Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Manchester City – Tottenham Hotspur op tv | Premier League

Manchester City – Tottenham Hotspur op tv | Premier League

Manchester City – Tottenham Hotspur op tv kijken? Op zondag 3 december 2023 om 17:30 uur spelen Manchester City en Tottenham Hotspur tegen elkaar in de Premier League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Manchester City: Etihad Stadium. Wil je de wedstrijd Manchester City – Tottenham Hotspur live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport. Voor het oog van 53,400 toeschouwers in het Etihad Stadium nemen Manchester City (Manchester) en Tottenham Hotspur (Londen) het tegen elkaar op. De aftrap is om 17:30 uur.
 • Wat: Wedstrijd in de Premier League.
 • Wie: Manchester City – Tottenham Hotspur op tv.
 • Wanneer: zondag 3 december 2023.
 • Tijd: 17:30 uur.
 • Waar: Etihad Stadium, het stadion van Manchester City.
 • Uitgezonden op: Ziggo Sport (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij Odido (T-Mobile)
Manchester City - Tottenham Hotspur op tv

Manchester City – Tottenham Hotspur op tv

Wil je Manchester City – Tottenham Hotspur op tv kijken? De wedstrijd tussen Manchester City uit Manchester en Tottenham Hotspur uit Londen wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 17:30 uur. Om 17:10 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 19:35 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
 • Manchester City – Tottenham Hotspur op TV
 • 17:10 uur, Voorbeschouwing
 • 17:30 uur : Manchester City – Tottenham Hotspur LIVE
 • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

Over Manchester City-Tottenham Hotspur op tv

Alles over de Premier League wedstrijd tussen Manchester City en Tottenham Hotspur:
 • Manchester City staat op dit moment op plaats 2e in de Premier League.
 • Tottenham Hotspur staat op dit moment op plaats 6e in de Premier League.
 • De match wordt gespeeld in het stadion van Manchester City: “Etihad Stadium” (53,400 toeschouwers).
 • Competitie: Premier League, Engeland
 • De aftrap is om 17:30 uur.
Manchester City ontvangt vandaag de Londense Spurs. Manchester City deed het in de Champions League uitstekend, maar heeft het de laatste twee wedstrijden in de Premier League lastiger. Tegen Liverpool en Chelsea werd gelijkgespeeld. Nu ontvangt City alweer een goede ploeg: Tottenham Hotspur. De Spurs zijn daarentegen nog meer uit vorm. Al drie wedstrijden op rij verloren de Spurs in de Premier League. Kunnen de Spurs zich herpakken tegen het sterke Man City, of wordt het de vierde nederlaag op rij voor de ploeg van Ange Postecoglou.

Manchester City – Tottenham Hotspur op Ziggo Sport

De Premier League wedstrijd tussen Manchester City en Tottenham Hotspur is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 17:30 uur. Voor de Premier League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Manchester City-Tottenham Hotspur bij Ziggo Sport:
 • 17:10 uur, voorbeschouwing.
 • 17:30 uur, Manchester City -Tottenham Hotspur LIVE
 • 19:35 uur, nabeschouwing
Voetbal bij Ziggo Sport: De tv-rechten van de Engelse Premier League zijn in handen van de streamingsdienst Viaplay. Net zoals bijvoorbeeld bij Netflix of Disney+ kun je op Viaplay de wedstrijd van jouw keuze streamen. Je kunt ook de app downloaden op je Smart-tv waardoor je Man City vs de Spurs live kunt kijken.

Premier League op tv

De match tussen Manchester City en Tottenham Hotspur is een wedstrijd in de Premier League (De voetbalcompetitie in Engeland). De hoogste Engelse voetbalcompetitie is de Premier League. De competitie wordt gezien als de beste en mooiste voetbalcompetitie ter wereld. Dit komt mede doordat er veel grote clubs en goede spelers in de Premier League spelen. Er zijn haast geen saaie wedstrijden. Ook de wedstrijd van vandaag op tv, tussen Manchester City en Tottenham Hotspur is één van die prachtige wedstrijden. Het is dan ook zeker de moeite waard om dat duel live op tv te kijken.

Manchester City – Tottenham Hotspur bij KPN

Heb je een abonnement bij KPN en wil je Manchester City-Tottenham Hotspur op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Manchester City – Tottenham Hotspur kijk je op Ziggo Sport.
 • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
 • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
 • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

Manchester City – Tottenham Hotspur bij Ziggo

Wil je de voetbalwedstrijd tussen Manchester City en Tottenham Hotspur uit de Premier League (Engeland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Premier League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Engeland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
 • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
 • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
 • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

GRATIS Manchester City – Tottenham Hotspur kijken

Wil je gratis naar Manchester City tegen Tottenham Hotspur kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Manchester City-Tottenham Hotspur gratis te bekijken.

Livestream Manchester City – Tottenham Hotspur (Online kijken)

Wil je de voetbalwedstrijd tussen Manchester City en Tottenham Hotspur via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

Samenvatting Manchester City – Tottenham Hotspur kijken

De samenvatting van Manchester City – Tottenham Hotspur kijken? Wil je de wedstrijd tussen Manchester City en Tottenham Hotspur nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Premier League worden uitgezonden op Ziggo Sport. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

Alle voetbalcompetities kijken?

Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

Voetbalwedstrijden vandaag op tv | Overzicht

Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

Meest gestelde vragen

Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Manchester City-Tottenham Hotspur:
Wanneer is Manchester City – Tottenham Hotspur op tv?

De Premier League wedstrijd tussen Manchester City en Tottenham Hotspur wordt gespeeld op zondag 3 december 2023.

Hoe laat is Manchester City – Tottenham Hotspur op tv?

De aftrap van de wedstrijd tussen Manchester City en Tottenham Hotspur is om 17:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

Wordt Manchester City – Tottenham Hotspur live op tv uitgezonden?

Ja de wedstrijd tussen Manchester City (Manchester) en Tottenham Hotspur (Londen) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

Waar wordt Manchester City – Tottenham Hotspur uitgezonden?

De wedstrijd tussen Manchester City en Tottenham Hotspur wordt uitgezonden op Ziggo Sport.

Op welke zender kan ik Manchester City – Tottenham Hotspur kijken?

Je kijkt Manchester City – Tottenham Hotspur op Ziggo Sport.

Kan ik gratis naar Manchester City en Tottenham Hotspur op tv kijken?

Bij sommige providers zit Ziggo Sport in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Manchester City – Tottenham Hotspur kunt kijken.

Kan ik Manchester City – Tottenham Hotspur ook online kijken?

Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

Naast Manchester City -Tottenham Hotspur zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *