Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Manchester United – Leeds United | Premier League

Manchester United – Leeds United | Premier League

  Manchester United – Leeds United op tv kijken? Op woensdag 8 februari 2023 om 21:00 uur spelen Manchester United en Leeds United tegen elkaar in de Premier League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Manchester United: Old Trafford. Wil je de wedstrijd Manchester United – Leeds United live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Viaplay. Voor het oog van 74,310 toeschouwers in het Old Trafford nemen Manchester United (Manchester) en Leeds United (Leeds) het tegen elkaar op. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Premier League.
  • Wie: Manchester United – Leeds United op tv.
  • Wanneer: woensdag 8 februari 2023.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Old Trafford, het stadion van Manchester United.
  • Uitgezonden op: Viaplay (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  Manchester United - Leeds United op tv

  Manchester United – Leeds United op tv

  Wil je Manchester United – Leeds United op tv kijken? De wedstrijd tussen Manchester United uit Manchester en Leeds United uit Leeds wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Om 20:40 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 23:05 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Manchester United – Leeds United op TV
  • 20:40 uur, Voorbeschouwing
  • 21:00 uur : Manchester United – Leeds United LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Manchester United-Leeds United op tv

  Alles over de Premier League wedstrijd tussen Manchester United en Leeds United:
  • Manchester United staat op dit moment op plaats 3e in de Premier League.
  • Leeds United staat op dit moment op plaats 17e in de Premier League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Manchester United: “Old Trafford” (74,310 toeschouwers).
  • Competitie: Premier League, Engeland
  • De aftrap is om 21:00 uur.
  Manchester United mag midweeks weer eens voetballen. In de Premier League speelt “Man U” tegen Leeds. De ploeg van Erik ten Hag doet goede zaken in de Premier League en staat op de derde plek. Leeds daarentegen draait geen goed seizoen. De club staat 17e en moet vrezen voor degradatie. Kan Leeds stunten tegen Manchester United of is Manchester een maatje te groot? Manchester – Leeds op tv wordt een heerlijke avondwedstrijd.

  Manchester United – Leeds United op Viaplay

  De Premier League wedstrijd tussen Manchester United en Leeds United is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Premier League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Viaplay naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Manchester United-Leeds United bij Viaplay:
  • 20:40 uur, voorbeschouwing.
  • 21:00 uur, Manchester United -Leeds United LIVE
  • 23:05 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Viaplay: De Premier League wordt uitgezonden op Viaplay. Alle wedstrijden in de Engelse competitie kijk je dus live op Viaplay. Al het laatste nieuws, de hoogtepunten van de wedstrijden en samenvattingen van het Engelse voetbal kijk je bij Viaplay. Voorafgaand aan de wedstrijden kijk je naar de voorbeschouwing. Na afloop volgen er interviews en analyses tijdens de nabeschouwing.

  Premier League op tv

  De match tussen Manchester United en Leeds United is een wedstrijd in de Premier League (De voetbalcompetitie in Engeland). De Engelse Premier League staat bekend als de mooiste voetbalcompetitie ter wereld. Met snel voetbal, uitverkochte stadions en clubs van wereldformaat is het een competitie de je zeker wilt volgen. Er zijn vrijwel geen kleine clubs in Engeland en dit maakt de competitie extra leuk om te volgen. Iedere week kijk je namelijk wel naar een topwedstrijd in de Premier League. Manchester United, Manchester City, Arsenal, Liverpool, Chelsea… Allemaal grote clubs die maar één doel hebben: De Premier League winnen.

  Manchester United – Leeds United bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Manchester United-Leeds United op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Manchester United – Leeds United kijk je op Viaplay.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Manchester United – Leeds United bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Manchester United en Leeds United uit de Premier League (Engeland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Premier League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Engeland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Manchester United – Leeds United kijken

  Wil je gratis naar Manchester United tegen Leeds United kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Manchester United-Leeds United gratis te bekijken.

  Livestream Manchester United – Leeds United (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Manchester United en Leeds United via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Manchester United – Leeds United kijken

  De samenvatting van Manchester United – Leeds United kijken? Wil je de wedstrijd tussen Manchester United en Leeds United nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Premier League worden uitgezonden op Viaplay. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Manchester United-Leeds United:
  Wanneer is Manchester United – Leeds United op tv?

  De Premier League wedstrijd tussen Manchester United en Leeds United wordt gespeeld op woensdag 8 februari 2023.

  Hoe laat is Manchester United – Leeds United op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Manchester United en Leeds United is om 21:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Manchester United – Leeds United live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Manchester United (Manchester) en Leeds United (Leeds) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Manchester United – Leeds United uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Manchester United en Leeds United wordt uitgezonden op Viaplay.

  Op welke zender kan ik Manchester United – Leeds United kijken?

  Je kijkt Manchester United – Leeds United op Viaplay.

  Kan ik gratis naar Manchester United en Leeds United op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Viaplay in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Manchester United – Leeds United kunt kijken.

  Kan ik Manchester United – Leeds United ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Manchester United -Leeds United zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *