Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Manchester United – Manchester City op tv | zaterdag 14 januari 2023

Manchester United – Manchester City op tv | zaterdag 14 januari 2023

  Manchester United – Manchester City op tv kijken? Op zaterdag 14 januari 2023 om 13:30 uur spelen Manchester United en Manchester City tegen elkaar in de Premier League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Manchester United: Old Trafford. Wil je de wedstrijd Manchester United – Manchester City live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op VIAPLAY. Voor het oog van 74,879 toeschouwers in het Old Trafford nemen Manchester United (Manchester) en Manchester City (Manchester) het tegen elkaar op. De aftrap is om 13:30 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Premier League.
  • Wie: Manchester United – Manchester City op tv.
  • Wanneer: zaterdag 14 januari 2023.
  • Tijd: 13:30 uur.
  • Waar: Old Trafford, het stadion van Manchester United.
  • Uitgezonden op: VIAPLAY (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  Manchester United - Manchester City op tv

  Manchester United – Manchester City op tv

  Wil je Manchester United – Manchester City op tv kijken? De wedstrijd tussen Manchester United uit Manchester en Manchester City uit Manchester wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op VIAPLAY. De aftrap van de wedstrijd is om 13:30 uur. Om 13:15 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 15:20 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Manchester United – Manchester City op TV
  • 13:15 uur, Voorbeschouwing
  • 13:30 uur : Manchester United – Manchester City LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Manchester United-Manchester City op tv

  Alles over de Premier League wedstrijd tussen Manchester United en Manchester City:
  • Manchester United staat op dit moment op plaats 6 in de Premier League.
  • Manchester City staat op dit moment op plaats 2 in de Premier League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Manchester United: “Old Trafford” (74,879 toeschouwers).
  • Competitie: Premier League, Engeland
  • De aftrap is om 13:30 uur.
  Manchester United en Manchester City, ook wel bekend als de “Manchester Derby” is een van de meest beladen wedstrijden in Engelse voetbal. Beide teams hebben een lange geschiedenis van succes in de competitie, en de wedstrijden tussen hen zijn vaak emotioneel geladen. In de jaren 1950 tot 1970, speelden beide teams voornamelijk in de tweede en derde divisie van de competitie, met af en toe ontmoetingen in de eerste divisie. Beide teams hebben ook gewonnen verschillende prijzen in die tijd, met Manchester City die de Second Division en de FA Cup won en Manchester United die de First Division en de European Cup won. In de jaren 1990 en 2000, begonnen beide teams regelmatig tegen elkaar te spelen in de Premier League en speelden ze vaak belangrijke wedstrijden tegen elkaar, waaronder finales van bekers. Beide teams hebben ook gewonnen verschillende prijzen in die tijd, met Manchester United die de Premier League, FA Cup en UEFA Champions League won en Manchester City die de Premier League en FA Cup won. Sinds de jaren 2010 wordt de wedstrijd tussen Manchester United en Manchester City vaak beschouwd als een van de meest beladen wedstrijden in Engelse voetbal, met een grote aanhang van supporters van beide teams die vaak emotioneel betrokken zijn bij de wedstrijd. Beide teams hebben ook gewonnen verschillende prijzen in de afgelopen jaren, met Manchester City die de Premier League, FA Cup, Carabao Cup en de UEFA Champions League won en Manchester United die de Europa League en de League Cup won. De wedstrijden tussen deze twee teams zijn vaak zeer spannend en emotioneel geladen, en worden vaak beschouwd als een van de hoogtepunten van het Engelse voetbalseizoen.

  Manchester United – Manchester City op VIAPLAY

  De Premier League wedstrijd tussen Manchester United en Manchester City is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op VIAPLAY. De aftrap van de wedstrijd is om 13:30 uur. Voor de Premier League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op VIAPLAY naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Manchester United-Manchester City bij VIAPLAY:
  • 13:15 uur, voorbeschouwing.
  • 13:30 uur, Manchester United -Manchester City LIVE
  • 15:20 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij VIAPLAY: Viaplay is een relatief nieuwe aabieder van voetbal. Wellicht dat je ze al kent van de Formule 1, waar ze ook de uitzendrechten op hebben. Viaplay heeft ook de rechten op de Duitse voetbalcompetitie. Je ziet daar dus de mooiste Bundesliga wedstrijden. Rondom de wedstrijden is een uitgebreide voor- en nabeschouwing te zien op Viaplay. Naast de Bundesliga kun je bij Viaplay ook terecht voor de Engelse competitie, de Premier League. Viaplay heeft dus een uitgebreid aanbod aan wedstrijden.

  Premier League op tv

  De match tussen Manchester United en Manchester City is een wedstrijd in de Premier League (De voetbalcompetitie in Engeland). De Premier League is dit jaar ontzettend spannend! Het is een druk programma doordat we het winterse WK in Qatar hebben gehad. In Argentinie was het feestgedruis nauwelijks afgelopen of de voorbereiding van de competitie hervatting was alweer gestart. Door het overlijden van de Queen is er wat achterstand en daarom wordt er direct alweer gespeeld in Engeland. Voor velen is de Premier League de mooiste competitie die er is. Qua TV aandacht is het zeker de grootste competitie. Tot ver in Azie worden alle wedstrijden op de voet gevolgd. Dit weekend staat deze wedstrijd op het programma en je volgt hem gemakkelijk op TV via Viaplay.

  Manchester United – Manchester City bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Manchester United-Manchester City op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Manchester United – Manchester City kijk je op VIAPLAY.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Manchester United – Manchester City bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Manchester United en Manchester City uit de Premier League (Engeland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Premier League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Engeland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Manchester United – Manchester City kijken

  Wil je gratis naar Manchester United tegen Manchester City kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Manchester United-Manchester City gratis te bekijken.

  Livestream Manchester United – Manchester City (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Manchester United en Manchester City via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Manchester United – Manchester City kijken

  De samenvatting van Manchester United – Manchester City kijken? Wil je de wedstrijd tussen Manchester United en Manchester City nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Premier League worden uitgezonden op VIAPLAY. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Manchester United-Manchester City:
  Wanneer is Manchester United – Manchester City op tv?

  De Premier League wedstrijd tussen Manchester United en Manchester City wordt gespeeld op zaterdag 14 januari 2023.

  Hoe laat is Manchester United – Manchester City op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Manchester United en Manchester City is om 13:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Manchester United – Manchester City live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Manchester United (Manchester) en Manchester City (Manchester) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Manchester United – Manchester City uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Manchester United en Manchester City wordt uitgezonden op VIAPLAY.

  Op welke zender kan ik Manchester United – Manchester City kijken?

  Je kijkt Manchester United – Manchester City op VIAPLAY.

  Kan ik gratis naar Manchester United en Manchester City op tv kijken?

  Bij sommige providers zit VIAPLAY in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Manchester United – Manchester City kunt kijken.

  Kan ik Manchester United – Manchester City ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Manchester United -Manchester City zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *