Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Maccabi Haifa – Paris Saint-Germain op tv | Champions League

Maccabi Haifa – Paris Saint-Germain op tv | Champions League

  Maccabi Haifa – Paris Saint-Germain op tv kijken? Op woensdag 14 septembet 2022 om 21:00 uur spelen Maccabi Haifa en Paris Saint-Germain tegen elkaar in de Champions League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Maccabi Haifa: Sammy Oferstadion. Wil je de wedstrijd Maccabi Haifa (Israël) – Paris Saint-Germain (Frankrijk) live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Docu. De wedstrijd wordt gespeeld voor 30,820 toeschouwers. In het Sammy Oferstadion nemen Maccabi Haifa (Israël, Haifa) en Paris Saint-Germain (Frankrijk, Parijs) het tegen elkaar op. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Champions League.
  • Wie: Maccabi Haifa – Paris Saint-Germain op tv.
  • Wanneer: woensdag 14 septembet 2022.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Sammy Oferstadion, het stadion van Maccabi Haifa.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport Docu.
  Maccabi Haifa - Paris Saint-Germain op tv

  Maccabi Haifa – Paris Saint-Germain op tv

  Wil je Maccabi Haifa – Paris Saint-Germain op tv kijken? De wedstrijd tussen Maccabi Haifa uit Israël en Paris Saint-Germain uit Frankrijk wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Docu. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op Ziggo Sport Docu een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • Maccabi Haifa – Paris Saint-Germain op TV
  • Voor de wedstrijd: Voorbeschouwing Maccabi Haifa – Paris Saint-Germain
  • 21:00 uur : Maccabi Haifa – Paris Saint-Germain LIVE
  • Na afloop: Nabeschouwing Maccabi Haifa – Paris Saint-Germain

  Over Maccabi Haifa-Paris Saint-Germain op tv

  Alles over de Champions League wedstrijd tussen Maccabi Haifa en Paris Saint-Germain:
  • Maccabi Haifa staat op dit momenteerste in de Ligat Ha’Al.
  • Paris Saint-Germain staat op dit moment eerste in de Ligue 1.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Maccabi Haifa: “Sammy Oferstadion” (30,820 toeschouwers).
  • De thuisclub is Maccabi Haifa uit Israël. Maccabi Haifa komt uit Haifa in Israël en speelt zijn competitiewedstrijden in de Ligat Ha’Al.
  • De uitclub is Paris Saint-Germain uit Frankrijk. Maccabi Haifa komt uit Parijs in Frankrijk en speelt zijn competitiewedstrijden in de Ligue 1.
  • Competitie: Champions League
  • De aftrap is om 21:00 uur.
  Maccabi Haifa neemt het in eigen huis op tegen het grote PSG. Met Mbappé, Messi, Neymar en meer grote sterren belooft het natuurlijk een prachtige wedstrijd te worden. PSG is de grote favoriet bij dit duel. Maccabi Haifa zal in eigen huis, gesteund door hun fanatieke aanhang, voor een stunt willen zorgen. Wordt het een doelpuntenfestijn voor PSG of kan Maccabi Haifa stunten?

  Maccabi Haifa – Paris Saint-Germain op Ziggo Sport Docu

  De Champions League wedstrijd tussen Maccabi Haifa en Paris Saint-Germain is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Docu. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Champions League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Docu naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Maccabi Haifa-Paris Saint-Germain bij Ziggo Sport Docu:
  • woensdag 14 septembet 2022
  • 21:00 uur, Maccabi Haifa -Paris Saint-Germain (LIVE-VERSLAG)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij Ziggo Sport Docu. Na afloop zijn er interviews en analyses op Ziggo Sport Docu.
  Voetbal bij Ziggo Sport Docu: Op Ziggo Sport zie je alle wedstrijden van de UEFA Champions League live op tv. Bovendien bekijk je bij Ziggo Sport een uitgebreide voorbeschouwing. Ook is er na de wedstrijd een nabeschouwing te zien. Daarnaast worden de Champions League wedstrijden uitgebreid geanalyseerd door bekende (ex) voetballers zoals Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder, Rafael van der Vaart en meer. Een avondje Champions League voetbal op tv kijken doe je dus bij Ziggo Sport.

  Champions League op tv

  De match tussen Maccabi Haifa en Paris Saint-Germain is een wedstrijd in de Champions League. De UEFA Champions League is natuurlijk de grootste en mooiste voetbalcompetitie voor clubs ter wereld. In de Champions League (CL) spelen alle grote clubs van Europa tegen elkaar om uiteindelijk te strijden om de “cup met de grote oren”. Elke speler en club droomt ervan om de CL te winnen. Namens Nederland doet dit seizoen alleen AFC Ajax mee aan de CL.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Champions League wordt onder andere uitgezonden op Ziggo Sport Docu. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN RTL
  Europa League ESPN RTL
  Champions League RTL Ziggo
  De Champions League wedstrijd tussen Maccabi Haifa en Paris Saint-Germain is vanaf 21:00 uur live te zien op Ziggo Sport Docu.

  Maccabi Haifa – Paris Saint-Germain bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Maccabi Haifa-Paris Saint-Germain op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd Maccabi Haifa – Paris Saint-Germain kijk je op Ziggo Sport Docu.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  Maccabi Haifa – Paris Saint-Germain bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Maccabi Haifa en Paris Saint-Germain uit de Champions League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Champions League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS Maccabi Haifa – Paris Saint-Germain kijken

  Wil je gratis naar Maccabi Haifa tegen Paris Saint-Germain kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Maccabi Haifa-Paris Saint-Germain gratis te bekijken. De wedstrijd tussen Maccabi Haifa en Paris Saint-Germain in de Champions League is te zien op Ziggo Sport Docu.

  Livestream Maccabi Haifa – Paris Saint-Germain (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Maccabi Haifa en Paris Saint-Germain via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Maccabi Haifa – Paris Saint-Germain kijken

  De samenvatting van Maccabi Haifa – Paris Saint-Germain kijken? Wil je de wedstrijd tussen Maccabi Haifa en Paris Saint-Germain nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Champions League worden uitgezonden op Ziggo Sport Docu. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is Maccabi Haifa – Paris Saint-Germain op tv?

  Op welke zender kijk je de Champions League wedstrijd tussen Maccabi Haifa – Paris Saint-Germain? De wedstrijd begint om 21:00 uur en wordt uitgezonden op Ziggo Sport Docu. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is Maccabi Haifa – Paris Saint-Germain op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Naast Maccabi Haifa vs Paris Saint-Germain zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Maccabi Haifa-Paris Saint-Germain:
  Wanneer is Maccabi Haifa – Paris Saint-Germain op tv?

  De Champions League wedstrijd tussen Maccabi Haifa en Paris Saint-Germain wordt gespeeld op woensdag 14 septembet 2022.

  Hoe laat is Maccabi Haifa – Paris Saint-Germain op tv?

  De wedstrijd tussen Maccabi Haifa en Paris Saint-Germain begint om 21:00 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Maccabi Haifa – Paris Saint-Germain live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen Maccabi Haifa uit Haifa, Israël en Paris Saint-Germain (Parijs), Frankrijk wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Maccabi Haifa – Paris Saint-Germain uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Maccabi Haifa en Paris Saint-Germain wordt uitgezonden op Ziggo Sport Docu.

  Op welke zender kan ik Maccabi Haifa – Paris Saint-Germain kijken?

  Je kijkt Maccabi Haifa – Paris Saint-Germain op Ziggo Sport Docu.

  Kan ik gratis naar Maccabi Haifa en Paris Saint-Germain op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport Docu in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Maccabi Haifa – Paris Saint-Germain kunt kijken.

  Kan ik Maccabi Haifa – Paris Saint-Germain ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Maccabi Haifa -Paris Saint-Germain zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *