Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Manchester United – Liverpool op tv | Premier League

Manchester United – Liverpool op tv | Premier League

  Manchester UnitedLiverpool op tv kijken? Op maandag 22 augustus 2022 om 21:00 uur spelen Manchester United en Liverpool tegen elkaar in de Premier League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Manchester United: Old Trafford. Wil je de wedstrijd Manchester United – Liverpool live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Viaplay. Voor het oog van 74,879 toeschouwers in het Old Trafford nemen Manchester United (Manchester) en Liverpool (Liverpool) het tegen elkaar op. De aftrap is om 21:00 uur.

  • Wat: Wedstrijd in de Premier League.
  • Wie: Manchester United – Liverpool op tv.
  • Wanneer: maandag 22 augustus 2022.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Old Trafford, het stadion van Manchester United.
  • Uitgezonden op: Viaplay (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  Manchester United - Liverpool op tv

  Manchester United – Liverpool op tv

  Wil je Manchester United – Liverpool op tv kijken? De wedstrijd tussen Manchester United uit Manchester en Liverpool uit Liverpool wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Om 20:50 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 22:55 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.

  • Manchester United – Liverpool op TV
  • 20:50 uur, Voorbeschouwing
  • 21:00 uur : Manchester United – Liverpool LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Manchester United-Liverpool op tv

  Alles over de Premier League wedstrijd tussen Manchester United en Liverpool:

  • Manchester United staat op dit momentnegentiende in de Premier League.
  • Liverpool staat op dit moment vijftiende in de Premier League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Manchester United: “Old Trafford” (74,879 toeschouwers).
  • Competitie: Premier League, Engeland
  • De aftrap is om 21:00 uur.

  Manchester United verkeerd in zwaar weer. De ploeg staat één na laatste in de Premier League. Ook voor Liverpool is het seizoen niet goed begonnen. Met twee gelijke spelen staan ze op de vijftiende plek. Voor beide clubs is het dus een belangrijke wedstrijd. Erik ten Hag is met zijn Manchester United wanhopig op zoek naar de eerste punten van het seizoen. De trainer ligt in Engeland al onder vuur en zal vanavond tegen Liverpool echt punten moeten gaan pakken.

  Manchester United – Liverpool op Viaplay

  De Premier League wedstrijd tussen Manchester United en Liverpool is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Premier League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Viaplay naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing.

  Programma Manchester United-Liverpool bij Viaplay:

  • 20:50 uur, voorbeschouwing.
  • 21:00 uur, Manchester United -Liverpool LIVE
  • 22:55 uur, nabeschouwing

  Voetbal bij Viaplay:

  Viaplay is een relatief nieuwe aabieder van voetbal. Wellicht dat je ze al kent van de Formule 1, waar ze ook de uitzendrechten op hebben. Viaplay heeft ook de rechten op de Duitse voetbalcompetitie. Je ziet daar dus de mooiste Bundesliga wedstrijden. Rondom de wedstrijden is een uitgebreide voor- en nabeschouwing te zien op Viaplay. Naast de Bundesliga kun je bij Viaplay ook terecht voor de Engelse competitie, de Premier League. Viaplay heeft dus een uitgebreid aanbod aan wedstrijden.

  Premier League op tv

  De match tussen Manchester United en Liverpool is een wedstrijd in de Premier League (De voetbalcompetitie in Engeland).

  Manchester United – Liverpool bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Manchester United-Liverpool op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig.

  De wedstrijd Manchester United – Liverpool kijk je op Viaplay.

  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Manchester United – Liverpool bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Manchester United en Liverpool uit de Premier League (Engeland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Premier League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Engeland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.

  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Manchester United – Liverpool kijken

  Wil je gratis naar Manchester United tegen Liverpool kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Manchester United-Liverpool gratis te bekijken.

  Livestream Manchester United – Liverpool (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Manchester United en Liverpool via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Manchester United – Liverpool kijken

  De samenvatting van Manchester United – Liverpool kijken? Wil je de wedstrijd tussen Manchester United en Liverpool nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Premier League worden uitgezonden op Viaplay. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden.

  NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder:

  Providers:

  Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Manchester United-Liverpool:

  Wanneer is Manchester United – Liverpool op tv?

  De Premier League wedstrijd tussen Manchester United en Liverpool wordt gespeeld op maandag 22 augustus 2022.

  Hoe laat is Manchester United – Liverpool op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Manchester United en Liverpool is om 21:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Manchester United – Liverpool live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Manchester United (Manchester) en Liverpool (Liverpool) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Manchester United – Liverpool uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Manchester United en Liverpool wordt uitgezonden op Viaplay.

  Op welke zender kan ik Manchester United – Liverpool kijken?

  Je kijkt Manchester United – Liverpool op Viaplay.

  Kan ik gratis naar Manchester United en Liverpool op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Viaplay in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Manchester United – Liverpool kunt kijken.

  Kan ik Manchester United – Liverpool ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Manchester United -Liverpool zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *