Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Manchester United – Leicester City op tv | Premier League

Manchester United – Leicester City op tv | Premier League

  Manchester United – Leicester City op tv kijken? Op zondag 19 februari 2023 om 15:00 uur spelen Manchester United en Leicester City tegen elkaar in de Premier League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Manchester United: Old Trafford. Wil je de wedstrijd Manchester United – Leicester City live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Viaplay. Voor het oog van 76,312 toeschouwers in het Old Trafford nemen Manchester United (Manchester) en Leicester City (Leicester) het tegen elkaar op. De aftrap is om 15:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Premier League.
  • Wie: Manchester United – Leicester City op tv.
  • Wanneer: zondag 19 februari 2023.
  • Tijd: 15:00 uur.
  • Waar: Old Trafford, het stadion van Manchester United.
  • Uitgezonden op: Viaplay (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  Manchester United - Leicester City op tv

  Manchester United – Leicester City op tv

  Wil je Manchester United – Leicester City op tv kijken? De wedstrijd tussen Manchester United uit Manchester en Leicester City uit Leicester wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 15:00 uur. Om 14:45 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 17:00 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Manchester United – Leicester City op TV
  • 14:45 uur, Voorbeschouwing
  • 15:00 uur : Manchester United – Leicester City LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Manchester United-Leicester City op tv

  Alles over de Premier League wedstrijd tussen Manchester United en Leicester City:
  • Manchester United staat op dit moment op plaats 3e in de Premier League.
  • Leicester City staat op dit moment op plaats 13e in de Premier League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Manchester United: “Old Trafford” (76,312 toeschouwers).
  • Competitie: Premier League, Engeland
  • De aftrap is om 15:00 uur.
  Manchester-Leicester op tv is een belangrijke match. Man U is al drie wedstrijden op rij ongeslagen en hetzelfde geldt voor Leicester City. Daardoor is Leicester steeds verder uit de degradatiezone gekomen, iets wat natuurlijk motiveert. Nu staat er voor Leicester de lastige uitwedstrijd tegen Man U op het programma. Kan Leicester de goede lijn doorzetten of is United toch een maatje te groot? Manchester United heeft daarentegen nog een zware wedstrijd in de benen. In de Europa League eindigde Barcelona – Manchester deze week na een waar voetbalspektakel in 2-2. Speelt dit nog mee bij de wedstrijd Manchester-Leicester?

  Manchester United – Leicester City op Viaplay

  De Premier League wedstrijd tussen Manchester United en Leicester City is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 15:00 uur. Voor de Premier League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Viaplay naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Manchester United-Leicester City bij Viaplay:
  • 14:45 uur, voorbeschouwing.
  • 15:00 uur, Manchester United -Leicester City LIVE
  • 17:00 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Viaplay: Viaplay heeft de tv-rechten op de Engelse Premier League. Daardoor kun je de mooiste voetbalcompetitie ter wereld live kijken op één van de kanalen van Viaplay. De competitie wordt prachtig in beeld gebracht. Bovendien is er een uitgebreide voor- en nabeschouwing van de Premier League te zien op Viaplay. Omdat jij als voetbalfan natuurlijk geen moment wilt missen van de mooiste competitie, kun je bij Viaplay op meerdere kanalen de wedstrijden volgen. Je kunt dit op tv doen, maar ook via een livestream.

  Premier League op tv

  De match tussen Manchester United en Leicester City is een wedstrijd in de Premier League (De voetbalcompetitie in Engeland). De Premier League is de hoogste voetbalcompetitie in Engeland. Bovendien is het de competitie waarnaar de meeste mensen op tv kijken. Dat is natuurlijk niet zomaar. In Engeland spelen namelijk zóveel goede clubs dat bijna iedere wedstrijd een topwedstrijd is. Vrijwel elke wedstrijd kan alle kanten op en ook dat maakt de Premier League zo interessant. De beste spelers en het mooiste voetbal maken de competitie ook voor de neutrale kijker heel interessant. Harde duels, veel passie en inzet is waar de Champions League bekend om staat.

  Manchester United – Leicester City bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Manchester United-Leicester City op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Manchester United – Leicester City kijk je op Viaplay.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Manchester United – Leicester City bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Manchester United en Leicester City uit de Premier League (Engeland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Premier League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Engeland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Manchester United – Leicester City kijken

  Wil je gratis naar Manchester United tegen Leicester City kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Manchester United-Leicester City gratis te bekijken.

  Livestream Manchester United – Leicester City (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Manchester United en Leicester City via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Manchester United – Leicester City kijken

  De samenvatting van Manchester United – Leicester City kijken? Wil je de wedstrijd tussen Manchester United en Leicester City nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Premier League worden uitgezonden op Viaplay. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Manchester United-Leicester City:
  Wanneer is Manchester United – Leicester City op tv?

  De Premier League wedstrijd tussen Manchester United en Leicester City wordt gespeeld op zondag 19 februari 2023.

  Hoe laat is Manchester United – Leicester City op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Manchester United en Leicester City is om 15:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Manchester United – Leicester City live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Manchester United (Manchester) en Leicester City (Leicester) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Manchester United – Leicester City uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Manchester United en Leicester City wordt uitgezonden op Viaplay.

  Op welke zender kan ik Manchester United – Leicester City kijken?

  Je kijkt Manchester United – Leicester City op Viaplay.

  Kan ik gratis naar Manchester United en Leicester City op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Viaplay in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Manchester United – Leicester City kunt kijken.

  Kan ik Manchester United – Leicester City ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Manchester United -Leicester City zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *