Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Manchester United – FC Kopenhagen op tv | Champions League

Manchester United – FC Kopenhagen op tv | Champions League

  Manchester United – FC Kopenhagen op tv kijken? Op dinsdag 24 oktober 2023 om 21:00 uur spelen Manchester United en FC Kopenhagen tegen elkaar in de Champions League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Manchester United: Old Trafford. Wil je de wedstrijd Manchester United (Engeland) – FC Kopenhagen (Denemarken) live kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Racing. De wedstrijd wordt gespeeld voor 74,310 toeschouwers. In het Old Trafford nemen Manchester United (Engeland, Manchester) en FC Kopenhagen (Denemarken, Kopenhagen) het tegen elkaar op. Daarnaast kan je ook Manchester United – FC Kopenhagen via een livestream kijken. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Champions League.
  • Wie: Manchester United – FC Kopenhagen op tv.
  • Wanneer: dinsdag 24 oktober 2023.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Old Trafford, het stadion van Manchester United.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport Racing.
  • Kijk live: bij KPN | Ziggo | Odido (T-Mobile)
  Manchester United - FC Kopenhagen op tv

  Manchester United – FC Kopenhagen op tv

  Wil je Manchester United – FC Kopenhagen op tv kijken? De wedstrijd tussen Manchester United uit Engeland en FC Kopenhagen uit Denemarken wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Racing. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op Ziggo Sport Racing een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • Manchester United – FC Kopenhagen op TV
  • 20:55 uur: Voorbeschouwing Manchester United – FC Kopenhagen
  • 21:00 uur : Manchester United – FC Kopenhagen LIVE
  • 23:00 uur: Nabeschouwing Manchester United – FC Kopenhagen

  Over Manchester United-FC Kopenhagen Livestream

  Alles over de Champions League wedstrijd tussen Manchester United en FC Kopenhagen:
  • Manchester United staat op dit moment8e in de Premier League.
  • FC Kopenhagen staat op dit moment 1e in de Superligaen.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Manchester United: “Old Trafford” (74,310 toeschouwers).
  • De thuisclub is Manchester United uit Engeland. Manchester United komt uit Manchester in Engeland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Premier League.
  • De uitclub is FC Kopenhagen uit Denemarken. Manchester United komt uit Kopenhagen in Denemarken en speelt zijn competitiewedstrijden in de Superligaen.
  • Competitie: Champions League
  • De aftrap is om 21:00 uur.
  Manchester United krijgt in de UEFA Champions League deze week FC Kopenhagen op bezoek. Manchester United is natuurlijk de ploeg van coach Erik ten Hag. Dat maakt het extra interessant om te volgen. Het gaat niet goed in de Champions League met Manchester United. Na twee wedstrijden staat de club onderaan met 0 punten. In de thuiswedstrijd tegen FC Kopenhagen móet daar verandering in komen. Ook coach ten Hag weet dat. Het is dus een belangrijke en beladen wedstrijd.

  Manchester United – FC Kopenhagen op Ziggo Sport Racing

  De Champions League wedstrijd tussen Manchester United en FC Kopenhagen is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Racing. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Champions League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Racing naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Manchester United-FC Kopenhagen bij Ziggo Sport Racing:
  • dinsdag 24 oktober 2023
  • 21:00 uur, Manchester United -FC Kopenhagen (LIVE)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij Ziggo Sport Racing. Na afloop zijn er interviews en analyses op Ziggo Sport Racing.
  Kijk Manchester United – FC Kopenhagen in de Champions League live bij: Voetbal bij Ziggo Sport Racing: De uitzendrechten van de UEFA Champions League zijn in handen van Ziggo Sport. In totaal heeft Ziggo Sport zes verschillende kanalen. Bovendien kunnen Ziggo abonnees gratis naar Ziggo Sport Select kijken. Voor de andere kanalen heb je een abonnement nodig op Ziggo Sport Totaal. Dat abonnement kun je eenvoudig afsluiten bij alle grote providers. Met een abonnement op Ziggo Sport Totaal kijk je de Champions League wedstrijden live op tv.

  Champions League op tv

  De match tussen Manchester United en FC Kopenhagen is een wedstrijd in de Champions League. In poule A van de UEFA Champions League zitten Manchester United, FC Kopenhagen, Galatasaray en FC Bayern München. De grote favorieten in poule A zijn natuurlijk Bayern en Man United. Als we naar de stand in poule A kijken klopt dit nog niet helemaal. Hoewel Bayern München bovenaan staat, doet Manchester United nog geen goede zaken in de Champions League. Man U staat namelijk laatste in de poule en is nog puntloos. Toch zijn er nog vier wedstrijden te gaan en kan het dus nog alle kanten op in poule A.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Champions League wordt onder andere uitgezonden op Ziggo Sport Racing. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  CompetitieZender(s)
  Conference LeagueESPN Veronica
  Europa LeagueESPN Veronica
  Champions LeagueRTL 7 Ziggo Sport
  De Champions League wedstrijd tussen Manchester United en FC Kopenhagen is vanaf 21:00 uur live te zien op Ziggo Sport Racing.

  Manchester United – FC Kopenhagen bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Manchester United-FC Kopenhagen op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd Manchester United – FC Kopenhagen kijk je op Ziggo Sport Racing.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  Manchester United – FC Kopenhagen bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Manchester United en FC Kopenhagen uit de Champions League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Champions League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS Manchester United – FC Kopenhagen kijken

  Wil je gratis naar Manchester United tegen FC Kopenhagen kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Manchester United-FC Kopenhagen gratis te bekijken. De wedstrijd tussen Manchester United en FC Kopenhagen in de Champions League is te zien op Ziggo Sport Racing.

  Livestream Manchester United – FC Kopenhagen (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Manchester United en FC Kopenhagen via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Manchester United – FC Kopenhagen kijken

  De samenvatting van Manchester United – FC Kopenhagen kijken? Wil je de wedstrijd tussen Manchester United en FC Kopenhagen nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Champions League worden uitgezonden op Ziggo Sport Racing. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is Manchester United – FC Kopenhagen op tv?

  Op welke zender kijk je de Champions League wedstrijd tussen Manchester United – FC Kopenhagen? De wedstrijd begint om 21:00 uur en wordt uitgezonden op Ziggo Sport Racing. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is Manchester United – FC Kopenhagen op tv?
  ZenderKanaal ZiggoKanaal KPN
  NPO 111
  NPO 222
  NPO 333
  RTL 444
  RTL 555
  SBS 666
  RTL 777
  Veronica89
  FOX1116
  RTL Z1211
  Ziggo Sport401233
  Ziggo Sport Select401233
  Ziggo Sport Voetbal402234
  Ziggo Sport Golf403235
  Ziggo Sport Racing404236
  Ziggo Sport Docu405237
  Ziggo Sport Tennis406238
  Eurosport2035
  Eurosport 241136
  ESPN42114 en 221
  ESPN 2422222
  ESPN 3423223
  ESPN 4424224
  ESPN UHD425
  Viaplay154225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbal Livestreams vandaag

  Naast Manchester United vs FC Kopenhagen zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Manchester United-FC Kopenhagen:
  Wanneer is de Manchester United – FC Kopenhagen livestream?

  De Champions League wedstrijd tussen Manchester United en FC Kopenhagen wordt gespeeld op dinsdag 24 oktober 2023.

  Hoe laat is Manchester United – FC Kopenhagen op tv?

  De wedstrijd tussen Manchester United en FC Kopenhagen begint om 21:00 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Manchester United – FC Kopenhagen live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen Manchester United uit Manchester, Engeland en FC Kopenhagen (Kopenhagen), Denemarken wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Manchester United – FC Kopenhagen via livestream uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Manchester United en FC Kopenhagen wordt uitgezonden op Ziggo Sport Racing.

  Op welke zender kan ik Manchester United – FC Kopenhagen kijken?

  Je kijkt Manchester United – FC Kopenhagen op Ziggo Sport Racing.

  Kan ik gratis naar Manchester United en FC Kopenhagen op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport Racing in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Manchester United – FC Kopenhagen kunt kijken.

  Kan ik Manchester United – FC Kopenhagen ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Manchester United -FC Kopenhagen zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *