Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Lorient – Olympique Lyonnais op tv | Ligue 1

Lorient – Olympique Lyonnais op tv | Ligue 1

  Lorient – Olympique Lyonnais op tv kijken? Op zondag 14 augustus 2022 om 13:00 uur spelen Lorient en Olympique Lyonnais tegen elkaar in de Ligue 1. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Lorient: Stade du Moustoir. Wil je de wedstrijd Lorient – Olympique Lyonnais live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport. Voor het oog van 18,110 toeschouwers in het Stade du Moustoir nemen Lorient (Lorient) en Olympique Lyonnais (Lyon) het tegen elkaar op. De aftrap is om 13:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Ligue 1.
  • Wie: Lorient – Olympique Lyonnais op tv.
  • Wanneer: zondag 14 augustus 2022.
  • Tijd: 13:00 uur.
  • Waar: Stade du Moustoir, het stadion van Lorient.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport
  Lorient - Olympique Lyonnais op tv

  Lorient – Olympique Lyonnais op tv

  Wil je Lorient – Olympique Lyonnais op tv kijken? De wedstrijd tussen Lorient uit Lorient en Olympique Lyonnais uit Lyon wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 13:00 uur. Om 12:55 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 14:50 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Lorient – Olympique Lyonnais op TV
  • 12:55 uur, Voorbeschouwing
  • 13:00 uur : Lorient – Olympique Lyonnais LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Lorient-Olympique Lyonnais op tv

  Alles over de Ligue 1 wedstrijd tussen Lorient en Olympique Lyonnais:
  • Lorient staat op dit momentachtste in de Ligue 1.
  • Olympique Lyonnais staat op dit moment zevende in de Ligue 1.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Lorient: “Stade du Moustoir” (18,110 toeschouwers).
  • Competitie: Ligue 1, Frankrijk
  • De aftrap is om 13:00 uur.

  Lorient – Olympique Lyonnais op Ziggo Sport

  De Ligue 1 wedstrijd tussen Lorient en Olympique Lyonnais is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 13:00 uur. Voor de Ligue 1 wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Lorient-Olympique Lyonnais bij Ziggo Sport:
  • 12:55 uur, voorbeschouwing.
  • 13:00 uur, Lorient -Olympique Lyonnais LIVE
  • 14:50 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Ziggo Sport: Wil je de Franse competitie live op tv volgen? Ziggo Sport heeft de uitzendrechten voor de Franse voetbalcompetitie. Daar zie je verschillende sterren voetballen waaronder natuurlijk Messi en Neymar. Naast de Franse competitie kun je bij Ziggo Sport ook terecht voor de Spaanse en Italiaanse voetbalcompetities.

  Ligue 1 op tv

  De match tussen Lorient en Olympique Lyonnais is een wedstrijd in de Ligue 1 (De voetbalcompetitie in Frankrijk). In de Franse Ligue 1 komen steeds meer bekende spelers te spelen. Naast Messi, Mbappé en Neymar kiezen steeds meer topspelers voor de Franse voetbalcompetitie. Bovendien gaan er ook steeds meer Nederlandse spelers naar de Franse competitie. Genoeg redenen dus om de Franse competitie extra goed in de gaten te houden.

  Lorient – Olympique Lyonnais bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Lorient-Olympique Lyonnais op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Lorient – Olympique Lyonnais kijk je op Ziggo Sport.

  Lorient – Olympique Lyonnais bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Lorient en Olympique Lyonnais uit de Ligue 1 (Frankrijk) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Ligue 1. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Frankrijk op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Lorient – Olympique Lyonnais kijken

  Wil je gratis naar Lorient tegen Olympique Lyonnais kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Lorient-Olympique Lyonnais gratis te bekijken.

  Livestream Lorient – Olympique Lyonnais (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Lorient en Olympique Lyonnais via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Lorient – Olympique Lyonnais kijken

  De samenvatting van Lorient – Olympique Lyonnais kijken? Wil je de wedstrijd tussen Lorient en Olympique Lyonnais nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Ligue 1 worden uitgezonden op Ziggo Sport. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Lorient-Olympique Lyonnais:
  Wanneer is Lorient – Olympique Lyonnais op tv?

  De Ligue 1 wedstrijd tussen Lorient en Olympique Lyonnais wordt gespeeld op zondag 14 augustus 2022.

  Hoe laat is Lorient – Olympique Lyonnais op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Lorient en Olympique Lyonnais is om 13:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Lorient – Olympique Lyonnais live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Lorient (Lorient) en Olympique Lyonnais (Lyon) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Lorient – Olympique Lyonnais uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Lorient en Olympique Lyonnais wordt uitgezonden op Ziggo Sport.

  Op welke zender kan ik Lorient – Olympique Lyonnais kijken?

  Je kijkt Lorient – Olympique Lyonnais op Ziggo Sport.

  Kan ik gratis naar Lorient en Olympique Lyonnais op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Lorient – Olympique Lyonnais kunt kijken.

  Kan ik Lorient – Olympique Lyonnais ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Lorient -Olympique Lyonnais zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *