Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Ludogorets – Ajax op tv | Europa League

Ludogorets – Ajax op tv | Europa League

  Ludogorets – Ajax op tv kijken? Op donderdag 24 augustus 2023 om 20:00 uur spelen Ludogorets en Ajax tegen elkaar in de Europa League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Ludogorets: Huvepharma Arena. Wil je de wedstrijd Ludogorets (Bulgarije) – Ajax (Nederland) live kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op RTL 7. De wedstrijd wordt gespeeld voor 10,254 toeschouwers. In het Huvepharma Arena nemen Ludogorets (Bulgarije, Razgrad) en Ajax (Nederland, Amsterdam) het tegen elkaar op. Daarnaast kan je ook Ludogorets – Ajax via een livestream kijken. De aftrap is om 20:00 uur.

  • Wat: Wedstrijd in de Europa League.
  • Wie: Ludogorets – Ajax op tv.
  • Wanneer: donderdag 24 augustus 2023.
  • Tijd: 20:00 uur.
  • Waar: Huvepharma Arena, het stadion van Ludogorets.
  • Uitgezonden op: RTL 7.
  • Kijk live: bij KPN | Ziggo | T-Mobile
  Ludogorets - Ajax op tv

  Ludogorets – Ajax op tv

  Wil je Ludogorets – Ajax op tv kijken? De wedstrijd tussen Ludogorets uit Bulgarije en Ajax uit Nederland wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op RTL 7. De aftrap van de wedstrijd is om 20:00 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op RTL 7 een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.

  • Ludogorets – Ajax op TV
  • 19:30 uur: Voorbeschouwing Ludogorets – Ajax
  • 20:00 uur : Ludogorets – Ajax LIVE
  • 22:03 uur: Nabeschouwing Ludogorets – Ajax

  Over Ludogorets-Ajax Livestream

  Alles over de Europa League wedstrijd tussen Ludogorets en Ajax:

  • Ludogorets staat op dit moment7e in de Parva Liga.
  • Ajax staat op dit moment 5e in de Eredivisie.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Ludogorets: “Huvepharma Arena” (10,254 toeschouwers).
  • De thuisclub is Ludogorets uit Bulgarije. Ludogorets komt uit Razgrad in Bulgarije en speelt zijn competitiewedstrijden in de Parva Liga.
  • De uitclub is Ajax uit Nederland. Ludogorets komt uit Amsterdam in Nederland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Eredivisie.
  • Competitie: Europa League
  • De aftrap is om 20:00 uur.

  Ludogoretz tegen Ajax op tv is de eerste Europese wedstrijd van Ajax in het seizoen 2023/2024. Voor de Amsterdammers is deze wedstrijd helaas in de voorronde van Europa League en niet in de Champions League. Toch wil Ajax zich natuurlijk graag plaatsen voor de Europa League. Daarvoor zal er gewonnen moeten worden van Ludogorets. De eerste wedstrijd is in Bulgarije. De return tussen Ajax en Ludogorets wordt vervolgens gespeeld op donderdag 31 augustus 2023 om 20:00 uur. Bij Ludogorets speelt tegenwoordig de Nederlandse keeper Sergio Padt, die ooit nog in de jeugd van Ajax speelde. De wedstrijd van Ajax tegen Ludogorets moet te winnen zijn voor de Amsterdammers. Onze voorspelling van Ludogorets-Ajax is: 1-3.

  Ludogorets – Ajax op RTL 7

  De Europa League wedstrijd tussen Ludogorets en Ajax is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op RTL 7. De aftrap van de wedstrijd is om 20:00 uur. Voor de Europa League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op RTL 7 naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing.

  Programma Ludogorets-Ajax bij RTL 7:

  • donderdag 24 augustus 2023
  • 20:00 uur, Ludogorets -Ajax (LIVE)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij RTL 7. Na afloop zijn er interviews en analyses op RTL 7.

  Voetbal bij RTL 7:

  De Europa League voorrondes worden uitgezonden op RTL 7. Dit kanaal zit gewoon standaard in het tv-pakket en daardoor kun je de kwalificatie voor de Europa League van Ajax gratis op tv kijken. Ook wordt er uitgebreid aandacht besteed aan al het nieuws rondom de Europa League kwalificatie van Ajax. Zo zie je onder andere een uitgebreide voor- en nabeschouwing. Daarin zijn analyses te zien, maar ook zie je de samenvatting van de wedstrijd. Naast RTL 7 kijk je de Europa League kwalificatie wedstrijd van Ajax ook op Ziggo Sport en Ziggo Sport select. Voor deze zenders moet je wel een abonnement hebben (behalve Ziggo-abonnees).

  Europa League op tv

  De match tussen Ludogorets en Ajax is een wedstrijd in de Europa League. De Europa League is aangekomen bij de laatste kwalificatiewedstrijd voordat clubs zich kunnen plaatsen voor de groepsfase van de Europa League. In de laatste voorronde van de Europa League spelen de clubs een thuis- en uitwedstrijd tegen elkaar. De winnaar over twee wedstrijden plaatst zich voor de poulefase van de Europa League. Voor Ajax staat er dus een hoop op het spel in de wedstrijd tegen Loedogorets.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Europa League wordt onder andere uitgezonden op RTL 7. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN Veronica
  Europa League ESPN Veronica
  Champions League RTL 7 Ziggo Sport
  De Europa League wedstrijd tussen Ludogorets en Ajax is vanaf 20:00 uur live te zien op RTL 7.

  Ludogorets – Ajax bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Ludogorets-Ajax op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig.

  De wedstrijd Ludogorets – Ajax kijk je op RTL 7.

  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  Ludogorets – Ajax bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Ludogorets en Ajax uit de Europa League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Europa League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.

  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS Ludogorets – Ajax kijken

  Wil je gratis naar Ludogorets tegen Ajax kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Ludogorets-Ajax gratis te bekijken. De wedstrijd tussen Ludogorets en Ajax in de Europa League is te zien op RTL 7.

  Livestream Ludogorets – Ajax (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Ludogorets en Ajax via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Ludogorets – Ajax kijken

  De samenvatting van Ludogorets – Ajax kijken? Wil je de wedstrijd tussen Ludogorets en Ajax nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Europa League worden uitgezonden op RTL 7. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden.

  NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is Ludogorets – Ajax op tv?

  Op welke zender kijk je de Europa League wedstrijd tussen Ludogorets – Ajax? De wedstrijd begint om 20:00 uur en wordt uitgezonden op RTL 7. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is Ludogorets – Ajax op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig.

  Providers:

  Voetbal pakketten:

  Voetbal Livestreams vandaag

  Naast Ludogorets vs Ajax zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Ludogorets-Ajax:

  Wanneer is de Ludogorets – Ajax livestream?

  De Europa League wedstrijd tussen Ludogorets en Ajax wordt gespeeld op donderdag 24 augustus 2023.

  Hoe laat is Ludogorets – Ajax op tv?

  De wedstrijd tussen Ludogorets en Ajax begint om 20:00 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Ludogorets – Ajax live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen Ludogorets uit Razgrad, Bulgarije en Ajax (Amsterdam), Nederland wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Ludogorets – Ajax via livestream uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Ludogorets en Ajax wordt uitgezonden op RTL 7.

  Op welke zender kan ik Ludogorets – Ajax kijken?

  Je kijkt Ludogorets – Ajax op RTL 7.

  Kan ik gratis naar Ludogorets en Ajax op tv kijken?

  Bij sommige providers zit RTL 7 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Ludogorets – Ajax kunt kijken.

  Kan ik Ludogorets – Ajax ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Ludogorets -Ajax zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *