Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Manchester United – Chelsea op TV (Donderdag 28 april 2022)

Manchester United – Chelsea op TV (Donderdag 28 april 2022)

  Manchester United – Chelsea op TV kijken? Wil je de wedstrijd tussen Manchester United en Chelsea live op TV kijken? De wedstrijd uit de Premier League wordt live uitgezonden op Ziggo Sport Select. De Premier League wedstrijd wordt gespeeld in Old Trafford, het stadion van Manchester United. De wedstrijd begint om 20:45 uur.  
  • Wat: Wedstrijd in de Premier League (Engeland)
  • Wie: Manchester United – Chelsea
  • Wanneer: Donderdag 28 april 2022
  • Tijd: 20:45 uur.
  • Waar: Old Trafford (Stadion van Manchester United)
  • Op TV: Ziggo Sport Select
  Manchester United - Chelsea op TV

  Manchester United – Chelsea op TV

  De wedstrijd Manchester United – Chelsea in de Premier League wordt gespeeld op Donderdag 28 april 2022. De wedstrijd begint om 20:45 uur. Voor die tijd zal er een voorbeschouwing van de wedstrijd zijn. Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing en analyse van de wedstrijd.
  • Manchester United – Chelsea op TV
  • 20:35 uur: Voorbeschouwing
  • 20:45 uur : Manchester United – Chelsea LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Manchester United – Chelsea

  Alles over Manchester United – Chelsea:
  • Manchester United staat op dit moment zesde in de Premier League.
  • Chelsea staat op dit moment derde in de Premier League.
  • De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Manchester United, Old Trafford.
  • Competitie: Premier League, Engeland.

  Manchester United – Chelsea bij Ziggo Sport Select

  Manchester United – Chelsea kijk je bij Ziggo Sport Select. Je kijkt de wedstrijd hier: De uitzendrechten voor de Engelse Premier League zijn in handen van Ziggo Sport. Ook de wedstrijd tussen Manchester United en Chelsea kijk je dus bij Ziggo Sport. Manchester United – Chelsea gratis kijken? Klanten van Ziggo is Ziggo Sport gratis. Je kijkt Manchester United-Chelsea op tv op kanaal 14 (ziggo abonnees). Klanten van andere providers moeten een abonnement op Ziggo Sport Totaal afsluiten om Manchester United-Chelsea live op tv te kijken.

  Premier League op TV

  De Premier League is de mooiste voetbalcompetitie ter wereld. Dit komt doordat er veel topclubs in de Premier league spelen. Dat is goed te zien aan de wedstrijd van vandaag. Manchester United en Chelsea zijn natuurlijk twee clubs van wereldformaat. Daarom alleen al zou je een abonnement op de Engelse Premier League moeten nemen. In deze Engelse voetbalcompetitie spelen namelijk zoveel topclubs dat er bijna iedere week wel een topper op het programma staat.

  Manchester United – Chelsea GRATIS kijken

  Je kunt de wedstrijd soms ook gratis kijken. Zo hebben Ziggo klanten gratis ESPN 1 en Ziggo kanaal 14 in hun pakket. KPN abonnees hebben gratis ESPN 1 in hun pakket. Op deze manier kun je dus gratis naar Manchester United – Chelsea kijken.

  Voetbal op TV kijken

  Wil je weten waar je alle voetbalcompetities op TV kunt kijken? Wij hebben voor jou uitgezocht waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken. Per provider en per competitie. Bekijk het overzicht: Providers Voetbal pakketten

  Voetbal op TV vandaag (live)

  Ben je benieuwd naar alle wedstrijden die je vandaag LIVE op tv kunt kijken? Bekijk dan het overzicht van alle voetbalwedstrijden live vandaag. Daar zie je een compleet overzicht van alle wedstrijden die je vandaag live op TV kunt kijken. Zo kijk je bijvoorbeeld naar “Der Klassiker” in Duitsland, maar ook naar Ajax en PSV dit weekend. Bekijk het overzicht van alle wedstrijden vandaag. Je kijkt voetbalwedstrijden onder andere live bij ESPN, Ziggo Sport en Viaplay.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *