Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Manchester United – Newcastle United op tv | EFL Cup

Manchester United – Newcastle United op tv | EFL Cup

  Manchester United – Newcastle United op tv kijken? Op zondag 26 februari 2023 om 17:30 uur spelen Manchester United en Newcastle United tegen elkaar in de EFL Cup. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Manchester United: Old Trafford. Wil je de wedstrijd Manchester United – Newcastle United live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Viaplay. Voor het oog van 76,312 toeschouwers in het Old Trafford nemen Manchester United (Manchester) en Newcastle United (Newcastle) het tegen elkaar op. De aftrap is om 17:30 uur.

  • Wat: Wedstrijd in de EFL Cup.
  • Wie: Manchester United – Newcastle United op tv.
  • Wanneer: zondag 26 februari 2023.
  • Tijd: 17:30 uur.
  • Waar: Old Trafford, het stadion van Manchester United.
  • Uitgezonden op: Viaplay (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  Manchester United - Newcastle United op tv

  Manchester United – Newcastle United op tv

  Wil je Manchester United – Newcastle United op tv kijken? De wedstrijd tussen Manchester United uit Manchester en Newcastle United uit Newcastle wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 17:30 uur. Om 17:20 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 19:29 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.

  • Manchester United – Newcastle United op TV
  • 17:20 uur, Voorbeschouwing
  • 17:30 uur : Manchester United – Newcastle United LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Manchester United-Newcastle United op tv

  Alles over de EFL Cup wedstrijd tussen Manchester United en Newcastle United:

  • Manchester United staat op dit moment op plaats 3e in de Premier League.
  • Newcastle United staat op dit moment op plaats 5e in de Premier League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Manchester United: “Old Trafford” (76,312 toeschouwers).
  • Competitie: EFL Cup, Engeland
  • De aftrap is om 17:30 uur.

  Manchester United – Newcastle United op Viaplay

  De EFL Cup wedstrijd tussen Manchester United en Newcastle United is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 17:30 uur. Voor de EFL Cup wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Viaplay naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing.

  Programma Manchester United-Newcastle United bij Viaplay:

  • 17:20 uur, voorbeschouwing.
  • 17:30 uur, Manchester United -Newcastle United LIVE
  • 19:29 uur, nabeschouwing

  Voetbal bij Viaplay:

  De League Cup finale gaat tussen Manchester United en Newcastle. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. Net zoals de uitzendrechten op de Premier League heeft Viaplay ook de uitzendrechten op de League Cup. Daardoor is de League Cup finale live op Viaplay te zien. De League Cup Finale, ook wel de Carabao finale is live te zien op één van de kanalen van Viaplay.

  EFL Cup op tv

  De match tussen Manchester United en Newcastle United is een wedstrijd in de EFL Cup (De voetbalcompetitie in Engeland). De Finale van de League Cup op tv kijken? De EFL Cup staat ook wel bekend als de League Cup. Omdat dit Engelse bekertoernooi momenteel gesponsord is, heet het nu de Carabao Cup. Het toernooi wordt georganiseerd door de EFL (English Football League). In totaal doen er 92 clubs mee aan het toernooi. Vanaf de Premier League tot aan de vierde divisie mogen clubs meedoen aan de League Cup. Nu is het toernooi aangekomen bij de finale van de EFL Cup. In de finale van de Carabao Cup op tv nemen Manchester United en Newcastle het tegen elkaar op. De finale van de League Cup wordt gespeeld op Wembley.

  Manchester United – Newcastle United bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Manchester United-Newcastle United op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig.

  De wedstrijd Manchester United – Newcastle United kijk je op Viaplay.

  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Manchester United – Newcastle United bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Manchester United en Newcastle United uit de EFL Cup (Engeland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de EFL Cup. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Engeland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.

  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Manchester United – Newcastle United kijken

  Wil je gratis naar Manchester United tegen Newcastle United kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Manchester United-Newcastle United gratis te bekijken.

  Livestream Manchester United – Newcastle United (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Manchester United en Newcastle United via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Manchester United – Newcastle United kijken

  De samenvatting van Manchester United – Newcastle United kijken? Wil je de wedstrijd tussen Manchester United en Newcastle United nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de EFL Cup worden uitgezonden op Viaplay. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden.

  NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder:

  Providers:

  Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Manchester United-Newcastle United:

  Wanneer is Manchester United – Newcastle United op tv?

  De EFL Cup wedstrijd tussen Manchester United en Newcastle United wordt gespeeld op zondag 26 februari 2023.

  Hoe laat is Manchester United – Newcastle United op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Manchester United en Newcastle United is om 17:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Manchester United – Newcastle United live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Manchester United (Manchester) en Newcastle United (Newcastle) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Manchester United – Newcastle United uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Manchester United en Newcastle United wordt uitgezonden op Viaplay.

  Op welke zender kan ik Manchester United – Newcastle United kijken?

  Je kijkt Manchester United – Newcastle United op Viaplay.

  Kan ik gratis naar Manchester United en Newcastle United op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Viaplay in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Manchester United – Newcastle United kunt kijken.

  Kan ik Manchester United – Newcastle United ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Manchester United -Newcastle United zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *