Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Manchester City – Manchester United op tv | zondag 2 oktober 2022

Manchester City – Manchester United op tv | zondag 2 oktober 2022

  Manchester City – Manchester United op tv kijken? Op zondag 2 oktober 2022 om 15:00 uur spelen Manchester City en Manchester United tegen elkaar in de Premier League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Manchester City: Etihad Stadium. Wil je de wedstrijd Manchester City – Manchester United live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op VIAPLAY. Voor het oog van 55,097 toeschouwers in het Etihad Stadium nemen Manchester City (Manchester) en Manchester United (Manchester) het tegen elkaar op. De aftrap is om 15:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Premier League.
  • Wie: Manchester City – Manchester United op tv.
  • Wanneer: zondag 2 oktober 2022.
  • Tijd: 15:00 uur.
  • Waar: Etihad Stadium, het stadion van Manchester City.
  • Uitgezonden op: VIAPLAY (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  Manchester City - Manchester United op tv

  Manchester City – Manchester United op tv

  Wil je Manchester City – Manchester United op tv kijken? De wedstrijd tussen Manchester City uit Manchester en Manchester United uit Manchester wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op VIAPLAY. De aftrap van de wedstrijd is om 15:00 uur. Om 14:45 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 16:50 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Manchester City – Manchester United op TV
  • 14:45 uur, Voorbeschouwing
  • 15:00 uur : Manchester City – Manchester United LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Manchester City-Manchester United op tv

  Alles over de Premier League wedstrijd tussen Manchester City en Manchester United:
  • Manchester City staat op dit moment op plaats 2 in de Premier League.
  • Manchester United staat op dit moment op plaats 5 in de Premier League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Manchester City: “Etihad Stadium” (55,097 toeschouwers).
  • Competitie: Premier League, Engeland
  • De aftrap is om 15:00 uur.
  Manchester City vs Manchester United is natuurlijk één van de mooiste Engelse voetbalwedstrijden op tv. De wedstrijd wordt ook wel de “Manchester Derby” genoemd omdat beide clubs uit Manchester komen. De stadions van beide clubs liggen maar een paar kilometer bij elkaar vandaan. Dat is ook één van de redenen dat de wedstrijd enorm leeft onder de supporters. Hoewel Man United de derby het vaakst gewonnen heeft, heeft Man City de match de laatste jaren het vaakst geworden. Het belooft in ieder geval een prachtige voetbalmiddag te worden in het Etihad Stadium in Manchester. Man City vs Man United kijk je live op tv bij Viaplay.

  Manchester City – Manchester United op VIAPLAY

  De Premier League wedstrijd tussen Manchester City en Manchester United is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op VIAPLAY. De aftrap van de wedstrijd is om 15:00 uur. Voor de Premier League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op VIAPLAY naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Manchester City-Manchester United bij VIAPLAY:
  • 14:45 uur, voorbeschouwing.
  • 15:00 uur, Manchester City -Manchester United LIVE
  • 16:50 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij VIAPLAY: Viaplay is een relatief nieuwe aabieder van voetbal. Wellicht dat je ze al kent van de Formule 1, waar ze ook de uitzendrechten op hebben. Viaplay heeft ook de rechten op de Duitse voetbalcompetitie. Je ziet daar dus de mooiste Bundesliga wedstrijden. Rondom de wedstrijden is een uitgebreide voor- en nabeschouwing te zien op Viaplay. Naast de Bundesliga kun je bij Viaplay ook terecht voor de Engelse competitie, de Premier League. Viaplay heeft dus een uitgebreid aanbod aan wedstrijden.

  Premier League op tv

  De match tussen Manchester City en Manchester United is een wedstrijd in de Premier League (De voetbalcompetitie in Engeland).

  Manchester City – Manchester United bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Manchester City-Manchester United op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Manchester City – Manchester United kijk je op VIAPLAY.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Manchester City – Manchester United bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Manchester City en Manchester United uit de Premier League (Engeland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Premier League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Engeland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Manchester City – Manchester United kijken

  Wil je gratis naar Manchester City tegen Manchester United kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Manchester City-Manchester United gratis te bekijken.

  Livestream Manchester City – Manchester United (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Manchester City en Manchester United via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Manchester City – Manchester United kijken

  De samenvatting van Manchester City – Manchester United kijken? Wil je de wedstrijd tussen Manchester City en Manchester United nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Premier League worden uitgezonden op VIAPLAY. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Manchester City-Manchester United:
  Wanneer is Manchester City – Manchester United op tv?

  De Premier League wedstrijd tussen Manchester City en Manchester United wordt gespeeld op zondag 2 oktober 2022.

  Hoe laat is Manchester City – Manchester United op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Manchester City en Manchester United is om 15:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Manchester City – Manchester United live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Manchester City (Manchester) en Manchester United (Manchester) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Manchester City – Manchester United uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Manchester City en Manchester United wordt uitgezonden op VIAPLAY.

  Op welke zender kan ik Manchester City – Manchester United kijken?

  Je kijkt Manchester City – Manchester United op VIAPLAY.

  Kan ik gratis naar Manchester City en Manchester United op tv kijken?

  Bij sommige providers zit VIAPLAY in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Manchester City – Manchester United kunt kijken.

  Kan ik Manchester City – Manchester United ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Manchester City -Manchester United zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *