Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Manchester United – Everton op tv | Premier League

Manchester United – Everton op tv | Premier League

  Manchester United – Everton op tv kijken? Op zaterdag 8 april 2023 om 13:30 uur spelen Manchester United en Everton tegen elkaar in de Premier League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Manchester United: Old Trafford. Wil je de wedstrijd Manchester United – Everton live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Viaplay. Voor het oog van 74,310 toeschouwers in het Old Trafford nemen Manchester United (Manchester) en Everton (Liverpool) het tegen elkaar op. De aftrap is om 13:30 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Premier League.
  • Wie: Manchester United – Everton op tv.
  • Wanneer: zaterdag 8 april 2023.
  • Tijd: 13:30 uur.
  • Waar: Old Trafford, het stadion van Manchester United.
  • Uitgezonden op: Viaplay (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  Manchester United - Everton op tv

  Manchester United – Everton op tv

  Wil je Manchester United – Everton op tv kijken? De wedstrijd tussen Manchester United uit Manchester en Everton uit Liverpool wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 13:30 uur. Om 13:15 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 15:30 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Manchester United – Everton op TV
  • 13:15 uur, Voorbeschouwing
  • 13:30 uur : Manchester United – Everton LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Manchester United-Everton op tv

  Alles over de Premier League wedstrijd tussen Manchester United en Everton:
  • Manchester United staat op dit moment op plaats 4e in de Premier League.
  • Everton staat op dit moment op plaats 16e in de Premier League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Manchester United: “Old Trafford” (74,310 toeschouwers).
  • Competitie: Premier League, Engeland
  • De aftrap is om 13:30 uur.
  Man U krijgt dit weekend Everton op bezoek. Na wisselvallige resultaten wist het team van Erik ten Hag afgelopen wedstrijd weer eens te winnen. Ook Everton pakt de laatste weken weer wat punten. Er werd al vier wedstrijden op rij niet verloren en dus kan Everton het ook Manchester United wel eens lastig gaan maken. Manchester United daarentegen wil ook in de slotfase van de Premier League zoveel mogelijk wedstrijden winnen om uitzicht te houden op de Champions League. Man U-Everton op tv wordt een mooie wedstrijd.

  Manchester United – Everton op Viaplay

  De Premier League wedstrijd tussen Manchester United en Everton is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 13:30 uur. Voor de Premier League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Viaplay naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Manchester United-Everton bij Viaplay:
  • 13:15 uur, voorbeschouwing.
  • 13:30 uur, Manchester United -Everton LIVE
  • 15:30 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Viaplay: Viaplay heeft de tv-rechten op het Engelse voetbal. Op Viaplay kun je dus kijken naar alle wedstrijden uit de Premier League. Je kunt Viaplay kijken bij KPN, Ziggo, T-Mobile of alle andere grote providers. Bovendien wordt er op Viaplay ook veel aandacht besteed aan het laatste nieuws rondom de Premier League. Tijdens de voor- en nabeschouwing wordt er uitgebreid aandacht besteed aan de analyses, de laatste ontwikkelingen en nog veel meer.

  Premier League op tv

  De match tussen Manchester United en Everton is een wedstrijd in de Premier League (De voetbalcompetitie in Engeland). De Premier League is aangekomen bij speeldag 30 van de 38. Dit betekent dus dat de competitie naar het einde toe gaat. Voor veel Engelse clubs is het dus erop of eronder. De strijd om het kampioenschap ligt nog volop open. Ook daaronder wordt er nog hard gestreden om tickets voor Europees voetbal. Dit is dus hét moment om de Premier League live op tv te kijken.

  Manchester United – Everton bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Manchester United-Everton op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Manchester United – Everton kijk je op Viaplay.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Manchester United – Everton bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Manchester United en Everton uit de Premier League (Engeland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Premier League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Engeland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Manchester United – Everton kijken

  Wil je gratis naar Manchester United tegen Everton kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Manchester United-Everton gratis te bekijken.

  Livestream Manchester United – Everton (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Manchester United en Everton via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Manchester United – Everton kijken

  De samenvatting van Manchester United – Everton kijken? Wil je de wedstrijd tussen Manchester United en Everton nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Premier League worden uitgezonden op Viaplay. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Manchester United-Everton:
  Wanneer is Manchester United – Everton op tv?

  De Premier League wedstrijd tussen Manchester United en Everton wordt gespeeld op zaterdag 8 april 2023.

  Hoe laat is Manchester United – Everton op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Manchester United en Everton is om 13:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Manchester United – Everton live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Manchester United (Manchester) en Everton (Liverpool) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Manchester United – Everton uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Manchester United en Everton wordt uitgezonden op Viaplay.

  Op welke zender kan ik Manchester United – Everton kijken?

  Je kijkt Manchester United – Everton op Viaplay.

  Kan ik gratis naar Manchester United en Everton op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Viaplay in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Manchester United – Everton kunt kijken.

  Kan ik Manchester United – Everton ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Manchester United -Everton zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *