Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Manchester City – Borussia Dortmund op tv | Champions League

Manchester City – Borussia Dortmund op tv | Champions League

  Manchester City – Borussia Dortmund op tv kijken? Op woensdag 14 septembet 2022 om 21:00 uur spelen Manchester City en Borussia Dortmund tegen elkaar in de Champions League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Manchester City: Etihad Stadium. Wil je de wedstrijd Manchester City (Engeland) – Borussia Dortmund (Duitsland) live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Voetbal. De wedstrijd wordt gespeeld voor 55,097 toeschouwers. In het Etihad Stadium nemen Manchester City (Engeland, Manchester) en Borussia Dortmund (Duitsland, Dortmund) het tegen elkaar op. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Champions League.
  • Wie: Manchester City – Borussia Dortmund op tv.
  • Wanneer: woensdag 14 septembet 2022.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Etihad Stadium, het stadion van Manchester City.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport Voetbal.
  Manchester City - Borussia Dortmund op tv

  Manchester City – Borussia Dortmund op tv

  Wil je Manchester City – Borussia Dortmund op tv kijken? De wedstrijd tussen Manchester City uit Engeland en Borussia Dortmund uit Duitsland wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op Ziggo Sport Voetbal een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • Manchester City – Borussia Dortmund op TV
  • Voor de wedstrijd: Voorbeschouwing Manchester City – Borussia Dortmund
  • 21:00 uur : Manchester City – Borussia Dortmund LIVE
  • Na afloop: Nabeschouwing Manchester City – Borussia Dortmund

  Over Manchester City-Borussia Dortmund op tv

  Alles over de Champions League wedstrijd tussen Manchester City en Borussia Dortmund:
  • Manchester City staat op dit momenttweede in de Premier League.
  • Borussia Dortmund staat op dit moment vijfde in de Bundeslga.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Manchester City: “Etihad Stadium” (55,097 toeschouwers).
  • De thuisclub is Manchester City uit Engeland. Manchester City komt uit Manchester in Engeland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Premier League.
  • De uitclub is Borussia Dortmund uit Duitsland. Manchester City komt uit Dortmund in Duitsland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Bundeslga.
  • Competitie: Champions League
  • De aftrap is om 21:00 uur.
  Manchester City vs Dortmund is dé topwedstrijd van deze Champions League speeldag. Beide teams wonnen hun eerste poulewedstrijd in poule G en gaan nu dus onderling strijden voor de koppositie in de poule. Het belooft een mooie wedstrijd te worden. Een opvallende speler in deze wedstrijd is natuurlijk Erling Braut Håland. Hij verruilde deze zomer Dortmund voor Manchester City.

  Manchester City – Borussia Dortmund op Ziggo Sport Voetbal

  De Champions League wedstrijd tussen Manchester City en Borussia Dortmund is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Champions League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Voetbal naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Manchester City-Borussia Dortmund bij Ziggo Sport Voetbal:
  • woensdag 14 septembet 2022
  • 21:00 uur, Manchester City -Borussia Dortmund (LIVE-VERSLAG)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij Ziggo Sport Voetbal. Na afloop zijn er interviews en analyses op Ziggo Sport Voetbal.
  Voetbal bij Ziggo Sport Voetbal: Op Ziggo Sport zie je alle wedstrijden van de UEFA Champions League live op tv. Bovendien bekijk je bij Ziggo Sport een uitgebreide voorbeschouwing. Ook is er na de wedstrijd een nabeschouwing te zien. Daarnaast worden de Champions League wedstrijden uitgebreid geanalyseerd door bekende (ex) voetballers zoals Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder, Rafael van der Vaart en meer. Een avondje Champions League voetbal op tv kijken doe je dus bij Ziggo Sport.

  Champions League op tv

  De match tussen Manchester City en Borussia Dortmund is een wedstrijd in de Champions League. De UEFA Champions League is natuurlijk de grootste en mooiste voetbalcompetitie voor clubs ter wereld. In de Champions League (CL) spelen alle grote clubs van Europa tegen elkaar om uiteindelijk te strijden om de “cup met de grote oren”. Elke speler en club droomt ervan om de CL te winnen. Namens Nederland doet dit seizoen alleen AFC Ajax mee aan de CL.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Champions League wordt onder andere uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN RTL
  Europa League ESPN RTL
  Champions League RTL Ziggo
  De Champions League wedstrijd tussen Manchester City en Borussia Dortmund is vanaf 21:00 uur live te zien op Ziggo Sport Voetbal.

  Manchester City – Borussia Dortmund bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Manchester City-Borussia Dortmund op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd Manchester City – Borussia Dortmund kijk je op Ziggo Sport Voetbal.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  Manchester City – Borussia Dortmund bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Manchester City en Borussia Dortmund uit de Champions League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Champions League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS Manchester City – Borussia Dortmund kijken

  Wil je gratis naar Manchester City tegen Borussia Dortmund kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Manchester City-Borussia Dortmund gratis te bekijken. De wedstrijd tussen Manchester City en Borussia Dortmund in de Champions League is te zien op Ziggo Sport Voetbal.

  Livestream Manchester City – Borussia Dortmund (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Manchester City en Borussia Dortmund via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Manchester City – Borussia Dortmund kijken

  De samenvatting van Manchester City – Borussia Dortmund kijken? Wil je de wedstrijd tussen Manchester City en Borussia Dortmund nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Champions League worden uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is Manchester City – Borussia Dortmund op tv?

  Op welke zender kijk je de Champions League wedstrijd tussen Manchester City – Borussia Dortmund? De wedstrijd begint om 21:00 uur en wordt uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is Manchester City – Borussia Dortmund op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Naast Manchester City vs Borussia Dortmund zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Manchester City-Borussia Dortmund:
  Wanneer is Manchester City – Borussia Dortmund op tv?

  De Champions League wedstrijd tussen Manchester City en Borussia Dortmund wordt gespeeld op woensdag 14 septembet 2022.

  Hoe laat is Manchester City – Borussia Dortmund op tv?

  De wedstrijd tussen Manchester City en Borussia Dortmund begint om 21:00 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Manchester City – Borussia Dortmund live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen Manchester City uit Manchester, Engeland en Borussia Dortmund (Dortmund), Duitsland wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Manchester City – Borussia Dortmund uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Manchester City en Borussia Dortmund wordt uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal.

  Op welke zender kan ik Manchester City – Borussia Dortmund kijken?

  Je kijkt Manchester City – Borussia Dortmund op Ziggo Sport Voetbal.

  Kan ik gratis naar Manchester City en Borussia Dortmund op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport Voetbal in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Manchester City – Borussia Dortmund kunt kijken.

  Kan ik Manchester City – Borussia Dortmund ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Manchester City -Borussia Dortmund zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *