Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Manchester City – Arsenal F.C.

Manchester City – Arsenal F.C.

  Manchester City – Arsenal F.C. op tv kijken? Op vrijdag 27 januari 2023 om 21:00 uur spelen Manchester City en Arsenal F.C. tegen elkaar in de FA Cup. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Manchester City: Etihad Stadium. Wil je de wedstrijd Manchester City – Arsenal F.C. live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport. Voor het oog van 53,400 toeschouwers in het Etihad Stadium nemen Manchester City (Manchester) en Arsenal F.C. (Londen) het tegen elkaar op. De aftrap is om 21:00 uur.

  • Wat: Wedstrijd in de FA Cup.
  • Wie: Manchester City – Arsenal F.C. op tv.
  • Wanneer: vrijdag 27 januari 2023.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Etihad Stadium, het stadion van Manchester City.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  Manchester City - Arsenal F.C. op tv

  Manchester City – Arsenal F.C. op tv

  Wil je Manchester City – Arsenal F.C. op tv kijken? De wedstrijd tussen Manchester City uit Manchester en Arsenal F.C. uit Londen wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Om 20:45 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 23:00 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.

  • Manchester City – Arsenal F.C. op TV
  • 20:45 uur, Voorbeschouwing
  • 21:00 uur : Manchester City – Arsenal F.C. LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Manchester City-Arsenal F.C. op tv

  Alles over de FA Cup wedstrijd tussen Manchester City en Arsenal F.C.:

  • Manchester City staat op dit moment op plaats 2e in de Premier League.
  • Arsenal F.C. staat op dit moment op plaats 1e in de Premier League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Manchester City: “Etihad Stadium” (53,400 toeschouwers).
  • Competitie: FA Cup, Engeland
  • De aftrap is om 21:00 uur.

  Dé wedstrijd van vandaag is zonder meer de topper tussen Manchester City en Arsenal in de Engelse FA Cup. De bekerwedstrijd tussen Manchester City en Arsenal is die tussen de nummer één en twee van de Premier League. Het belooft dus een prachtige wedstrijd te worden. Wordt het de wedstrijd van Haaland, die dit seizoen al 25 gescoord heeft? Ook zien we bij Manchester City natuurlijk Nathan Aké in actie. De wedstrijd City-Arsenal op tv belooft een wedstrijd te worden waarbij voor elke bal gevochten gaat worden. Het wordt één van de mooiste wedstrijden van dit seizoen. Wij gaan in ieder geval zitten voor City-Arsenal vandaag.

  Manchester City – Arsenal F.C. op Ziggo Sport

  De FA Cup wedstrijd tussen Manchester City en Arsenal F.C. is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de FA Cup wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing.

  Programma Manchester City-Arsenal F.C. bij Ziggo Sport:

  • 20:45 uur, voorbeschouwing.
  • 21:00 uur, Manchester City -Arsenal F.C. LIVE
  • 23:00 uur, nabeschouwing

  Voetbal bij Ziggo Sport:

  Ziggo Sport heeft de tv rechten op de FA Cup. Je kijkt dus alle wedstrijden uit de FA Cup live op tv bij Ziggo Sport. De FA Cup is het bekertoernooi in Engeland. Het oudste bekertoernooi ter wereld wordt uitgebreid uitgezonden op Ziggo Sport. Met een uitgebreide voor- en nabeschouwing wordt je helemaal meegesleept in het Engelse bekertoernooi. Bovendien zit er een team van analisten voor je klaar om de wedstrijd tot in de puntjes te analyseren. Zo ben je altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen in de Engelse FA Cup bij Ziggo Sport.

  FA Cup op tv

  De match tussen Manchester City en Arsenal F.C. is een wedstrijd in de FA Cup (De voetbalcompetitie in Engeland). De FA Cup is hét bekertoernooi van Engeland. Het is het oudste voetbaltoernooi ter wereld. Daarom wordt het ook wel gezien als één van de meest prestigieuze bekertoernooien ter wereld. De naam FA cup komt voort uit de Football Association (FA). Dit is de nationale voetbalbond van Engeland net zoals de KNVB dat in Nederland is. De eerste FA cup werd al in 1871 gehouden. De finale wordt gespeeld in het Wembley Stadium in Londen. Eerdere winnaars van de FA cup zijn onder andere Liverpool, Arsenal, Manchester United, Manchester City, Chelsea en Leicester City. De recordkampioen is Arsenal terwijl Liverpool de regerend kampioen is. De winnaar van de FA cup plaatst zich automatisch voor UEFA Europa League.

  Manchester City – Arsenal F.C. bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Manchester City-Arsenal F.C. op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig.

  De wedstrijd Manchester City – Arsenal F.C. kijk je op Ziggo Sport.

  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Manchester City – Arsenal F.C. bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Manchester City en Arsenal F.C. uit de FA Cup (Engeland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de FA Cup. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Engeland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.

  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Manchester City – Arsenal F.C. kijken

  Wil je gratis naar Manchester City tegen Arsenal F.C. kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Manchester City-Arsenal F.C. gratis te bekijken.

  Livestream Manchester City – Arsenal F.C. (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Manchester City en Arsenal F.C. via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Manchester City – Arsenal F.C. kijken

  De samenvatting van Manchester City – Arsenal F.C. kijken? Wil je de wedstrijd tussen Manchester City en Arsenal F.C. nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de FA Cup worden uitgezonden op Ziggo Sport. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden.

  NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder:

  Providers:

  Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Manchester City-Arsenal F.C.:

  Wanneer is Manchester City – Arsenal F.C. op tv?

  De FA Cup wedstrijd tussen Manchester City en Arsenal F.C. wordt gespeeld op vrijdag 27 januari 2023.

  Hoe laat is Manchester City – Arsenal F.C. op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Manchester City en Arsenal F.C. is om 21:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Manchester City – Arsenal F.C. live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Manchester City (Manchester) en Arsenal F.C. (Londen) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Manchester City – Arsenal F.C. uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Manchester City en Arsenal F.C. wordt uitgezonden op Ziggo Sport.

  Op welke zender kan ik Manchester City – Arsenal F.C. kijken?

  Je kijkt Manchester City – Arsenal F.C. op Ziggo Sport.

  Kan ik gratis naar Manchester City en Arsenal F.C. op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Manchester City – Arsenal F.C. kunt kijken.

  Kan ik Manchester City – Arsenal F.C. ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Manchester City -Arsenal F.C. zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *