaplay. Sinds dit seizoen worden alle Premier League wedstrijden live uitgezonden op Viaplay. Om de Engelse competitie op de voet te volgen ben je bij Viaplay dus aan het juiste adres. Je kunt Viaplay kijken bij onder andere KPN, Ziggo, T-Mobile en alle andere grote, bekende tv-aanbieders. Bovendien kun je de Premier League wedstrijden via een stream kijken met de Viaplay App. Daardoor kun je overal en altijd de wedstrijden uit de Engelse competitie live volgen.

  Premier League op tv

  De match tussen Manchester United en Southampton F.C. is een wedstrijd in de Premier League (De voetbalcompetitie in Engeland). De Premier League wordt ook wel gezien als de allermooiste en allerbeste voetbalcompetitie ter wereld. Dit is natuurlijk niet zomaar. Veel van de grote clubs komen uit Engeland. De lijst van Engelse topclubs is enorm, zeker in vergelijking met andere competities. Dit maakt de Engelse Premier League dan ook hartstikke mooi om op te kijken. Omdat er zoveel topclubs zijn, zijn er ook veel topwedstrijden. Daarnaast heeft Engeland de meeste Europese tickets en zijn er ook nog eens twee bekertoernooien. Het speelschema voor Engelse clubs zit dus bomvol. Dit maakt de Premier League nóg interessanter.

  Manchester United – Southampton F.C. bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Manchester United-Southampton F.C. op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Manchester United – Southampton F.C. kijk je op Viaplay.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Manchester United – Southampton F.C. bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Manchester United en Southampton F.C. uit de Premier League (Engeland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Premier League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Engeland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Manchester United – Southampton F.C. kijken

  Wil je gratis naar Manchester United tegen Southampton F.C. kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Manchester United-Southampton F.C. gratis te bekijken.

  Livestream Manchester United – Southampton F.C. (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Manchester United en Southampton F.C. via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Manchester United – Southampton F.C. kijken

  De samenvatting van Manchester United – Southampton F.C. kijken? Wil je de wedstrijd tussen Manchester United en Southampton F.C. nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Premier League worden uitgezonden op Viaplay. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Manchester United-Southampton F.C.:
  Wanneer is Manchester United – Southampton F.C. op tv?

  De Premier League wedstrijd tussen Manchester United en Southampton F.C. wordt gespeeld op zondag 12 maart 2023.

  Hoe laat is Manchester United – Southampton F.C. op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Manchester United en Southampton F.C. is om 15:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Manchester United – Southampton F.C. live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Manchester United (Manchester) en Southampton F.C. (Southampton) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Manchester United – Southampton F.C. uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Manchester United en Southampton F.C. wordt uitgezonden op Viaplay.

  Op welke zender kan ik Manchester United – Southampton F.C. kijken?

  Je kijkt Manchester United – Southampton F.C. op Viaplay.

  Kan ik gratis naar Manchester United en Southampton F.C. op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Viaplay in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Manchester United – Southampton F.C. kunt kijken.

  Kan ik Manchester United – Southampton F.C. ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Manchester United -Southampton F.C. zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *