Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Manchester United – Chelsea op tv | Premier League

Manchester United – Chelsea op tv | Premier League

Manchester United – Chelsea op tv kijken? Op woensdag 6 december 2023 om 21:15 uur spelen Manchester United en Chelsea tegen elkaar in de Premier League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Manchester United: Old Trafford. Wil je de wedstrijd Manchester United – Chelsea live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Viaplay. Voor het oog van 74,310 toeschouwers in het Old Trafford nemen Manchester United (Manchester) en Chelsea (Londen) het tegen elkaar op. De aftrap is om 21:15 uur.
 • Wat: Wedstrijd in de Premier League.
 • Wie: Manchester United – Chelsea op tv.
 • Wanneer: woensdag 6 december 2023.
 • Tijd: 21:15 uur.
 • Waar: Old Trafford, het stadion van Manchester United.
 • Uitgezonden op: Viaplay (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij Odido (T-Mobile)
Manchester United - Chelsea op tv

Manchester United – Chelsea op tv

Wil je Manchester United – Chelsea op tv kijken? De wedstrijd tussen Manchester United uit Manchester en Chelsea uit Londen wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 21:15 uur. Om 21:00 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 23:20 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
 • Manchester United – Chelsea op TV
 • 21:00 uur, Voorbeschouwing
 • 21:15 uur : Manchester United – Chelsea LIVE
 • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

Over Manchester United-Chelsea op tv

Alles over de Premier League wedstrijd tussen Manchester United en Chelsea:
 • Manchester United staat op dit moment op plaats 7e in de Premier League.
 • Chelsea staat op dit moment op plaats 10e in de Premier League.
 • De match wordt gespeeld in het stadion van Manchester United: “Old Trafford” (74,310 toeschouwers).
 • Competitie: Premier League, Engeland
 • De aftrap is om 21:15 uur.
Manchester United – Chelsea op tv belooft natuurlijk een prachtig duel te worden. Niet alleen omdat beide clubs een grote naam en historie hebben, maar ook omdat de belangen groot zijn. Zowel Manchester United als Chelsea draaien dit seizoen namelijk niet fantastisch. Chelsea staat zelfs op de tiende plek. Voor het Manchester United van Erik ten Hag in dit duel een hele belangrijke. Houdt United de aansluiting bij de top van de Premier League? Of zakken ze definitief terug naar de middenmoot? Op woensdagavond wordt de Premier League wedstrijd tussen Manchester United en Chelsea gespeeld en het belooft een waar spektakelstuk te worden.

Manchester United – Chelsea op Viaplay

De Premier League wedstrijd tussen Manchester United en Chelsea is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 21:15 uur. Voor de Premier League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Viaplay naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Manchester United-Chelsea bij Viaplay:
 • 21:00 uur, voorbeschouwing.
 • 21:15 uur, Manchester United -Chelsea LIVE
 • 23:20 uur, nabeschouwing
Voetbal bij Viaplay: Viaplay heeft de uitzendrechten van de Engelse Premier League. Dit betekent dat je bij Viaplay alle Premier League wedstrijden live kunt kijken. Viaplay is een streamingsdienst. Je kunt het vergelijken met Netflix. Je logt in bij Viaplay en kunt vervolgens de wedstrijd van jouw keuze kiezen. Net zoals bijvoorbeeld verschillende series bij andere streamingsdiensten, zijn er dus veel voetbalwedstrijden beschikbaar. Dit betekent dat je makkelijk kunt switchen tussen verschillende wedstrijden.

Premier League op tv

De match tussen Manchester United en Chelsea is een wedstrijd in de Premier League (De voetbalcompetitie in Engeland). De Engelse Premier League wordt ook wel de mooiste voetbalcompetitie ter wereld genoemd. Dat is natuurlijk niet voor niets. De competitie heeft veel grote clubs met de beste spelers. Ook de wedstrijd van vanavond gaat tussen twee van die grote clubs: Manchester United en Chelsea. Daarnaast is het voetbal in Engeland heel aantrekkelijk om op tv te kijken. Het tempo ligt hoog, er wordt op het scherpst van de snede gespeeld en het niveau is van wereldklasse. Een goede reden dus om de Premier League wedstrijden live op tv te kijken.

Manchester United – Chelsea bij KPN

Heb je een abonnement bij KPN en wil je Manchester United-Chelsea op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Manchester United – Chelsea kijk je op Viaplay.
 • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
 • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
 • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

Manchester United – Chelsea bij Ziggo

Wil je de voetbalwedstrijd tussen Manchester United en Chelsea uit de Premier League (Engeland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Premier League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Engeland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
 • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
 • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
 • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

GRATIS Manchester United – Chelsea kijken

Wil je gratis naar Manchester United tegen Chelsea kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Manchester United-Chelsea gratis te bekijken.

Livestream Manchester United – Chelsea (Online kijken)

Wil je de voetbalwedstrijd tussen Manchester United en Chelsea via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

Samenvatting Manchester United – Chelsea kijken

De samenvatting van Manchester United – Chelsea kijken? Wil je de wedstrijd tussen Manchester United en Chelsea nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Premier League worden uitgezonden op Viaplay. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

Alle voetbalcompetities kijken?

Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

Voetbalwedstrijden vandaag op tv | Overzicht

Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

Meest gestelde vragen

Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Manchester United-Chelsea:
Wanneer is Manchester United – Chelsea op tv?

De Premier League wedstrijd tussen Manchester United en Chelsea wordt gespeeld op woensdag 6 december 2023.

Hoe laat is Manchester United – Chelsea op tv?

De aftrap van de wedstrijd tussen Manchester United en Chelsea is om 21:15 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

Wordt Manchester United – Chelsea live op tv uitgezonden?

Ja de wedstrijd tussen Manchester United (Manchester) en Chelsea (Londen) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

Waar wordt Manchester United – Chelsea uitgezonden?

De wedstrijd tussen Manchester United en Chelsea wordt uitgezonden op Viaplay.

Op welke zender kan ik Manchester United – Chelsea kijken?

Je kijkt Manchester United – Chelsea op Viaplay.

Kan ik gratis naar Manchester United en Chelsea op tv kijken?

Bij sommige providers zit Viaplay in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Manchester United – Chelsea kunt kijken.

Kan ik Manchester United – Chelsea ook online kijken?

Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

Naast Manchester United -Chelsea zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *