Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Manchester City – Bayern München op tv | Champions League

Manchester City – Bayern München op tv | Champions League

  Manchester City – Bayern München op tv kijken? Op dinsdag 11 april 2023 om 21:00 uur spelen Manchester City en Bayern München tegen elkaar in de Champions League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Manchester City: Etihad Stadium. Wil je de wedstrijd Manchester City (Engeland) – Bayern München (Duitsland) live kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op RTL 7. De wedstrijd wordt gespeeld voor 53,400 toeschouwers. In het Etihad Stadium nemen Manchester City (Engeland, Manchester) en Bayern München (Duitsland, München) het tegen elkaar op. Daarnaast kan je ook Manchester City – Bayern München via een livestream kijken. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Champions League.
  • Wie: Manchester City – Bayern München op tv.
  • Wanneer: dinsdag 11 april 2023.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Etihad Stadium, het stadion van Manchester City.
  • Uitgezonden op: RTL 7.
  • Kijk live: bij KPN | Ziggo | T-Mobile
  Manchester City - Bayern München op tv

  Manchester City – Bayern München op tv

  Wil je Manchester City – Bayern München op tv kijken? De wedstrijd tussen Manchester City uit Engeland en Bayern München uit Duitsland wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op RTL 7. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op RTL 7 een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • Manchester City – Bayern München op TV
  • 20:40 uur: Voorbeschouwing Manchester City – Bayern München
  • 21:00 uur : Manchester City – Bayern München LIVE
  • 23:03 uur: Nabeschouwing Manchester City – Bayern München

  Over Manchester City-Bayern München Livestream

  Alles over de Champions League wedstrijd tussen Manchester City en Bayern München:
  • Manchester City staat op dit momenttweede in de Premier League.
  • Bayern München staat op dit moment eerste in de Bundesliga.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Manchester City: “Etihad Stadium” (53,400 toeschouwers).
  • De thuisclub is Manchester City uit Engeland. Manchester City komt uit Manchester in Engeland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Premier League.
  • De uitclub is Bayern München uit Duitsland. Manchester City komt uit München in Duitsland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Bundesliga.
  • Competitie: Champions League
  • De aftrap is om 21:00 uur.
  Dé topwedstrijd in de UEFA Champions League van deze week is natuurlijk Manchester City-Bayern. Het is de eerste van twee ontmoetingen in de kwartfinale van de Champions League tussen beide clubs. Beide clubs zaten ook al bij elkaar in de poule tijdens de poulefase dit seizoen. Vorig jaar speelden beide clubs ook al tegen elkaar. Ditmaal in een vriendschappelijke wedstrijd. Toen was Manchester City met 1-0 te sterk voor Bayern. In totaal speelden beide clubs al 10x tegen elkaar in verschillende competities. Vijf keer won Bayern en vijf keer won Man City. Dit geeft maar weer eens aan dat beide grootmachten erg aan elkaar gewaagd zijn. Man City-Bayern op tv belooft dan ook een spannende wedstrijd te worden.

  Manchester City – Bayern München op RTL 7

  De Champions League wedstrijd tussen Manchester City en Bayern München is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op RTL 7. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Champions League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op RTL 7 naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Manchester City-Bayern München bij RTL 7:
  • dinsdag 11 april 2023
  • 21:00 uur, Manchester City -Bayern München (LIVE)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij RTL 7. Na afloop zijn er interviews en analyses op RTL 7.
  Voetbal bij RTL 7: De Champions League wedstrijden worden live uitgezonden op Ziggo Sport. Daarnaast zijn er verschillende Champions League duels live op RTL 7 te zien. Ook de returns in de kwartfinale van de Champions League worden live op tv uitgezonden. Naast het live-verslag van de wedstrijd kun je ook kijken naar een uitgebreide voor- en nabeschouwing. Daarin zie je onder andere het laatste Champions League nieuws, analyses en natuurlijk de samenvattingen. Zo hoef je geen moment te missen van de Champions League op tv.

  Champions League op tv

  De match tussen Manchester City en Bayern München is een wedstrijd in de Champions League. De Champions League wordt ook wel het miljoenenbal genoemd. Dit heeft verschillende redenen. Allereerst het vele prijzengeld dat er te verdienen valt voor de clubs. De Champions League is een hele lucratieve competitie. Daarnaast spelen de grootste clubs en de beste spelers in de Champions League. Dit maakt de competitie natuurlijk extra interessant om te kijken. Het toernooi is aangekomen bij de returns van de kwartfinale. De club die over twee wedstrijden wint gaat door naar de halve finales. Iedere club droomt ervan om de Champions League te winnen en dat moment komt nu steeds dichterbij. De wedstrijden in de UEFA Champions League gaan dan ook steeds spannender worden.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Champions League wordt onder andere uitgezonden op RTL 7. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN Veronica
  Europa League ESPN Veronica
  Champions League RTL 7 Ziggo Sport
  De Champions League wedstrijd tussen Manchester City en Bayern München is vanaf 21:00 uur live te zien op RTL 7.

  Manchester City – Bayern München bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Manchester City-Bayern München op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd Manchester City – Bayern München kijk je op RTL 7.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  Manchester City – Bayern München bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Manchester City en Bayern München uit de Champions League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Champions League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS Manchester City – Bayern München kijken

  Wil je gratis naar Manchester City tegen Bayern München kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Manchester City-Bayern München gratis te bekijken. De wedstrijd tussen Manchester City en Bayern München in de Champions League is te zien op RTL 7.

  Livestream Manchester City – Bayern München (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Manchester City en Bayern München via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Manchester City – Bayern München kijken

  De samenvatting van Manchester City – Bayern München kijken? Wil je de wedstrijd tussen Manchester City en Bayern München nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Champions League worden uitgezonden op RTL 7. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is Manchester City – Bayern München op tv?

  Op welke zender kijk je de Champions League wedstrijd tussen Manchester City – Bayern München? De wedstrijd begint om 21:00 uur en wordt uitgezonden op RTL 7. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is Manchester City – Bayern München op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbal Livestreams vandaag

  Naast Manchester City vs Bayern München zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Manchester City-Bayern München:
  Wanneer is de Manchester City – Bayern München livestream?

  De Champions League wedstrijd tussen Manchester City en Bayern München wordt gespeeld op dinsdag 11 april 2023.

  Hoe laat is Manchester City – Bayern München op tv?

  De wedstrijd tussen Manchester City en Bayern München begint om 21:00 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Manchester City – Bayern München live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen Manchester City uit Manchester, Engeland en Bayern München (München), Duitsland wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Manchester City – Bayern München via livestream uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Manchester City en Bayern München wordt uitgezonden op RTL 7.

  Op welke zender kan ik Manchester City – Bayern München kijken?

  Je kijkt Manchester City – Bayern München op RTL 7.

  Kan ik gratis naar Manchester City en Bayern München op tv kijken?

  Bij sommige providers zit RTL 7 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Manchester City – Bayern München kunt kijken.

  Kan ik Manchester City – Bayern München ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Manchester City -Bayern München zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *