Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Manchester City Vrouwen – Arsenal F.C. Vrouwen | Women’s FA Cup

Manchester City Vrouwen – Arsenal F.C. Vrouwen | Women’s FA Cup

  Manchester City Vrouwen – Arsenal F.C. Vrouwen op tv kijken? Op zaterdag 11 februari 2023 om 13:25 uur spelen Manchester City Vrouwen en Arsenal F.C. Vrouwen tegen elkaar in de Women’s FA Cup. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Manchester City Vrouwen: Academy Stadium. Wil je de wedstrijd Manchester City Vrouwen – Arsenal F.C. Vrouwen live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Viaplay. Voor het oog van 7,000 toeschouwers in het Academy Stadium nemen Manchester City Vrouwen (Manchester) en Arsenal F.C. Vrouwen (Londen) het tegen elkaar op. De aftrap is om 13:25 uur.

  • Wat: Wedstrijd in de Women’s FA Cup.
  • Wie: Manchester City Vrouwen – Arsenal F.C. Vrouwen op tv.
  • Wanneer: zaterdag 11 februari 2023.
  • Tijd: 13:25 uur.
  • Waar: Academy Stadium, het stadion van Manchester City Vrouwen.
  • Uitgezonden op: Viaplay (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  Manchester City Vrouwen - Arsenal F.C. Vrouwen op tv

  Manchester City Vrouwen – Arsenal F.C. Vrouwen op tv

  Wil je Manchester City Vrouwen – Arsenal F.C. Vrouwen op tv kijken? De wedstrijd tussen Manchester City Vrouwen uit Manchester en Arsenal F.C. Vrouwen uit Londen wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 13:25 uur. Om 13:10 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 15:25 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.

  • Manchester City Vrouwen – Arsenal F.C. Vrouwen op TV
  • 13:10 uur, Voorbeschouwing
  • 13:25 uur : Manchester City Vrouwen – Arsenal F.C. Vrouwen LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Manchester City Vrouwen-Arsenal F.C. Vrouwen op tv

  Alles over de Women’s FA Cup wedstrijd tussen Manchester City Vrouwen en Arsenal F.C. Vrouwen:

  • Manchester City Vrouwen staat op dit moment op plaats 4e in de Women’s Super League.
  • Arsenal F.C. Vrouwen staat op dit moment op plaats 3e in de Women’s Super League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Manchester City Vrouwen: “Academy Stadium” (7,000 toeschouwers).
  • Competitie: Women’s FA Cup, Engeland
  • De aftrap is om 13:25 uur.

  De vrouwen van Manchester City nemen het in eigen huis op tegen de vrouwen van Arsenal. Het is voor beide clubs een belangrijke wedstrijd. Het gaat namelijk tussen de nummer drie (Arsenal) en vier (Man City) op de ranglijst. Bovendien hebben beide clubs evenveel punten. Een echte zes punten wedstrijd dus.

  Manchester City Vrouwen – Arsenal F.C. Vrouwen op Viaplay

  De Women’s FA Cup wedstrijd tussen Manchester City Vrouwen en Arsenal F.C. Vrouwen is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 13:25 uur. Voor de Women’s FA Cup wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Viaplay naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing.

  Programma Manchester City Vrouwen-Arsenal F.C. Vrouwen bij Viaplay:

  • 13:10 uur, voorbeschouwing.
  • 13:25 uur, Manchester City Vrouwen -Arsenal F.C. Vrouwen LIVE
  • 15:25 uur, nabeschouwing

  Voetbal bij Viaplay:

  Viaplay heeft de uitzendrechten op de FA Cup voor vrouwen. Sowieso besteedt Viaplay veel aandacht aan het vrouwenvoetbal op tv. Dat is natuurlijk een goede zaak. Daarom kijk je op één van de kanalen van Viaplay regelmatig een vrouwen voetbalwedstrijd. Of dat nou in de Premier League, de FA Cup of een andere competitie is. Vrouwenvoetbal is zeker de moeite waard om op tv te kijken.

  Women’s FA Cup op tv

  De match tussen Manchester City Vrouwen en Arsenal F.C. Vrouwen is een wedstrijd in de Women’s FA Cup (De voetbalcompetitie in Engeland). De Women’s FA Cup is het Engelse bekertoernooi voor vrouwen. Het is het hoogste Engelse bekertoernooi voor vrouwen. Daarom zie je er ook veel Engelse profclubs in actie. Met het oog op het komende WK voor vrouwen in Australië en Nieuw Zeeland is het extra interessant om het vrouwenvoetbal alvast op de voet te volgen. Zo weet je precies wat er speelt.

  Manchester City Vrouwen – Arsenal F.C. Vrouwen bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Manchester City Vrouwen-Arsenal F.C. Vrouwen op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig.

  De wedstrijd Manchester City Vrouwen – Arsenal F.C. Vrouwen kijk je op Viaplay.

  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Manchester City Vrouwen – Arsenal F.C. Vrouwen bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Manchester City Vrouwen en Arsenal F.C. Vrouwen uit de Women’s FA Cup (Engeland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Women’s FA Cup. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Engeland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.

  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Manchester City Vrouwen – Arsenal F.C. Vrouwen kijken

  Wil je gratis naar Manchester City Vrouwen tegen Arsenal F.C. Vrouwen kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Manchester City Vrouwen-Arsenal F.C. Vrouwen gratis te bekijken.

  Livestream Manchester City Vrouwen – Arsenal F.C. Vrouwen (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Manchester City Vrouwen en Arsenal F.C. Vrouwen via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Manchester City Vrouwen – Arsenal F.C. Vrouwen kijken

  De samenvatting van Manchester City Vrouwen – Arsenal F.C. Vrouwen kijken? Wil je de wedstrijd tussen Manchester City Vrouwen en Arsenal F.C. Vrouwen nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Women’s FA Cup worden uitgezonden op Viaplay. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden.

  NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder:

  Providers:

  Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Manchester City Vrouwen-Arsenal F.C. Vrouwen:

  Wanneer is Manchester City Vrouwen – Arsenal F.C. Vrouwen op tv?

  De Women’s FA Cup wedstrijd tussen Manchester City Vrouwen en Arsenal F.C. Vrouwen wordt gespeeld op zaterdag 11 februari 2023.

  Hoe laat is Manchester City Vrouwen – Arsenal F.C. Vrouwen op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Manchester City Vrouwen en Arsenal F.C. Vrouwen is om 13:25 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Manchester City Vrouwen – Arsenal F.C. Vrouwen live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Manchester City Vrouwen (Manchester) en Arsenal F.C. Vrouwen (Londen) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Manchester City Vrouwen – Arsenal F.C. Vrouwen uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Manchester City Vrouwen en Arsenal F.C. Vrouwen wordt uitgezonden op Viaplay.

  Op welke zender kan ik Manchester City Vrouwen – Arsenal F.C. Vrouwen kijken?

  Je kijkt Manchester City Vrouwen – Arsenal F.C. Vrouwen op Viaplay.

  Kan ik gratis naar Manchester City Vrouwen en Arsenal F.C. Vrouwen op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Viaplay in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Manchester City Vrouwen – Arsenal F.C. Vrouwen kunt kijken.

  Kan ik Manchester City Vrouwen – Arsenal F.C. Vrouwen ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Manchester City Vrouwen -Arsenal F.C. Vrouwen zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *