Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Manchester City – Young Boys op tv | UEFA Champions League

Manchester City – Young Boys op tv | UEFA Champions League

  Manchester City – Young Boys op tv kijken? Op dinsdag 7 november 2023 om 21:00 uur spelen Manchester City en Young Boys tegen elkaar in de UEFA Champions League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Manchester City: Etihad Stadium. Wil je de wedstrijd Manchester City (Engeland) – Young Boys (Zwitsterland) live kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Docu. De wedstrijd wordt gespeeld voor 53,400 toeschouwers. In het Etihad Stadium nemen Manchester City (Engeland, Manchester) en Young Boys (Zwitsterland, Bern) het tegen elkaar op. Daarnaast kan je ook Manchester City – Young Boys via een livestream kijken. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de UEFA Champions League.
  • Wie: Manchester City – Young Boys op tv.
  • Wanneer: dinsdag 7 november 2023.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Etihad Stadium, het stadion van Manchester City.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport Docu.
  • Kijk live: bij KPN | Ziggo | Odido (T-Mobile)
  Manchester City - Young Boys op tv

  Manchester City – Young Boys op tv

  Wil je Manchester City – Young Boys op tv kijken? De wedstrijd tussen Manchester City uit Engeland en Young Boys uit Zwitsterland wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Docu. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op Ziggo Sport Docu een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • Manchester City – Young Boys op TV
  • 20:15 uur: Voorbeschouwing Manchester City – Young Boys
  • 21:00 uur : Manchester City – Young Boys LIVE
  • 23:05 uur: Nabeschouwing Manchester City – Young Boys

  Over Manchester City-Young Boys Livestream

  Alles over de UEFA Champions League wedstrijd tussen Manchester City en Young Boys:
  • Manchester City staat op dit moment1e in de Premier League.
  • Young Boys staat op dit moment 1e in de Super League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Manchester City: “Etihad Stadium” (53,400 toeschouwers).
  • De thuisclub is Manchester City uit Engeland. Manchester City komt uit Manchester in Engeland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Premier League.
  • De uitclub is Young Boys uit Zwitsterland. Manchester City komt uit Bern in Zwitsterland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Super League.
  • Competitie: UEFA Champions League
  • De aftrap is om 21:00 uur.
  Manchester City neemt het in eigen huis op tegen het Zwitserse Young Boys. City is in de Champions League nog ongeslagen en is bovendien koploper in de Premier League. Er is slechts één zorgenkindje bij Manchester City: Haaland. De superspits staat al een paar wedstrijden droog, ondanks dat er wel veel gescoord wordt door Manchester City. Kan Haaland zich in de wedstrijd tegen Young Boys weer laten gelden? Wij gaan in ieder geval in spanning kijken.

  Manchester City – Young Boys op Ziggo Sport Docu

  De UEFA Champions League wedstrijd tussen Manchester City en Young Boys is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Docu. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de UEFA Champions League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Docu naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Manchester City-Young Boys bij Ziggo Sport Docu:
  • dinsdag 7 november 2023
  • 21:00 uur, Manchester City -Young Boys (LIVE)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij Ziggo Sport Docu. Na afloop zijn er interviews en analyses op Ziggo Sport Docu.
  Kijk Manchester City – Young Boys in de UEFA Champions League live bij: Voetbal bij Ziggo Sport Docu: De uitzendrechten voor de UEFA Champions League zijn in handen van Ziggo Sport. Dit betekent dat de Champions League wedstrijden live uitgezonden worden op één van de zes zenders van Ziggo Sport. Je hebt een abonnement nodig op Ziggo Sport totaal om alle Champions League wedstrijden live te kijken. Voor abonnees van Ziggo is Ziggo Sport Select gratis te zien.

  UEFA Champions League op tv

  De match tussen Manchester City en Young Boys is een wedstrijd in de UEFA Champions League. De UEFA Champions League is het belangrijkste club toernooi ter wereld. De grootste clubs, de beste spelers en de mooiste stadions… In de UEFA Champions League zijn geen saaie wedstrijden. Er staan altijd twee clubs van topklasse tegenover elkaar. Het is dan ook niet voor niets dat miljoenen mensen de Champions League op tv kijken. Er valt bovendien een hoop te winnen. Naast de roem en eer is ook het prijzengeld heel hoog. Er staat dus een hoop op het spel. Namens Nederland doen Feyenoord en PSV in 2023/2024 mee aan de Champions League.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De UEFA Champions League wordt onder andere uitgezonden op Ziggo Sport Docu. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  CompetitieZender(s)
  Conference LeagueESPN Veronica
  Europa LeagueESPN Veronica
  Champions LeagueRTL 7 Ziggo Sport
  De UEFA Champions League wedstrijd tussen Manchester City en Young Boys is vanaf 21:00 uur live te zien op Ziggo Sport Docu.

  Manchester City – Young Boys bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Manchester City-Young Boys op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd Manchester City – Young Boys kijk je op Ziggo Sport Docu.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  Manchester City – Young Boys bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Manchester City en Young Boys uit de UEFA Champions League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de UEFA Champions League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS Manchester City – Young Boys kijken

  Wil je gratis naar Manchester City tegen Young Boys kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Manchester City-Young Boys gratis te bekijken. De wedstrijd tussen Manchester City en Young Boys in de UEFA Champions League is te zien op Ziggo Sport Docu.

  Livestream Manchester City – Young Boys (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Manchester City en Young Boys via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Manchester City – Young Boys kijken

  De samenvatting van Manchester City – Young Boys kijken? Wil je de wedstrijd tussen Manchester City en Young Boys nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de UEFA Champions League worden uitgezonden op Ziggo Sport Docu. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is Manchester City – Young Boys op tv?

  Op welke zender kijk je de UEFA Champions League wedstrijd tussen Manchester City – Young Boys? De wedstrijd begint om 21:00 uur en wordt uitgezonden op Ziggo Sport Docu. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is Manchester City – Young Boys op tv?
  ZenderKanaal ZiggoKanaal KPN
  NPO 111
  NPO 222
  NPO 333
  RTL 444
  RTL 555
  SBS 666
  RTL 777
  Veronica89
  FOX1116
  RTL Z1211
  Ziggo Sport401233
  Ziggo Sport Select401233
  Ziggo Sport Voetbal402234
  Ziggo Sport Golf403235
  Ziggo Sport Racing404236
  Ziggo Sport Docu405237
  Ziggo Sport Tennis406238
  Eurosport2035
  Eurosport 241136
  ESPN42114 en 221
  ESPN 2422222
  ESPN 3423223
  ESPN 4424224
  ESPN UHD425
  Viaplay154225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbal Livestreams vandaag

  Naast Manchester City vs Young Boys zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Manchester City-Young Boys:
  Wanneer is de Manchester City – Young Boys livestream?

  De UEFA Champions League wedstrijd tussen Manchester City en Young Boys wordt gespeeld op dinsdag 7 november 2023.

  Hoe laat is Manchester City – Young Boys op tv?

  De wedstrijd tussen Manchester City en Young Boys begint om 21:00 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Manchester City – Young Boys live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen Manchester City uit Manchester, Engeland en Young Boys (Bern), Zwitsterland wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Manchester City – Young Boys via livestream uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Manchester City en Young Boys wordt uitgezonden op Ziggo Sport Docu.

  Op welke zender kan ik Manchester City – Young Boys kijken?

  Je kijkt Manchester City – Young Boys op Ziggo Sport Docu.

  Kan ik gratis naar Manchester City en Young Boys op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport Docu in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Manchester City – Young Boys kunt kijken.

  Kan ik Manchester City – Young Boys ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Manchester City -Young Boys zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *